Realtid > Ekonomi

Sunday, 06 December, 02:23

Realtid - 19 nov 20 kl. 07:34

Capman Growth redo för investeringar i Norden med ny fondFinska Capman har nu stängt en ny fond om 97 miljoner euro som ska investera i nordiska tillväxtbolag..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Growth, Norden, Capman

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Capman, Growth, redoför , investeringari , Nordenmed ny , fond
VA - 07 apr 11 kl. 09:46

Investor skjuter till 1,5 miljard till Growth Capital

7 april Investor Growth Capital blir från och med den 1 juli 2011 en fristående enhet, jämförbar med Investors övriga rörelsedrivande dotterföretag, och ska således bära sina egna kostnader. För att möjliggöra övergången skjuter Investor till 750 miljoner kronor 2011 och 750 miljoner 2012. Det framgår av ett pressmeddelande.

YLE - 26 nov 13 kl. 08:55

Capman avvisar beskyllningar

Den finländska investeringskoncernen Capman avvisar uppgifter om att ha varit delaktig i en uppmärksammad affär i Sverige där ett tv-bolag beskylls för att ha filmat döende patienter utan deras medgivande för en tv-serie. Uppsala läns landsting åtalas av anhöriga för att ha låtit tv-produktionsbolaget Titan filma en döende patient utan patientens eller de anhörigas tillåtelse. Bilderna på den döende patienten ingick i ett avsnitt av tv-serien Sjukhuset som visades på svenska TV3.

YLE - 25 nov 13 kl. 14:30

Capman utpekas i patientfilmningshärva i Sverige

Den finländska investeringskoncernen Capman utpekas som delaktig i en uppmärksammad affär i Sverige där ett tv-bolag beskylls för att ha filmat döende patienter utan deras medgivande för en tv-serie. Uppsala läns landsting åtalas av anhöriga för att ha låtit tv-produktionsbolaget Titan filma en döende patient utan patientens eller de anhörigas tillåtelse. Bilderna på den döende patienten ingick i ett avsnitt av tv-serien Sjukhuset som visades på svenska TV3.

HBL - 29 jan 14 kl. 08:29

Capman köper flaggskeppet Kämp

Flaggskeppshotellet Kämp i Helsingfors får ny ägare. Det traditionsrika hotellet Kämp i centrum av Helsingfors byter ägare. Placeringsbolaget Capman köper majoriteten i hotellkoncernen Kämp Group som förutom Kämp äger också hotellkedjan GLO Hotels.

HBL - 14 apr 14 kl. 10:27

Capman köper Oral Hammaslääkärit

Placeringsbolaget Capman vill ta över den finländska tandläkarstationskedjan Oral Hammaslääkärit. Capman har lämnat bud på alla aktier i tandläkarbolaget. Budet är 9 procent högre än avslutningskursen på fredagen.

DI - 22 jan 16 kl. 06:30

Industrifonden rekryterar från Schibsted Growth

Riskkapitalbolaget Industrifonden fördjupar sitt fokus på techbranschen med två nya värvningar. Sara Resvik rekryteras från Schibsted Growth och entreprenören Mimmi Hedelin ska hjälpa riskkapitalbolaget med cleantech-investeringar..

DI - 14 nov 18 kl. 13:50

Canopy Growth ökar förlusten, aktien rasar i förhandeln

Cannabisföretaget Canopy Growth ökade nettoförlusten under det senaste kvartalet på högre investeringar inför legaliseringen av marijuana i Kanada. Aktien rasar i förhandeln på Wall Street..

HBL - 17 okt 12 kl. 10:17

Rautaruukki och CapMan skapar stort verkstadsbolag

Rautaruukki och CapMan bildar ett nytt stort verkstadsbolag som kommer att heta Fortaco. Enligt bolagen blir Fortaco Europas största avtalstillverkare inom verkstadsindustrin. Fortaco har 2?

HBL - 17 okt 12 kl. 08:49

Rautaruukki och CapMan grundar stort verkstadsbolag

Rautaruukki och CapMan bildar ett nytt stort verkstadsbolag som kommer att heta Fortaco. Enligt bolagen blir Fortaco Europas största avtalstillverkare inom verkstadsindustrin. Fortaco har 2600 anställda och årets omsättning blir cirka 270 miljoner euro.

DI - 21 jan 14 kl. 07:22

Capman bygger reklamnätverk

Det börsnoterade riskkapitalbolaget Capman slår ihop sju nordiska byråer till ett nytt reklam- och kommunikationsnätverk med namnet The North Alliance (NoA)."Detta blir det första nordiska nätverket", säger Conny Karlsson, partner på Capman..

HBL - 29 jan 14 kl. 08:54

Capman köper Kämp

Det traditionsrika hotellet Kämp i centrum av Helsingfors byter ägare.  Placeringsbolaget Capman köper majoriteten i hotellkoncernen Kämp Group som förutom Kämp äger också hotellkedjan GLO Hotels.
Säljare är Berling Capitals Oy som ägs av Esa Karppinen och hans familj.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.