Resume > Ekonomi

Saturday, 28 November, 08:42

Resume - 19 nov 20 kl. 07:44

SD:s växlar upp sin digitala strategi – sjösätter nytt tv-projektSverigedemokraterna lanserar tv-kanalen Riks, Youtube har börjat med reklam i små kanaler och Greenpeace uppmanar till bojkott mot vad de kallar ”hycklande” företag på Black Friday. Det är några av nyheterna i morgonsvepet..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Riks, Greenpeace, Black Friday

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD:s, växlarupp sin , digitala, strategi, sjösätter, nytt, tv-projekt
Nyteknik - 07 nov 19 kl. 09:52

Partnerskap i centrum för FLIR:s digitala strategi

Breda partnerskap är en förutsättning för att kunna utveckla morgondagens teknik. Det är en av utgångspunkterna för teknikföretaget FLIR:s digitala strategi..

DI - 19 feb 20 kl. 19:30

EU:s digitala strategi är inte problemfri

Under onsdagen presenterade EU-kommissionen sin nya digitala strategi. I denna ger kommissionen sin syn på ny teknologi, datasäkerhet och….

IDG - 28 aug 15 kl. 06:30

Neil Patel: "Därför är content marketing viktigast i din digitala strategi"


Vid 30 års ålder har Neil Patel hunnit starta tre framgångsrika internetföretag, driva marknadsföringsbloggen Quick Sprout och av president Barack Obama bli utsedd till en av USA:s 100 främsta entreprenörer under 30 år. Content marketing är viktigast i den digitala strategin just nu, säger han..

Realtid - 03 jul 17 kl. 10:11

HIQ ska lyfta Skandias digitala strategi

Skandia inleder ett strategiskt samarbete med IT-företaget för att effektivisera sina digitala processer. .

Dagensanalys.se - 02 jun 16 kl. 13:15

6 viktiga digitala trender du måste ha koll på under 2016

Det går inte att leva på gamla meriter längre. Det är dags att sätta den digitala marknadsföringsstrategin för resten av 2016 och det snabbt.  Här kommer våra viktigaste spaningar för hur du skall lyckas under resten av året.

Dagensanalys.se - 12 sep 16 kl. 07:56

Boka höstens digitala inspirationsföreläsning redan nu

Vi har under våren haft flera uppskattade föreläsningar om DIGITAL 2020. Om ert företag eller organisation vill lära er mer om den digitala utvecklingen eller om ni vill ha en timmes digital inspiration på er kick-off ska ni snacka med oss. Hör av er så skräddarsyr vi en vass föreläsning/utbildning som passar er verksamhet.

Dagensanalys.se - 02 jun 16 kl. 13:40

Skapa er värsta digitala konkurrent – annars gör någon annan det

Varken Google, Facebook, iPhone eller Spotify var först, men ändå lyckades de alla fyra revolutionera en hel marknad på varsitt håll. Här kan du läsa hur det gick till och varför just de blev så framgångsrika. Ibland är man kanske före sin tid, eller så arbetar man enligt sin gamla beprövade affärsstrategi så att man inte utmanar marknaden med nya idéer.

Dagensanalys.se - 25 nov 16 kl. 10:35

Skapa er värsta digitala konkurrent – annars gör någon annan det

Varken Google, Facebook, iPhone eller Spotify var först, men ändå lyckades de alla fyra revolutionera en hel marknad på varsitt håll. Här kan du läsa hur det gick till och varför just de blev så framgångsrika. Ibland är man kanske före sin tid, eller så arbetar man enligt sin gamla beprövade affärsstrategi så att man inte utmanar marknaden med nya idéer.

Dagensanalys.se - 17 feb 17 kl. 14:35

Ny rapport avslöjar konsumenters digitala köpbeteenden

Generation X gjorde fler digitala köp de senaste 12 månaderna än någon annan åldersgrupp. Undersökningen visar också att Baby Boomers, som ofta uppfattas som traditionella, shoppar lika ofta online som Millennials. Dessutom är Baby Boomers mer benägna att spendera mer per köp än vad de yngre konsumenterna är.

Dagensanalys.se - 02 sep 16 kl. 12:47

Vill du komma i kontakt med 35.755 Digitala Marknadsförare

Under augusti hade vi på Dagensanalys.se 35,755 unika besökare som hade läst 186,894 sidor (sidvisningar) om digitala trender och digital marknadsföring med våra tips och guider. Har ni produkter och tjänster inom digital och vill komma i kontakt med en attraktiv målgrupp där 53 procent är kvinnor och 47 procent är män i åldern 25-45 år som älskar film, tech, resor, de senaste trenderna inom mobil teknik och olika finansiella- samt affärstjänster.

Nyan - 26 jun 15 kl. 16:01

Valve kräver ett EU utan digitala gränser

– Bort med geografisk blockering av digitalt medieinnehåll. Det var kansliminister Wille Valves (MSÅ) krav i går då han diskuterade begränsningarna mot SVT Play och TV4 Premium i Bryssel. Valve deltog på Regionkommitténs möte i går i Bryssel.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.