Realtid > Ekonomi

Sunday, 06 December, 02:17

Realtid - 19 nov 20 kl. 11:13

Bonnier Books förvärvar majoriteten av Stordalens förlagBonnier Books utökar sitt innehav av norska förlagsgruppen Strawberry Publishing AS. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Books, Stordalens, Strawberry Publishing AS

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bonnier, Books, förvärvar, majoritetenav , Stordalens, förlag
DI - 11 maj 20 kl. 14:23

Bonnier förvärvar förlagsverksamhet av Petter Stordalen

Bonnier Books förvärvar norska Strawberry Publishings svenska och danska verksamhet..

Realtid - 11 maj 20 kl. 14:06

Bonnier förvärvar Stordalens förlag i Sverige och Danmark

Bonnier Books har ingått avtal om att förvärva Petter Stordalens Strawberry Publishings på den svenska och danska marknaden..

Dagens Media - 27 mar 15 kl. 13:22

Bonnier köper danskt läromedelsföretag

I dag blev det klart att Bonnier Business Press köper majoriteten av aktieposterna i det danska läromedelsföretaget Clio Online..

Dagensanalys.se - 20 mar 17 kl. 11:31

Bonnier tidskrifter satsar på webb-TV

Bonnier tidskrifter meddelade nyligen att de ingår samarbete med webb-TV plattformen YouPlay i syfte att få ökad spridning för sina egenproducerade videor. Bonniers material kommer att publiceras på YouPlay, som ägs av Playad Media Group, nordens största tillhandahållare av online video. Bonnier menar att det ger dem möjlighet att dels publicera sitt eget material och på så sätt få större spridning av sina videor, och dels att kunna ta del av andra publicisters material.

Resume - 03 nov 14 kl. 11:37

Bonnier värvar tillbaka toppchef från Aller

Bonnier Tidskrifter värvar tillbaka Anna Lund Jeppsson från Aller Media där hon varit chef för koncept. Nu blir hon en nyckelperson som sales manager i Bonnier Tidskrifters nya annonsorganisation..

Dagensanalys.se - 26 jan 17 kl. 10:58

Bonnier News vill bli bättre på mobil marknadsföring – studerar hjärnvågor

Svenska Bonnier ska ta sig in i våra hjärnor – för att undersöka hur användare tar del av mobil marknadsföring. Studien kommer ledas av en neuropsykolog och ska hjälpa marknadsförare bli bättre på att nå ut med sina budskap. Inom ramen för deras satsningar på att förbättra affärs- och produktverksamheter så satsar alltså Bonnier på att försöka förbättra mottagningen av den mobila marknadsföringen.

Dagensanalys.se - 21 nov 16 kl. 13:00

Bonnier Tidskrifter i internt blåsväder efter misslyckade digitala satsningar

Överlag verkar det som att det är det digitala som är framtidens melodi även för pressen. Men en av Sveriges stora jättar, Bonnier Tidskrifter, har inte lyckats med sin digitala omvandling. Nu är det bland annat detta som utgör grunden för allt hårdare intern kritik.

Dagens Media - 14 jan 14 kl. 10:20

Vi i villa värvar tre säljare från Bonnier Tidskrifter

Bonnier Publications, med flaggskeppet Vi i villa, plockar tre säljare från Bonnier Tidskrifter – varav en utses till ansvarig för creative sales..

Affärsvärlden - 27 jun 14 kl. 11:02

Telenor säljer hela ägandet i C-More till Bonnier

Bonnier och Telenor har ingått avtal om att Bonnier förvärvar de 35 procent av C More som ägs av Telenor. Förändringen träder i kraft idag, 27 juni..

Affärsvärlden - 20 jul 18 kl. 07:08

Telia köper Bonnier Broadcasting

Telia förvärvar Bonnier Broadcasting, med varumärkena TV4, C More och finländska MTV, av Bonnier AB för 9,2 miljarder kronor på skuldfri bas..

DI - 11 mar 16 kl. 08:00

Bonnier köper bosajten Hittahem

Mediejätten Bonnier köper majoriteten av aktierna i den snabbväxande bosajten Hittahem. ”Vi ska förändra marknaden”, säger grundaren Mathias Bergman..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.