Resume > Ekonomi

Wednesday, 25 November, 11:15

Resume - 19 nov 20 kl. 09:12

Gunilla Bergh om den höga kostnaden för reklamtävlingar: ”Jag tycker det är odemokratiskt”Det går inflation i kreativitetstävlingar och byråerna satsar hårt på att ro hem priser. Frågan är vad det genererar i form av affärsnytta? I det senaste avsnittet av Insiktspodden gästar byråvalskonsulten Gunilla Bergh och delar med sig av sin syn på kopplingen mellan kreativitet och en stark ekonomisk utveckling..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Bergh, Insiktspodden, Gunilla Bergh

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gunilla, Berghom den , höga, kostnadenför , reklamtävlingarJag , tycker det är odemokratiskt
YLE - 09 okt 14 kl. 07:03

Mazzarella kritiserar Bergh: "Han vill ha sagt att journalister inte behövs"

I en insändare i torsdagens Hufvudstadsbladet kritiserar litteraturvetaren och författaren Merete Mazzarella konstsamfundets vd Kaj Gustaf Bergh i hårda ordalag. - Bergh har tydligen inte ännu, under alla dessa år som högsta chef för KSF Media, brytt sig om att sätta sig in i vad journalister gör, för han skriver att "de är personer som sovrar bland allt det som sker och levererar ett sammandrag". Vad han egentligen vill ha sagt är att journalister inte behövs, säger Mazzarella till Yle Nyheter.

YLE - 18 sep 13 kl. 04:17

Bergh: Papperstidningen dör ? ny teknik finlandssvenskarnas chans

Kaj-Gustaf Bergh är inne på sitt sjunde år som Föreningen Konstsamfundets vd. Hans krav på nollresultat har mjuknat och han är redo att stöda tidningarna med tre, fyra miljoner även i framtiden. Men budgeten, den ska hålla.

YLE - 09 okt 14 kl. 07:03

Mazzarella kritiserar Konstsamfundets vd

Litteraturvetaren och författaren Merete Mazzarella kritiserar i en insädare i Hufvudstadsbladet Konstsamfundets vd Kaj-Gustaf Bergh i hårda ordalag. Mazzarella frågar om Bergh inte tycker att journalister behövs. Hon hänvisar till Berghs ledare i Konstsamfundets årsbok Konstsam där han diskuterar journalistiken, Just nu efter nedskärningarna vid KSF-Media gäller de att se över vilken journalistik vi kommer att få, skriver Mazzarella och säger att hon läste Berghs ledare med förskräckelse.

Skånskan - 31 aug 18 kl. 17:03

Vårdboende spräcker budget

SJÖBO Politikerna i vård- och omsorgsnämnden slår till bromsarna för att mota ett hotande underskott på drygt sex miljoner kronor.
Men förvaltningschefen är pessimistisk om man ska lyckas hålla nollan.Minus 6,2 miljoner kronor – så mycket kommer vård- och omsorgsnämnden att gå back med vid årets slut om ingenting görs.

SmålandsPosten - 11 feb 14 kl. 08:15

Kostverksamheten åter på bordet

Kommunen kan spara 650 000 kronor om året på att Lessebo lagar maten åt Skruv och Kosta.
Men samtidigt finns funderingar på att ha separata kök för unga och gamla i både Lessebo och Hovmantorp, vilket skulle kosta 1,9 miljoner mer. Detta framgår av den fördjupade utredning av kostverksamheten som idag ska presenteras för kommunstyrelsen.

Nyhetskanalen - 18 jun 12 kl. 12:38

Dyrare att vara singel än sambo

Sverige är ett av världens singeltätaste länder, och andelen ensamstående ökar. Singellivet är ofta dyrare än parlivet. Ensamstående lägger betydligt mer på sitt boende än sambos, och allt ifrån semestrar till försäkring blir dyrare.

BT - 18 jun 12 kl. 16:54

Betydligt dyrare att vara singel

Sverige är ett av världens singeltätaste länder, och andelen ensamstående ökar. Singellivet är ofta dyrare än parlivet. Ensamstående lägger betydligt mer på sitt boende än sambos, och allt ifrån semestrar till försäkring blir dyrare.

Kristianstadsbladet - 10 jan 13 kl. 15:36

Ny taxa får ljummet mottagande

En ny statlig utredning vill införa en kommunal taxa i stället för att som i dag låta enskilda fastighetsägare stå för notan för nya gator när kommunen bygger ut ett område. Men förslaget får kritik från flera håll.
Den nuvarande plan- och bygglagen ger kommunen rätt att debitera enskilda fastighetsägare för finansiering av gator med mera när kommunen bygger ut ett område.

YA - 15 mar 14 kl. 06:30

Dyrköpt kompromisslösning

Arkivfoto: Tomas Nyberg
Tre filialer för 878 000 kronor om året. Med kultur- och fritidsnämndens kompromisslösning blir bibliotekskostnaderna högre än de var innan biblioteksstriden startade.
Förslaget om att åter öppna filialerna i Kivik, Gärsnäs och Borrby antogs vid nämndens senaste möte.

BT - 10 apr 14 kl. 10:57

Carlsson medger "politiskt fel" i KU

Det var enligt regelverket, men "politiskt fel", att min och min statssekreterares lön räknades av mot det svenska biståndsanslaget mellan 2009 och 2012, uppger förra biståndsministern Gunilla Carlsson (M) när hon frågas ut i konstitutionsutskottet. Carlsson framhåller att hennes lön inte togs direkt ur biståndsanslaget utan betalades ut från regeringskansliets vanliga anslag för personalkostnader. Men den kostnaden räknades av från biståndet.

Barometern - 26 apr 14 kl. 08:04

Utmaning att bygga utan kaos - störningar att vänta

Den stora utmaningen återstår. Hur ska nya E22 kunna byggas utan trafikkaos? Trafikverket flaggar för att det kommer att bli störningar under ett års tid.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.