PrivataAffärer > Ekonomi

Monday, 23 November, 19:47

PrivataAffärer - 19 nov 20 kl. 12:05

Stockholmsvillor 1 miljon kr dyrare på ett år”Vi har en ökad efterfrågan på större bostäder och vi ser i undersökningar och vad folk söker på att många vill ha trädgård och uteplats. Samtidigt har utbudet av villor varit rekordlågt på sistone. Då bir det många intressenter per villa till salu och vi får den här kraftiga prisuppgången”, säger Hemnets analytiker Erik Holmberg till Nyhetsbyrån Direkt. Det genomsnittliga priset för en villa som såldes i Stockholm län via Hemnet var 7.400.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Hemnets, Erik Holmberg, Nyhetsbyrån Direkt, Stockholm, Hemnet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsvillor1 , miljonkr , dyrarepå ett , år
Magazin24 - 24 nov 15 kl. 14:09

En miljon dyrare än det var tänkt – då går kommunen i borgen

Ombyggnationen av golfbanan ute i Korslöt blev dyrare än vad det var tänkt. Nu går Köpings kommun i borgen för ett lån så att Köpings golfklubb kan låna mer pengar. En miljon kronor, så mycket dyrare blev Köpings golfklubbs ombyggnation av golfbanan mot de 5 miljoner som det från början var tänkt.

Kristianstadsbladet - 03 okt 14 kl. 06:30

Saneringen blev en miljon dyrare

Foto: Tommy Svensson
Det kostade en miljon extra att sanera marken på den gamla åkeri- tomten i Valje. Kommunen ska nu försöka kräva tillbaka pengarna.
Vid förra sammanträdet i kommunstyrelsens arbetsutskott lyftes frågan ut om hur finansieringen av den förorenade marken ska lösas.

Vimmerby Tidning - 13 nov 12 kl. 08:29

Paviljong blir en miljon dyrare

Tandläkarpaviljongen i Mariannelund blir dyrare än landstinget beräknat. Ytterligare en miljon kronor behövs..

YA - 09 jun 16 kl. 03:00

Marksanering blev 1,5 miljon dyrare

Arbetet med att göra marken byggklar inför etapp två i kvarteret Viljan blev dyrare än beräknat. Allt tyder på att kostnaderna hamnar på drygt fem miljoner, cirka 1,5 miljon mer än planerat..

Sydöstran - 04 aug 18 kl. 06:00

Ombyggnad av skola blir över en miljon dyrare

Törnströmska gymnasiet i Karlskrona ska byggas om på flera platser – men projektet blir 1,2 miljoner kronor dyrare än planerat. Orsaken är den överhettade byggmarknaden..

Cornucopia - 15 jul 14 kl. 12:57

Lägenheten i miljöparadiset nu en miljon dyrare - 62 000:- per m2

Lägenheten i Understenshöjdens ekoby har nu budats upp 38%, eller en miljon kronor.

Bilder på lägenheten, som enligt läsare som varit på plats håller dålig 90-talsstandard och känns som ett hemmabygge, hittar ni här (Mäklarens bilder). Kvadratmeterpriset där ute i Björkhagen är nu över 62 000:- SEK per m2.

Skånskan - 08 feb 16 kl. 16:50

Åtgärder i Rögle en miljon dyrare

Rögle Kommunens kostnader för åtgärderna som ska stoppa spridningen av föroreningar från den gamla deponin i Rögle ökar med mer än en miljon kronor.Det framgår av ett nytt underlag från renhållningsverket.
Kommunfullmäktige anslog förra året 3 120 000 kronor, motsvarande 80 procent av de tidigare beräknade kostnaderna.

Nyan - 29 aug 18 kl. 16:00

Skärgårdstrafiken blir en halv miljon euro dyrare

Bränslepriserna har stigit den senaste tiden, efter flera år av relativt låga priser. Det här gör att de budgeterade medlen för skärgårdstrafikens bränsle inte räcker till. Notan blir cirka en halv miljon dyrare.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

En miljon kronor dyrare på en månad

Vinterväghållningen blir en miljon dyrare för kommunen under december. En effekt av att kommunen måste återgå till det ursprungliga avtalet med Peab. .

YA - 22 feb 19 kl. 12:00

Krisläge för projekt klubbstuga som blivit dyrare än väntat

Spjutstorps IF fick 3 miljoner av Allmänna arvsfonden för att renovera klubbstugan i Spjutstorp. Men kravet från fonden på en totalentreprenad, och andra oplanerade utgifter, gör att projektet blivit en halv miljon dyrare. Nu vädjar man till kommunen att gå in med stödpengar..

YA - 28 nov 19 kl. 06:01

Bankavgift fördyrar hamnutbyggnaden med halv miljon

Kostnaden för utbyggnaden av hamnen blir en halv miljon dyrare än beräknat. Kommunen tvingas betala en oväntad avgift till Europeiska investeringsbanken för att få ut EU-bidraget på 250 miljoner kronor. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.