GT > Nyheter

Wednesday, 25 November, 00:37

GT - 19 nov 20 kl. 18:16

JUST NU: Norges kungapar i karantänDet norska kungaparet, kung Harald och drottning Sonja, har satts i karantän.Beslutet har fattats efter att drottning Sonja haft ”nära kontakt” med en coronasmittad anställd.Det skriver det norska hovet på sin hemsida..
Läs mer på GT
Läs mer om:
JUST NU, Harald, Sonja

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Norges, kungapari , karantän
SVT - 28 mar 20 kl. 11:07

I karantän – då härmar han klassiska filmscenen

Förre tungviktsmästaren i boxning Joseph Parker sitter just nu i karantän hemma på Nya Zeeland. Då passar han på att sprida glädje genom att härma en klassisk filmscen. ”Till alla världen över som håller sig hemma, ta hand om varandra och kom ihåg att ha kul!

SR - 25 mar 20 kl. 07:02

2,6 miljarder människor lever just nu i karantän

Hela 2,6 miljarder människor runt om i världen lever nu med utegångsförbud eller en strikt uppmaning att stanna hemma på grund av Coronasmittan. En av dem är svenska Jenny Adhikari som bor i Nepal. Där trädde ett utegångsförbud i kraft i går och ödelade helt gatorna i huvudstaden Kathmandu..

Cornucopia - 18 mar 20 kl. 08:57

Läsarna: Medelklasskris - fler drabbade av ekonomin än smittade eller i karantän

Läsarenkäten om bloggläsarnas arbetssituation visar att hela 44% nu jobbar hemifrån, men också att fler är negativt drabbade av de ekonomiska konsekvenserna än som smittats eller tvingats i karantän. Hela 6% har blivit av med jobbet, pausat verksamheten, gått ner i arbetstid eller kämpar med bolagets överlevnad. 2% är i karantän eller hemskickade på grund av smitta på jobbet.

Nyan - 12 aug 20 kl. 06:30

Stor oklarhet kring obligatorisk karantän

Huruvida obligatorisk karantän och obligatorisk testning av covid-19 ska införas på Åland är oklart. Berörda instanser på Åland väntar på vidare besked från Finlands regering. Inte heller Ålandsminister Anna-Maja Henriksson (SFP) har något svar.

Cornucopia - 26 feb 20 kl. 17:18

Vad behövs i matväg för att preppa för flera veckors karantän eller sjukdom?

Vid långvarig sjukdom - i synnerhet om man också är belagd med karantän - eller avstängning av ett område, bostad eller påtvingad hemkarantän på grund av Covid-19, så krävs det rejält med prepps. Antagligen är det rätt få som är förberedda på detta, och vad är lämpligt att ha hemma om du själv eller anhöriga kommer vara sjuka i flera veckor? Och har du mat till husdjuren?

Nyan - 16 mar 20 kl. 08:27

ÅU i självvald karantän

FOTBOLL. En uppskjuten ligastart och och eventuellt något färre ligamatcher innebär såväl minskade kostnader som minskade intäkter för Åland United, menar klubbens sportchef Mikael Virta.
För tillfället befinner sig truppen i ett slags självvald karantän, och tränar just nu i mindre grupper och individuellt.

SmålandsPosten - 12 dec 14 kl. 00:32

Välkommet initiativ till karantänsregler

Jobben måste fortsätta bli fler och fler måste kunna ta sig in på arbetsmarknaden, meddelade den kommande moderatledaren Anna Kinberg Batra när hon presenterade Ulf Kristersson som ny ekonomisk-politisk talesperson. För den tidigare finansministern Anders Borg hade det däremot behövts en paus i arbetslinjen. I stället har han valt att gå in som vice ordförande i Kinnevik.

Blekinge Läns tidning - 14 mar 20 kl. 04:44

Norge: Karantän för utomnordiska resenärer

Norges långtgående åtgärder för att stoppa spridningen av coronaviruset gör att resenärer från länder utanför Norden antingen kommer att sättas i karantän i 14 dagar, eller skickas tillbaka med vändande flyg, rapporterar norska medier..

BT - 14 mar 20 kl. 04:44

Norge: Karantän för utomnordiska resenärer

Norges långtgående åtgärder för att stoppa spridningen av coronaviruset gör att resenärer från länder utanför Norden antingen kommer att sättas i karantän i 14 dagar, eller skickas tillbaka med vändande flyg, rapporterar norska medier..

Barometern - 14 mar 20 kl. 04:44

Norge: Karantän för utomnordiska resenärer

Norges långtgående åtgärder för att stoppa spridningen av coronaviruset gör att resenärer från länder utanför Norden antingen kommer att sättas i karantän i 14 dagar, eller skickas tillbaka med vändande flyg, rapporterar norska medier..

Helsingborgs Dagblad - 14 mar 20 kl. 04:44

Norge: Karantän för utomnordiska resenärer

Norges långtgående åtgärder för att stoppa spridningen av coronaviruset gör att resenärer från länder utanför Norden antingen kommer att sättas i karantän i 14 dagar, eller skickas tillbaka med vändande flyg, rapporterar norska medier. – Vi tolkar reger.

Fler nyheter från GT

GT - 4 timmar sedan

Knallen – Alingsås HK knockade tyska jätten

Alingsås knockade överraskande den tyska jätten Magdeburg. Med bara sekunder kvar prickade Samuel Lindberg in segermålet. – Vi var värda det, säger tränaren Mikael Franzén i Viasat.

GT - 6 timmar sedan

”Man ska inte hålla på med sådan här skit”

Villaprofilerna Johan Esplund och Daniel Andersson skrev på för AIK. I helgen vandaliserades Anderssons padelanläggning i Lidköping. – Det har inget med sporten att göra överhuvudtaget och måste få ett omedelbart slut, säger AIK:s klubbchef Johan Segui.

GT - 8 timmar sedan

Samhällets skyldighet att säkra offers upprättelse

Dagens system sätter i alltför stor utsträckning förövarens rätt till strafflindring och frigivning före brottsoffret upprättelse, skriver Lina Lindh och Max Pelin vid KDU Västra Götaland och KDU Göteborg..

GT - 9 timmar sedan

Här byggs världens största padelarena

Globen i Stockholm tömdes på evenemang under coronapandemin och ska den kommande tiden i stället bli padelarena.Nu går Åbymässan i Mölndal, som stängt mässverksamheten under pandemin, i samma riktning. Enligt Mölndals-Posten ska anläggningen bli världens största padelarena – med 26 banor.

GT - 11 timmar sedan

Emilie Stordalen om krisen: ”Min värld har kollapsat”

Hotellbranschen har haft det tufft under coronapandemin, familjen Stordalens imperium är inget undantag.Under ett webbseminarium berättade Petters dotter Emilie Stordalen om krisen. – Vi hade aldrig föreställt oss detta.

GT - 12 timmar sedan

Mardrömslottning – efter SM-guldet

GÖTEBORG. Nyblivna svenska mästare – nu väntar spel i Champions League.Nu är Göteborg FC:s första omgång i lottad:Där väntar tufft motstånd i form av den engelska storklubben Manchester City..

GT - 12 timmar sedan

Duon favoriter att ta över U21-landslaget

U21-landslaget är bara detaljer från att göra klart med en ny förbundskapten. Enligt SportExpressens uppgifter har Gif Sundsvalls Andreas Pettersson fått erbjudande att bli en del av U21-staben. Samtidigt är Poya Asbaghi högaktuell som ny förbundskapten, och haft flera möten med Svenska fotbollförbundet.

GT - 14 timmar sedan

Rekordmånga bekräftat smittade i covid-19 i Västsverige

Smittspridningen av covid-19 i Västra Götaland ökar fortfarande. Under förra veckan konstaterades 4 588 nya fall, det är den högsta siffran av bekräftat smittade under pandemin. – Vi står inför en utmaning som kan bli lika svår som under våren.

GT - 19 timmar sedan

Vi måste uppvärdera kläder

Med tanke på överkonsumtionens inverkan på miljön och klimatet betalar vi gemensamt ett högt pris för lågpriskläderna, inte minst under Black Friday. Avstå från att köpa kläder om du inte vet vilken miljöpåverkan som tillverkningen har haft, skriver Anders Hülse och Karin M. Ekström..

GT - Igår: 00:02

En av tre västsvenskar ska handla julklappar på nätet

Näthandeln ser ut att slå rekord i jul med anledning av den pågående coronapandemin. En av tre västsvenskar planerar att handla många julklappar på nätet enligt en ny undersökning från Kantar Sifo..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.