PrivataAffärer > Ekonomi

Sunday, 29 November, 23:26

PrivataAffärer - 19 nov 20 kl. 15:12

Analytiker: Norwegians aktie i princip värdelösEfter onsdagens besked från flygbolaget Norwegian, att bolaget inleder en rekonstruktionsprocess enligt irländsk lagstiftning, dömer Sparebank 1:s analytiker ut aktien.  ”Enligt vår uppfattning är aktien i ett bolag som är i en konkursskyddsprocess närmast värdelös. Vad utfallet av processen blir är okänt, men vi anser att det är en dålig idé att köpa aktien och hoppas på snabb vinst när bolaget omstruktureras”, skriver Sparebank 1 Markets..
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Norwegian, Sparebank, Markets

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytiker, Norwegians, aktiei , princip, värdelös
PrivataAffärer - 27 feb 20 kl. 10:49

Norwegians aktie har fallit över 40 procent i veckan

Det framgår av ett pressmeddelande som skickats ut som ett svar på ”marknadsspekulation”. Bolaget påminner om att den konvertibel bolaget gav ut i november 2019 är säkerställd via dotterbolaget Arctic Aviation Assets, AAA. Kopplat till konvertibeln finns vissa finansiella villkor, kovenanter, som AAA måste uppfylla, bland annat rörande aktiekapital och skuldkvot.

PrivataAffärer - 14 sep 17 kl. 10:27

Kjos jätteköp lyfter Norwegians aktie

Norwegians aktie stiger kraftigt på Oslo-börsen under torsdagens inledande handel efter att HBK Holding, med vd Björn Kjos i ägarspetsen, köpt 803.000 aktier i flygbolaget för 240 norska kronor per styck....

SR - 12 apr 18 kl. 11:54

Rykten om bud – Norwegians aktie handelsstoppas

Norwegians aktie har handelsstoppats på Oslobörsen efter att aktien stigit nästan 25 procent, skriver nyhetsbyrån Bloomberg..

SVT - 12 apr 18 kl. 12:08

Norwegians aktie handelsstoppad efter rykte om bud

Norwegians aktie har handelsstoppats på Oslobörsen efter att aktien hoppat upp 24,5 procent, skriver Bloomberg på sin hemsida..

PrivataAffärer - 06 mar 20 kl. 09:47

Norwegians aktie kraschlandar på Oslobörsen

Efter torsdagens dystra trafiksiffror, beslut om indragna flighter och slopad guidning har analyshusen justerat synen på flygbolaget. ABG Sundal Collier sänker rekommendationen på Norwegian till sälj, från behåll. Riktkursen justeras ned från 38 till 8 kr.

Helsingborgs Dagblad - 14 apr 20 kl. 10:32

Norwegians aktie störtdyker efter krisplan

Det krisdrabbade flygbolaget Norwegians aktie störtdyker, ner över 40 procent, på Oslobörsen. Det efter att bolaget i torsdags meddelade sin krisplan som bland annat bygger på att ägarna måste godkänna en radikal skuldrekonstruktion där lån omvandlas ti.

Sydsvenskan - 14 apr 20 kl. 10:32

Norwegians aktie störtdyker efter krisplan

Det krisdrabbade flygbolaget Norwegians aktie störtdyker, ner över 40 procent, på Oslobörsen. Det efter att bolaget i torsdags meddelade sin krisplan som bland annat bygger på att ägarna måste godkänna en radikal skuldrekonstruktion där lån omvandlas ti.

Affärsvärlden - 14 apr 20 kl. 10:43

Norwegians aktie störtdyker efter krisplan

Det krisdrabbade flygbolaget Norwegians aktie störtdyker, ner över 40 procent, på Oslobörsen..

DN - 14 apr 20 kl. 11:17

Norwegians aktie rasar efter krisplan

Det krisdrabbade flygbolaget Norwegians aktie rasar, ner över 40 procent, på Oslobörsen. .

SR - 14 apr 20 kl. 11:15

Norwegians aktie i fritt fall

Det krisdrabbade flygbolaget Norwegians aktie störtdyker idag på Oslo-börsen - ner över 40 procent..

GöteborgsPosten - 14 apr 20 kl. 10:34

Norwegians aktie störtdyker efter krisplan

Det krisdrabbade flygbolaget Norwegians aktie störtdyker, ner över 40 procent, på Oslobörsen. Det efter att bolaget i torsdags meddelade sin krisplan som bland annat bygger på att ägarna måste godkänna en radikal skuldrekonstruktion där lån omvandlas till aktier. Om det går att få till kan Norwegian kvalificeras för norska statliga lånegarantier.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.