Cornucopia > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 19:43

Cornucopia - 20 nov 20 kl. 07:28

Stockholmsbörsen ner på torsdagen - varierande i Asien under fredagsmorgonenStockholmsbörsen har i stort sett fortsatt vandra sidledes, även om den föll något igår. Övriga börsindex spretar också och det finns ingen tydlig riktning i de asiatiska tidszonerna under morgonen.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Asien, Nasdaq, Stockholmsbörsen, OMXSPINotera, ASX, Seng, Straits Times, USDSEK, Guldpriset, SEK, Norwegian, IT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, nerpå torsdagen , varierandei , Asienunder , fredagsmorgonen
Cornucopia - 13 jun 20 kl. 10:18

Mellan hopp och förtvivlan - Stockholmsbörsen ner 7% på en vecka - slår tjurfällan igen?

Fredagens börs kastade de svenskar som fortfarande bryr sig mellan hopp och förtvivlan, men stängde på nollan. Stockholmsbörsen är nu ner sju procent på en vecka, med det största raset sedan börskraschen i mars. Slår tjurfällan äntligen igen?

Cornucopia - 08 sep 18 kl. 09:14

Stockholmsbörsen ner inför valet

I veckan har Stockholmsbörsen rekylerat ner. Man kan tro att det handlar om finansmarknadsoro inför det svenska valet, men de flesta stora börsindex internationellt har också fallit, så det är bara en vanlig rekyl.Dagschart breda OMXSPIBörserna föll alltså generellt i veckan, och då inte bara Stockholmsbörsen.

DN - 04 nov 16 kl. 14:44

Stockholmsbörsen ner fyra procent i veckan

Stockholmsbörsen avslutade börsveckan i moll. Därmed har oron inför USA-valet tryckt ner kurserna med närmare fyra procent under veckan..

DI - 28 apr 17 kl. 12:41

Stockholmsbörsen: Ner för Autoliv och Hexpol

Uppgången tar sig på Stockholmsbörsen samtidigt som de europeiska börserna överlag bjuder på måttliga rörelser. Autoliv och Hexpol vänder båda till minus efter sina kvartalsrapporter..

DI - 29 jun 17 kl. 12:02

Stockholmsbörsen: Ner efter H&M:s svängningar

Stockholmsbörsen öppnade tydligt upp på torsdagen men närmade sig efterhand och passerade nollstrecket. Sentimentet sjönk i takt med att det initiala dragloket H&M tappade mark och temporärt handlades ned medan marknaden smälte rapporten och vd presenterade den..

DI - 17 dec 18 kl. 10:55

Klädhandelsfrossa sänker Stockholmsbörsen – ner 0,6 procent

Stockholmsbörsen har inlett veckan med en nedgång, tvärtemot vad förhandeln indikerade. .

Cornucopia - 10 jun 20 kl. 08:02

Nedgången tilltog på Stockholmsbörsen

För andra dagen på raken föll Stockholmsbörsen under gårdagen, och i lite friskare tempo än under måndagen, även om det återhämtade sig lite mot slutet. För tidigt att tala om något trendbrott, men tydligen har det blivit lite segare på de här nivåerna och börsen nådde aldrig nivån där den låg på plus från årsskiftet.Dagschart OMXSPI.

Realtid - 09 nov 16 kl. 00:00

Stockholmsbörsen rasar: öppning på nästan -3 procent

Börserna i Asien backar och de amerikanska terminerna för indexen S&P 500 och Nasdaq rasar med drygt 4 procent. I inledningen rasar Stockholmsbörsen ner med över 3 procent..

DI - 11 dec 15 kl. 13:07

Allt surare miner på Stockholmsbörsen

Efter en sval morgon vänder Stockholmsbörsen ner rejält vid lunch och är ner 1,6 procent för dagen. Bara fyra storbolag lyckas hålla sig kvar på plus..

DI - 03 dec 19 kl. 11:23

Stockholmsbörsen vänder ner trots H&M:s lyft

Efter en tydlig öppning uppåt vänder Stockholmsbörsen ner skarpt strax efter klockan 11..

TA - 16 jun 14 kl. 11:07

Stockholmsbörsen faller


Efter en trevande inledning vänder Stockholmsbörsen ner. Vid elvatiden hade OMXS-index backat med 0,7 procent. Även Europabörserna faller, men något mindre.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.