Realtid > Ekonomi

Monday, 30 November, 21:39

Realtid - 19 nov 20 kl. 10:32

Sociala medierplattformen Yubo tar in 47,5 miljoner dollar Senaste finansieringsrundan (serie C) följer efter ett år med en ökning om 400 procent av livestreams. Plattformen har Har över 860 000 svenska användare..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Yubo,  har

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sociala, medierplattformen, Yubo, tarin , 47,5miljoner , dollar
DI - 23 mar 16 kl. 15:00

Kommentar: "Sociala nätverk tar över kriskommunikationen"

"Mobilnäten i Bryssel dog bara ett par timmar efter explosionerna. Istället uppmanades oroliga att ta kontakt med anhöriga via wifi och sociala medier", skriver Daniel Goldberg. .

SVT - 27 maj 20 kl. 17:51

Donald Trump hotar att stänga ner sociala medier

USA:s president Donald Trump hotar att stänga ner sociala medier i ett inlägg på Twitter. Utspelet kommer efter att sociala medierplattformen faktagranskat två av Trumps inlägg och markerat dem som ”ogrundade påståenden”..

Dagensanalys.se - 19 dec 17 kl. 10:27

10 mest omnämnda sociala varumärkena under 2017

Sveriges Annonsörer har tillsammans med medieanalysföretaget M-Brain undersökt vilka sociala varumärken som är mest omnämnda i Sverige under 2017. Att Facebook i år igen dominerar listan är kanske inget som förvånar, men det finns en del ”bubblare” på årets topplista. När intresseorganisationen Sveriges Annonsörer tillsammans med M-Brain kartlägger vilka varumärken som omnämnts flest gånger det gångna året hamnar sociala medievarumärken i topp.

Dagensanalys.se - 05 aug 16 kl. 13:00

Sociala medier viktigare än YouTube för videokampanjer

Enligt en nyligen publicerad branschstudie kring framtidens digitala video så visar det sig att majoriteten av amerikanska företag upplever att sociala medier är de viktigaste plattformarna för en framgångsrik videobaserad annonskampanj. Dessa ses som viktigare samarbetspartners än videotjänster som YouTube. Studien konstaterar att 65 procent av de 300 amerikanska annonsörerna och markering-företagen ansåg att sociala medier som Facebook, Snapchat och Twitter var viktigare än streaming-sajter som YouTube eller Vevo.

Dagensanalys.se - 08 feb 18 kl. 09:31

Svenskar ska lära amerikaner att använda sociala medier för rekrytering

Göteborgsföretaget Jobtip har byggt en stor framgång på att erbjuda rekryteringstjänster via sociala medier. Nu tar man klivet över Atlanten och öppnar ett kontor i San Diego, USA. Jobtip har redan flera kunder i landet som är klassat som det mest konkurrensutsatta på rekryteringsmarknaden.

Dagensanalys.se - 27 nov 17 kl. 11:01

Mediemätaren analyserar sociala medier för att ha koll på läget

Sifo har i samarbete med Sveriges Radio Ekot börjat analysera redaktionella medier på Facebook, Instagram och Twitter. Mediemätaren är ett nytt verktyg från Sifo som följer, kartlägger och analyserar vad som diskuteras på de olika plattformarna samt hur de skiljer sig åt. Underlaget till Mediemätaren hämtas från Twitter samt öppna sidor på Facebook och Instagram.

Nyheter 24 - 27 nov 13 kl. 10:52

Ny studie: Vi ligger mindre på grund av sociala medierKvinnor har färre partners

LONDON. Sugen på romantik? Lämna smartphonen utanför sovrummet.

GöteborgsPosten - 16 mar 16 kl. 05:00

"Den sociala biten är viktigare än själva matcherna"

Några lockas mest av den sociala samvaron - andra tar spelandet på blodigt allvar..

GöteborgsPosten - 16 mar 16 kl. 05:00

"Den sociala biten är viktigare än själva matcherna"

Några lockas mest av den sociala samvaron - andra tar spelandet på blodigt allvar..

GöteborgsPosten - 15 nov 16 kl. 15:36

SVT-stjärnan tar strid för årets julvärd

Sanna Nielsen är årets julvärd i SVT. Men när nyheten annonserades fick hon utstå mängder av hat i sociala medier. Nu tar SVT-kollegan Belinda Olsson för Sanna Nielsen: "Kommentera inte vad människor har på sig.

Trelleborgs Allehanda - 10 apr 20 kl. 05:00

Efter TA:s artikel: Appen Yubo stoppar nakenbilder

Efter att Trelleborgs Allehanda skrev om att tonårsflickor i Trelleborg sålt nakenbilder via appen Yubo ändrar företaget bakom den sina algoritmer så att de ska upptäcka och stoppa den typen av bilder..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.