Resume > Ekonomi

Monday, 23 November, 20:43

Resume - 18 nov 20 kl. 13:38

Svenska influencers går samman med kooperationen för att stoppa en hungerpandemiFN flaggar för att pandemin kan leda till den värsta hungerkrisen på ett halv sekel. We Effect och Vi-skogen gör nu gemensam sak med Filp Dikmen, Ellen Bergström samt några andra svenska influencers och företag i kampanjen Hela Sverige mot Hungerpandemin..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Effect, Vi, Filp Dikmen, Bergström, Hela Sverige, Hungerpandemin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenska influencers, går, sammanmed , kooperationenför att , stoppa, en hungerpandemi
Dagensanalys.se - 21 apr 17 kl. 13:02

Bloggare bekämpar Instagrams nya flödesalgoritm

För ett tag sedan ändrade Instagram sitt nyhetsflöde från strikt kronologiskt till att föredra ”populära posts”. Det har gjort att bloggare och Influencers nu sluter sig samman för att bekämpa det nya flödet. Många bloggare och Influencers upplever att de, sedan juni 2016 när Instagram ändrade flödet, fått betydligt svårare att nå ut till människor på ett organiskt sätt.

Dagensanalys.se - 15 nov 16 kl. 13:58

Sveriges Annonsörer och Tailsweep tar fram gemensam valuta för bloggosfären

Intresseorganisationen Sveriges Annonsörer och influencer-företaget Tailsweep går samman för att ta fram en gemensam valuta för influencer marketing-branschen. Syftet med den nya valutan är att tydliggöra vad gäller annonsmärkningar och samarbeten mellan influencers och annonsörer. 2012 släppte Sveriges Annonsörer bloggrekommendationer för att förenkla och förtydliga vad som gäller för de som arbetar med PR och marknadsföring i sociala medier.

Dagensanalys.se - 13 jun 17 kl. 09:31

Slut på köp av fejklikes

I förra veckan berättade vi om automaterna där du kan köpa likes och följare till Instagram. Men nu slår plattformen ner på fejkade likes och följare. Att få många följare och likes har blivit allt viktigare, i synnerhet på Instagram där flödet styrs av hur många likes olika inlägg fått.

Dagensanalys.se - 04 dec 16 kl. 04:46

Håll i dig nu – nästa era kommer att involvera Förstärkt Verklighet

När Apple snickrade ihop sin första iPhone klev vi in i en ny era. En vision om att bära med oss allt vi håller kärt i fickan blev helt plötsligt en verklighet. Nu handlar allt om mobile-first.

Dagensanalys.se - 01 mar 17 kl. 13:01

Youtube-killarna som lanserar ett eget verktyg för att mäta Influencer Marketing

Fejzullah Gasi och Mustafa Alfredji som har över 120,000 följare på sina Youtube-kanaler lanserar idag ett mätverktyg tillsammans med kompisen Ali Alfredji. TubeView mäter i realtid hur effektiva kampanjer med Influencer Marketing egentligen är. Vi passade på att intervjua killarna som har storslagna planer.

Dagensanalys.se - 17 jan 18 kl. 09:01

Cision lanserar ”Communications Cloud”

Cision lanserar Communications Cloud i Sverige. En kommunikationslösningen som ska effektivisera mediebevakningen och förbättra analysen. Cision lanserar i dag Cision Communications Cloud i Sverige med syftet att bättre koppla samman kommunikatörer och marknadsförare med influencers och kunder på en gemensam plattform.

Dagensanalys.se - 09 apr 18 kl. 11:01

Fullscreen köper influencer-nätverket Reelio

Från och med nu äger Fullscreen influencer-nätverket Reelio. Köpesumman är inte offentlig men Fullscreens vd, Peter Stein anser att Reelio kompletterar deras existerande erbjudande. “The integration of Reelio’s platform into our network brings us one step closer to building a complete solution for the future of brand marketing, which we believe will be social-first and content-driven.

Dagens PS - 29 nov 19 kl. 15:33

Josef Fares spelbolag toppar ny techlista

I veckan publicerades revisionsföretaget Deloittes lista över Sveriges växande techbolag. I topp hamnar Josef Fares dator- och tv-spelsbolag Hazelight, som gjorde en vinst på hela 177 miljoner förra året.  Josef Fares spelstudio Hazelight släppte förra året sitt debutspel och passerade förväntningarna när det sålde runt 2 miljoner exemplar på tre månader, skriver sajten Pc Games N.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.