Realtid > Ekonomi

Monday, 23 November, 20:18

Realtid - 20 nov 20 kl. 06:33

Låt inte utpressningsattacker leda till att digitaliseringen bland svenska börsbolag stannar uppRisken är stor att verksamheter som hanterar särskilt känsliga data inom branscher som sjukvård, finans och leverantörer till offentlig sektor kommer att bli utsatta för utpressningsattacker. Det skriver Christoffer Jerkeby, senior säkerhetskonsult på F-Secure..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Christoffer Jerkeby, secure

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Låtinte , utpressningsattacker, ledatill att , digitaliseringenbland svenska , börsbolag stannar upp
Nyteknik - 07 feb 18 kl. 09:42

Åsa Zetterberg ska leda digitaliseringen av Sverige

Åsa Zetterberg har fått jobbet som Sveriges första digitaliseringschef, CDO. "Offentlig sektor måste bli riktigt smarta på insidan för att kunna erbjuda bra tjänster på utsidan", säger hon..

DI - 18 feb 20 kl. 19:30

Så ska Europa leda digitaliseringen

Under onsdagen presenterar EU-kommissionen sin nya digitala strategi. Vi har med framgång förändrat andra branscher och vi kommer nu att….

SVT - 12 maj 17 kl. 18:57

Många kriminella går över till utpressningsattacker

Många yrkeskriminella sadlar om från vapen och narkotika till utpressningsattacker på nätet. Riskerna är mindre och vinsterna minst lika höga. – Det finns kunskap att köpa om man är intresserad, säger han..

Skånskan - 12 maj 17 kl. 22:19

Utpressningsattacker drabbade 74 länder

En omfattande IT-attack slog i går kväll ut flera sjukhus i Storbritannien. Med attacken följde utpressningsvirus – så kallat ransomeware. ERWP.

YLE - 25 mar 17 kl. 05:31

Lärarna stressar över digitaliseringen - föräldrarna och integreringen andra stressmoment

Läraryrket är ett av de viktigaste yrkena i världen och våra lärare hör till de bästa som finns. Så sägs det i tacktal och inför val. Men ges lärarna i praktiken förutsättningar att utföra sitt jobb så bra som möjligt?

Kristianstadsbladet - 03 jul 13 kl. 10:00

Digital teknik ska leda turisterna rätt

Foto: Tommy Svensson
För Skåneleden finns möjligheten redan. Men nu kan även de som går, cyklar eller paddlar på någon av Bromölla kommuns leder använda sin smartphone eller surfplatta som hjälp under turen då lederna finns i digital form.
?

SvD - 28 feb 15 kl. 15:52

Mer jobb trots digitaliseringen

Digitaliseringen tycks inte leda till minskad administrationsbörda för chefer. En undersökning som tidningen Chef gjort visar tvärtom att många upplever att de lägger mer tid på administration än någonsin. Detta på bekostnad av långsiktiga strategier, egen reflektionstid och det dagliga ledarskapet..

YLE - 25 apr 17 kl. 11:33

Digitaliseringen av matematikprov oroar både lärare och studerande

Matematik räknas bäst med papper och penna. Det är lärare och studerande i gymnasiet överens om. Många gör nu allt för att undvika det digitala provet.

YLE - 10 apr 16 kl. 20:06

Digitaliseringen en dyr berg- och dalbana

Digitalt högmod går före tekniskt fall, kan man säga om den stora tilltron till digitaliseringen. Men nu finns chanser att komma igenom inom den teknologiska revolutionen, anser branschveteran. - Vi blev lite för stolta.

Trelleborgs Allehanda - 26 aug 13 kl. 16:20

Färre biofilmer efter digitaliseringen

Digitaliseringen av landets biografer har lett till fler besökare och föreställningar - men även till att färre filmer visas, skriver Filminstitutet i en ny rapport. Framför allt är det filmer från fjärran länder som blir lidande.
Runt om i landet har en digital vita duken-revolution ägt rum.

Kristianstadsbladet - 26 aug 13 kl. 16:20

Färre biofilmer efter digitaliseringen

Digitaliseringen av landets biografer har lett till fler besökare och föreställningar - men även till att färre filmer visas, skriver Filminstitutet i en ny rapport. Framför allt är det filmer från fjärran länder som blir lidande.
Runt om i landet har en digital vita duken-revolution ägt rum.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.