PrivataAffärer > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 06:54

PrivataAffärer - 20 nov 20 kl. 07:27

Så blev priset i Boozts parallellnoteringDet framgår av ett pressmeddelande. Boozt meddelade den 17 november att erbjudandet blev fulltecknat. Den första handelsdagen på Nasdaq Copenhagen förväntas vara i dag, den 20 november 2020, genom tillfälliga aktier.  .
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Boozts, Nasdaq Copenhagen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: blev , priseti , Boozts, parallellnotering
Affärsvärlden - 31 maj 17 kl. 08:12

Priset för Boozt fastställt

Priset i e-handelsbolaget Boozts introduktionserbjudande har fastställts till 62 kronor per aktie inför onsdagens börsdebut..

DI - 21 sep 18 kl. 08:29

Cannabis-bolag planerar parallellnotering

Aurora Cannabis planerar en parallellnotering i USA nästa månad. Det rapporterar CNBC. .

PrivataAffärer - 31 maj 17 kl. 08:08

Så mycket kostade Boozts aktie

Modenäthandlaren Boozts teckningskurs landade i den övre delen av intervallet. I dag börjar aktien handlas på Nasdaq Stockholm....

DI - 21 nov 19 kl. 12:36

Boozts vd köper aktier för 0.7 miljoner kronor

Boozts vd Hermann Haraldsson har genom sitt holdingbolag under onsdagen köpt 13.475 aktier till ett värde av 0,7….

YLE - 15 aug 14 kl. 04:55

Priset på spannmål väcker vrede

Spannmålsskörden ser ut att bli hyfsad. Värmeböljan har ställvis naggat skörden i kanterna ordentligt. För spannmålsbönderna är vädrets inverkan inget i jämförelse till det mycket låga priset på spannmål.

YLE - 01 jun 16 kl. 06:28

Tomtens läge avgör priset på sommarstugan

Priset på sommarstugor går aningen uppåt, enligt den landsomfattande statistiken. Det finns stora variationer mellan landskapen och även mellan kommunerna. Under de tre senaste åren har priset på sommarstugor i Närpes gått upp från 77 000 euro år 2013 till 120 000 euro i fjol, medan prisnivån i Larsmo var högre för tre år sedan än den är nu.

YLE - 07 okt 13 kl. 04:51

Jakobstads energi kassade in 3,9 miljoner olagligt - tvingas sänka priset

Jakobstads energiverk har gjort olagligt stor avkastning på sin elöverföring och måste nu sänka priset. Kunderna ska få tillbaka överskottet på 3,9 miljoner euro som är det största i landet. Tanken ligger nära till hands att energiverket höll priset på sin monopolverksamhet högt för att istället kunna konkurrera med billig el på den fria marknaden.

YLE - 07 okt 13 kl. 04:42

Jakobstads energi kassade in 3,9 milj. olagligt ? tvingas sänka priset

Jakobstads energiverk har gjort olagligt stor avkastning på sin elöverföring och måste nu sänka priset. Kunderna ska få tillbaka överskottet på 3,9 miljoner euro som är det största i landet. Energiverket förnekar att de hållit monopolpriset högt för att kunna sälja billigare el på fria marknaden.

Skånskan - 08 sep 16 kl. 17:00

Malmö Live tar priset

Malmö Stadsbyggnadspriset för arkitektur och stadsbyggnad gick i år till Malmö Live. Det mer ekologiskt inriktade priset Gröna Lansen gick till Hubhult, en av Ikeas kontorsfastigheter.Att Malmö Live kammade hem årets stadsbyggnadspris var kanske inte helt oväntat.

YLE - 14 jun 17 kl. 17:30

Milla Stenström fick Ralf Törngren-priset

Studenten i naturvetenskaper Milla Stenström har tilldelats årets Ralf Törngren-pris på 6 000 euro. Hon får priset för sitt omfattande engagemang för Åbo Akademis studentkår och Åbo Akademi. Ralf Törngren-priset instiftades 2011 av Stiftelsen för Åbo Akademi för att hedra Ralf Törngrens insatser för Akademin och studentkåren.

Nyheter 24 - 11 jan 11 kl. 13:12

Fel man fick guldbollen - Fifa manipulerade priset


Hade omröstningen om världens bäste spelare genomförts under de klassiska formerna hade inte Lionel Messi vunnit priset. Nu avslöjas det vem som "egentligen" förtjänade priset. PARIS.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.