GT > Nyheter

Tuesday, 24 November, 23:55

GT - 19 nov 20 kl. 22:21

”Stod mest och darrade – skakade i hela kroppen”GÖTEBORG. Han spås bli den svensk som väljs först i NHL-draften 2021.Nu har backlöftet Simon Edvinsson, 17, fått göra sin SHL-debut med Frölunda.– Jag stod mest och darrade i båset innan första bytet. Jag skakade i hela kroppen, berättar han..
Läs mer på GT
Läs mer om:
GÖteborg, NHL, Simon Edvinsson, SHL, Frölunda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stod, mestoch , darrade, skakadei hela , kroppen
Expressen - 09 sep 14 kl. 06:39

"Stod mest och flinade och försökte lugna…"

WIEN. Efter 1-0-målet spreds paniken i det svenska försvaret. Men Andreas Granqvist styrde upp det - genom att bland annat skälla ut sina medspelare.

Sydöstran - 17 aug 16 kl. 14:51

Vindkraft stod mest stilla

Vindkraftverken på Yttre Stengrund utanför Olsäng är nu rivna och horisontlinjen är åter fri. Sedan vindkraftverken byggdes år 2001 har dom mestadels stått stilla och bara förfulat miljön..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Lindström: "Stod där och skakade lite"

Fredrik Lindström darrade i ståskyttet. Hör honom berätta i tv-inslaget ovan..

YLE - 18 nov 15 kl. 08:17

Fotbollen vinnare på Wembley – England och Frankrike stod enade

Londonpubliken sjöng Marseljäsen för full hals, engelska fans viftade med franska flaggor och spelarna stod sida vid sida under en tyst minut. Det mest anmärkningsvärda med träningslandskampen England–Frankrike var att den över huvud taget spelades. Bara fyra dagar efter terrorattackerna i Paris spelade det franska fotbollslandslaget på nytt.

Opinionen.se - 11 okt 13 kl. 17:09

Miljardbluffen som skakade börsen


"Samsung köper heta börsföretaget Fingerprint för 4,2 miljarder," stod det i pressmeddelandet som fick aktien att rusa. Men allt var bara en skicklig bluff och börsen tvingades riva upp tusentals affärer. Nu utreds härvan som grovt svindleri.

BT - 11 okt 13 kl. 17:09

Miljardbluffen som skakade börsen

"Samsung köper heta börsföretaget Fingerprint för 4,2 miljarder," stod det i pressmeddelandet som fick aktien att rusa. Men allt var bara en skicklig bluff och börsen tvingades riva upp tusentals affärer.Nu utreds härvan som grovt svindleri.

Kristianstadsbladet - 11 okt 13 kl. 17:32

Miljardbluffen som skakade börsen

"Samsung köper heta börsföretaget Fingerprint för 4,2 miljarder," stod det i pressmeddelandet som fick aktien att rusa.Men allt var bara en skicklig bluff och börsen tvingades riva upp tusentals affärer.Nu utreds härvan som grovt svindleri.

TA - 11 okt 13 kl. 17:32

Miljardbluffen som skakade börsen

"Samsung köper heta börsföretaget Fingerprint för 4,2 miljarder," stod det i pressmeddelandet som fick aktien att rusa.Men allt var bara en skicklig bluff och börsen tvingades riva upp tusentals affärer.Nu utreds härvan som grovt svindleri.

BT - 11 okt 13 kl. 17:34

Miljardbluffen som skakade börsen

"Samsung köper heta börsföretaget Fingerprint för 4,2 miljarder," stod det i pressmeddelandet som fick aktien att rusa. Men allt var bara en skicklig bluff och börsen tvingades riva upp tusentals affärer.Nu utreds härvan som grovt svindleri.

BT - 11 okt 13 kl. 12:16

Miljardbluffen som skakade börsen

Samsung köper börsföretaget Fingerprint för 4,2 miljarder. Så stod det i pressmeddelandet som fick aktien att rusa. Men allt var bara en skicklig bluff och börsen tvingades riva upp tusentals affärer.

Sydsvenskan - 23 nov 14 kl. 16:58

Lugi stod inte distansen ut

Lugi skakade kanariska Rocasa, men stod inte distansen ut och åkte därmed ur EHF-cupen i handboll.– Vi ledde med tre bollar i mitten av andra, men då hade nyckelspelare som Emmelie Westberg och Clara Monti-Danielsson spelat 45 minuter och vi var tvungna att vila dem, sa tränaren Dragan Brljevic.Eftersom Lugi föll med fyra mål hemma, handlade det då bara om något enstaka mål.

Fler nyheter från GT

GT - 3 timmar sedan

Knallen – Alingsås HK knockade tyska jätten

Alingsås knockade överraskande den tyska jätten Magdeburg. Med bara sekunder kvar prickade Samuel Lindberg in segermålet. – Vi var värda det, säger tränaren Mikael Franzén i Viasat.

GT - 6 timmar sedan

”Man ska inte hålla på med sådan här skit”

Villaprofilerna Johan Esplund och Daniel Andersson skrev på för AIK. I helgen vandaliserades Anderssons padelanläggning i Lidköping. – Det har inget med sporten att göra överhuvudtaget och måste få ett omedelbart slut, säger AIK:s klubbchef Johan Segui.

GT - 7 timmar sedan

Samhällets skyldighet att säkra offers upprättelse

Dagens system sätter i alltför stor utsträckning förövarens rätt till strafflindring och frigivning före brottsoffret upprättelse, skriver Lina Lindh och Max Pelin vid KDU Västra Götaland och KDU Göteborg..

GT - 8 timmar sedan

Här byggs världens största padelarena

Globen i Stockholm tömdes på evenemang under coronapandemin och ska den kommande tiden i stället bli padelarena.Nu går Åbymässan i Mölndal, som stängt mässverksamheten under pandemin, i samma riktning. Enligt Mölndals-Posten ska anläggningen bli världens största padelarena – med 26 banor.

GT - 11 timmar sedan

Emilie Stordalen om krisen: ”Min värld har kollapsat”

Hotellbranschen har haft det tufft under coronapandemin, familjen Stordalens imperium är inget undantag.Under ett webbseminarium berättade Petters dotter Emilie Stordalen om krisen. – Vi hade aldrig föreställt oss detta.

GT - 11 timmar sedan

Mardrömslottning – efter SM-guldet

GÖTEBORG. Nyblivna svenska mästare – nu väntar spel i Champions League.Nu är Göteborg FC:s första omgång i lottad:Där väntar tufft motstånd i form av den engelska storklubben Manchester City..

GT - 12 timmar sedan

Duon favoriter att ta över U21-landslaget

U21-landslaget är bara detaljer från att göra klart med en ny förbundskapten. Enligt SportExpressens uppgifter har Gif Sundsvalls Andreas Pettersson fått erbjudande att bli en del av U21-staben. Samtidigt är Poya Asbaghi högaktuell som ny förbundskapten, och haft flera möten med Svenska fotbollförbundet.

GT - 13 timmar sedan

Rekordmånga bekräftat smittade i covid-19 i Västsverige

Smittspridningen av covid-19 i Västra Götaland ökar fortfarande. Under förra veckan konstaterades 4 588 nya fall, det är den högsta siffran av bekräftat smittade under pandemin. – Vi står inför en utmaning som kan bli lika svår som under våren.

GT - 18 timmar sedan

Vi måste uppvärdera kläder

Med tanke på överkonsumtionens inverkan på miljön och klimatet betalar vi gemensamt ett högt pris för lågpriskläderna, inte minst under Black Friday. Avstå från att köpa kläder om du inte vet vilken miljöpåverkan som tillverkningen har haft, skriver Anders Hülse och Karin M. Ekström..

GT - 23 timmar sedan

En av tre västsvenskar ska handla julklappar på nätet

Näthandeln ser ut att slå rekord i jul med anledning av den pågående coronapandemin. En av tre västsvenskar planerar att handla många julklappar på nätet enligt en ny undersökning från Kantar Sifo..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.