Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Tuesday, 24 November, 05:04

Expressen Dina Pengar - 20 nov 20 kl. 07:00

Förvirringen – efter nya Instagram-uppdateringenDen nya Instagramuppdateringen förändrar appens layout i grunden.En känd matbloggare kallar det nya för ”en mardröm” – och får medhåll av artisten Tyler The Creator..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Instagram, Instagramuppdateringen, Tyler The Creator

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förvirringenefter nya , Instagram-uppdateringen
Dagensanalys.se - 22 dec 17 kl. 16:27

Instagram Direct stöder nu livesändningar

Instagram meddelade nyligen att de håller på att testa en separat meddelande-app – Instagram Direct. De har ännu inte släppt Instagram Direct som en fristående app, men deras senaste uppdatering som innebär att användarna kan skicka privata livesändingar till varandra, tyder på att de är ett steg närmre. Den nya uppdateringen innebär att användare kan skicka live-videos till sina vänner i privata meddelanden.

Dagensanalys.se - 09 nov 16 kl. 14:21

Snapchat har kopierat bästa funktionen på Instagram

Snapchat har precis i dagarna uppdaterat med en ny funktion som är en rak kopia på Instagram Stories. För drygt tre månader sedan kopierade Instagram Snapchat Stories och stoppade den längst upp i deras News Feed. Flytten ser ut att ha varit en stor framgång, bara inom ett par veckor var det 100 miljoner personer som använde funktionen varje dag.

Dagensanalys.se - 09 feb 16 kl. 14:05

Lättare att ha flera konton på Instagram

Det är inte ovanligt att vilja ha flera konton på Instagram – ett för festkompisarna, ett för föräldrarna och ett för företaget. Snart kommer man kunna göra det snabbt och enkelt direkt i appen. En ny uppdatering av appen göra det enkelt att lägga till och växla mellan flera konton.

YLE - 18 apr 15 kl. 13:46

Ligaspelare i hetluften - luftade frustration på Instagram

RoPS-spelaren Moshtagh Yaghoubi verkar inte vara helt tillfreds med sin nuvarande situation som fotbollsproffs - om det skvallrar en numera raderad, svordomskryddad uppdatering på Instagram. Fritt översatt lydde uppdateringen: "Det är för jävligt. Här sitter man på bänken i något jävla RoPS, vart är världen på väg!

Dagensanalys.se - 26 okt 17 kl. 10:05

Nu kan du livesända med en vän på Instagram

Efter att ha testat funktionen sedan i somras låter nu Instagram användarna göra livesändningar tillsammans med en vän, det bekräftas genom ett blogginlägg. Instagram skriver att för vissa användare kan det kännas läskigt att göra en livesändning själv, varpå de introducerar möjligheten att sända tillsammans med en vän. Användare kan bjuda in vem som helt som kollar på livesändningen att delta, dock kan endast två personer sända samtidigt.

Dagensanalys.se - 12 feb 16 kl. 15:20

Instagram kommer nu att visa antalet visningar

Det har visat sig att Instagram nu tänker visa antalet visningar av videoklipp. Under de närmaste veckorna kommer den nya uppdateringen ut, som ska hålla koll på hur många gånger användare har tittat på ett videoklipp – och locka till sig fler annonsörer. Alltfler tittar på videoklipp på Facebookägda Instagram, bara under det senaste halvåret har siffrorna stigit med 40 procent.

Dagensanalys.se - 12 feb 19 kl. 03:32

Sidor på Facebook kan nu ta emot meddelanden från Instagram

Facebook försöker integrera sin tjänst Instagram med plattformen. Det senaste är att ägare av sidor nu kan ta emot meddelanden från Instagram direkt i sin inbox på Facebook. Den nya funktionen kommer att spara en hel del tid för dig som har både sidor på Facebook och ett Instagram-konto.

Dagensanalys.se - 10 dec 18 kl. 22:09

Nu kan du skicka röstmeddelanden på Instagram

Instagram meddelade idag att de har lagt till en ny funktion för direktmeddelanden. Du kan nu skicka röstmeddelanden till dina kompisar i privata meddelanden. Samma som du redan kan göra med WhatsApp.

Dagensanalys.se - 12 feb 19 kl. 03:32

Sidor på Facebook kan ta emot meddelanden från Instagram

Facebook försöker integrera sin tjänst Instagram med plattformen. Senast är att ägare av sidor nu kan ta emot meddelanden från Instagram direkt i sin inbox på Facebook. Den nya funktionen kommer att spara en hel del tid för dig som har både sidor på Facebook och ett Instagram-konto.

Dagensanalys.se - 18 sep 19 kl. 09:21

Schemalägg ert innehåll på Instagram via Facebook

Facebook har uppdaterat Creator Studio som låter företagsanvändare schemalägga sina inlägg och videoklipp på Instagram upp till sex månader i förväg, via Facebook . Möjligheten att schemalägga innehåll på Instagram är inte något helt nytt. Redan förra året tillät Facebook detta för tredjepartstjänster.

Mobil - 31 jul 13 kl. 12:18

Instagram: Vi blockerar inte tredjeparts-appar

Enligt Instagram har man inte blockerat bilder från tredjeparts-appar. Att bilder som laddats upp med inofficiella appar har försvunnit uppges istället bero på att Instagram har uppdaterat sin api."Uppdateringen riktar inte in sig på någon specifik app eller plattform", säger en talesperson från Instagram..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.