Resume > Ekonomi

Sunday, 29 November, 23:45

Resume - 19 nov 20 kl. 10:40

Chiffer tillsätter styrelseordförande och vice vdContentbyrån Chiffer tar in styrelseordförande med lång erfarenhet från svensk och internationell filmindustri och tillsätter ny vice vd..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Chiffer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Chiffer, tillsätter, styrelseordförandeoch , vicevd
YLE - 03 feb 14 kl. 15:25

Ekenäs Energi utan styrelseordförande

Energibolaget Ekenäs Energi har för tillfället ingen styrelseordförande. Bo Nyman avgick plötsligt för ett par veckor sedan. Men varför har Bo Nyman avgått?

YLE - 14 jun 13 kl. 15:20

Fusionsförhandlingarna fortsätter, säger Novias styrelseordförande

Fusionsförhandlingarna mellan Arcada och Novia fortsätter precis som tidigare. Det är Roger Broos kommentar till Svenska folkpartiets (SFP) uttalande om att blåsa av fusionsplanerna. Roger Broo är styrelseordförande för yrkeshögskolan Novia och har drivit på fusionen av de två yrkeshögskolorna Novia och Arcada.

YLE - 13 sep 12 kl. 13:45

Fennovoima byter ut sin styrelseordförande

Fennovoimas ägare byter ut sin styrelseordförande. Ny ordförande blir kraftaktiebolaget SF:s vd Pekka Ottavainen. Ottavainen ersätter Juha Rantanen, men Ottavainen sitter på posten endast tills ägarna hittat en ny styrelseordförande.

YLE - 10 jul 17 kl. 12:10

Jaros styrelseordförande om krisläget: Heames har förtroende tills annat meddelas

Efter bara två segrar på de senaste tio matcherna har FF Jaro en hel del att tänka på. Frågan är om tränaren Kristian Heames ska få fortsätta. I en krissituation analyseras läget, säger styrelseordförande Harald Finne till Yle Sporten.

Sydsvenskan - 18 apr 19 kl. 10:12

Dramatens styrelseordförande om kritiken

I turbulensen kring Dramaten har även styrelsens agerande kritiserats. Men i slutändan är det regeringen som tillsätter och avsätter den, inskärper teaterns styrelseordförande Ulrika Årehed Kågström. Sedan innehållet i tre interna rapporter om Dramatens.

Helsingborgs Dagblad - 18 apr 19 kl. 10:12

Dramatens styrelseordförande om kritiken

I turbulensen kring Dramaten har även styrelsens agerande kritiserats. Men i slutändan är det regeringen som tillsätter och avsätter den, inskärper teaterns styrelseordförande Ulrika Årehed Kågström. Sedan innehållet i tre interna rapporter om Dramatens.

Opinionen.se - 27 apr 13 kl. 21:51

Vattenfall tillsätter Nuon-utredning

Enligt medieuppgifter ska Vattenfalls vd Øystein Løseth ha fått en extra ersättning vid köpet av det nederländska bolaget Nuon. Det statliga bolagets styrelse tillsätter nu en oberoende utredning. "Vi vill att man ska kunna känna fullt förtroende för att frågan är grundligt utredd", säger Vattenfalls styrelseordförande Lars G Nordström i ett pressmeddelande.

Kristianstadsbladet - 27 apr 13 kl. 21:48

Vattenfall tillsätter Nuon-utredning


Enligt medieuppgifter ska Vattenfalls vd Øystein Løseth ha fått en extra ersättning vid köpet av det nederländska bolaget Nuon.Det statliga bolagets styrelse tillsätter nu en oberoende utredning."Vi vill att man ska kunna känna fullt förtroende för att frågan är grundligt utredd", säger Vattenfalls styrelseordförande Lars G Nordström i ett pressmeddelande.

Helsingborgs Dagblad - 15 jun 20 kl. 11:17

Ny vd och styrelseordförande för Musikaliska

Ingela Lindh är ny styrelseordförande för Musikaliska, Blåsarsymfonikerna och Länsmusiken i Stockholm. Styrelseledamoten Sverker Gawell har utsetts till vd fram tills att en mer permanent lösning av vd-tjänsten är på plats. Det skriver Musikaliska i ett.

GöteborgsPosten - 15 jun 20 kl. 11:19

Ny vd och styrelseordförande för Musikaliska

Ingela Lindh är ny styrelseordförande för Musikaliska, Blåsarsymfonikerna och Länsmusiken i Stockholm. Styrelseledamoten Sverker Gawell har utsetts till vd fram tills att en mer permanent lösning av vd-tjänsten är på plats. Det skriver Musikaliska i ett pressmeddelande..

DN - 01 nov 18 kl. 18:35

SSU Skånes ordförande tillsätter arbetsgrupp för att granska sig själv

SSU Skåne tillsätter en arbetsgrupp som ska gå till botten med de omtalade uppgifterna om distriktet. Det arbetet ska ledas av nuvarande ordförande i SSU Skåne, Mansour Ahmed.  Men i en intern rapport, som DN tagit del av, pekas just Ahmed ut som en av dem som betedde sig särskilt hotfullt under distriktsårskonferensen 2017..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.