PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 03 December, 02:42

PrivataAffärer - 19 nov 20 kl. 06:55

SSM:s budkommitté rekommenderar Amastens bud”De oberoende styrelseledamöterna anser att fördelarna med att acceptera erbjudandet överväger trots att erbjudandet inte fullt ut bedöms reflektera bolagets långsiktiga värdepotential”, heter det. Det var i mitten av oktober som SSM mottog ett uppköpserbjudande från Amasten. Aktieägare i SSM erbjuds 1,20 nya stamaktier i Amasten för varje befintlig aktie i SSM, vilket motsvarar sex nya stamaktier i Amasten för fem befintliga aktier i SSM. Som meddelades i samband med budets offentliggörande har SBB och Gösta Welandson med bolag oåterkalleligen åtagit sig att acceptera budet. Dessa åtaganden motsvarar omkring 45,4 procent av samtliga aktier i SSM, vilket tillsammans med Amastens innehav, om 29,6 procent av samtliga aktier i SSM, motsvarar omkring 75 procent av samtliga
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
SSM, Amastens, Amasten, SBB, Gösta Welandson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SSM:s, budkommitté, rekommenderar, Amastens, bud


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.