Cornucopia > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 01:17

Cornucopia - 19 nov 20 kl. 18:55

Malmö inför laglig hemkörd alkoholMalmös arbetsmarknads- och socialnämnd ska idag röstat ja till att restauranger får köra hem alkohol till kunder, om dessa samtidigt beställer en bit mat för hemkörning. Tidsgränsen 22:00 på kvällen gäller dock även hemkört.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Serveringstillstånd, Malmö, Växjö, Nacka, SD, MP, Malmöbor, Systembolaget

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Malmöinför , laglig, hemkörd, alkohol
Skånskan - 01 dec 16 kl. 10:04

Kör hem sprit på helgkvällar

Malmö I något som måste anses vara en radikal tolkning av svensk alkohollagstiftning har ett företag nu börjat erbjuda hemkörning av alkohol på fredags- och lördagskvällar. ERWP.fif(1)Affärsidén är att kunden lämnar sin beställning på nätet och företaget kör över sundet och handlar varorna och kör sedan hem dem till kunden i Malmö.

SVT Debatt - 29 jan 14 kl. 06:00

Vansinne med fler lagliga droger

LEGALISERING Barack Obama menade nyligen att det inte är farligare att röka cannabis än att dricka alkohol. Detta resonemang är vansinnigt.  USA:s president Barack Obama har i dagarna sagt var han står i den ständigt pågående debatt om legalisering av cannabis i USA.

Sydsvenskan - 19 aug 15 kl. 17:16

Legalisering stoppar inte knarkkonflikterna

Liam Murray ifrågasätter Sveriges restriktiva narkotikapolitik. Jag är tacksam för att den finns. Tankarna om att den olagliga cannabisförsäljningen mer eller mindre skulle försvinna över en natt vill jag kalla både orealistiska och väl inrökta.

Sydsvenskan - 07 jul 15 kl. 04:00

Cannabis splittrar och dödar

Den 30/5 skrev Sydsvenskan om ett antal personer som driver lobbyverksamhet för legalisering av cannabis. Att läsa artikeln om Wally Johnson och de andra så kallade cannabisaktivisterna i Malmö är inte bara plågsamt utan kan också vara direkt farligt. Farligt för den tonåring som stärks i sin tro på att cannabis är ofarligt, något man kan självmedicinera med och att drogen borde legaliseras i Sverige.

Skånskan - 13 dec 18 kl. 14:21

Polisen vill se lagändring för vittnen

MALMÖ Polisen har haft stor nytta de nya lagarna om penningtvätt och grovt vapenbrott vid sina insatser mot de kriminella nätverken.
– Men vi ser behov av fler förändringar. Det kan handla om kronvittnen eller om ett förstärkt skydd för vittnens identitet, säger polismästare Petra Stenkula.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.