Realtid > Ekonomi

Thursday, 26 November, 10:15

Realtid - 18 nov 20 kl. 13:41

Magnus Rausing invald i Zavers styrelseMagnus Rausing, tidig investerare i Zaver, har nu anslutit sig till styrelsen för bolaget..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Rausing, Zavers, Zaver

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Magnus, Rausing, invaldi , Zavers, styrelse
Dagens PS - 11 aug 17 kl. 08:22

Rausing i familjefejd – vill panikstoppa ny bok

Pappan till bortgångne Eva Rausing, fru till Tetra Pak-miljardären Hans Kristian, försöker febrilt stoppa boken. I september släpps ”Mayhem, a memoir” – en bok i vilken systern till Tetra Pak-imperiets arvinge Hans Kristian Rausing, Sigrid Rausing, ger sin bild av broderns och dennes hustru Eva Rausings liv i kraftigt drogmissbruk som till slut tog Evas liv i en överdos 2012. Som DagensPS.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Rausing erkänner brott

Hans Kristian Rausing erkänner brott mot griftefriden, uppger brittiska medier.Han är inte misstänkt för mord, utan för att ha hanterat ett lik på ett olagligt sätt.Rausing förklarade i domstol att han gömt sin hustru Eva Rausings kropp i parets gemensamma bostad.

Skånskan - 30 aug 19 kl. 17:57

Hans Rausing är död

Dödsfall Industrimannen Hans Rausing har avlidit, 93 år gammal. Enligt Svenska Dagbladet ska han ha avlidit natten mot fredagen i sitt hem i London.Hans Rausings föräldrar var Tetra Paks grundare Ruben Rausing och Elisabeth Varenius.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Rausing misstänkt för hustrumord

Den svenska miljardären Hans Kristian Rausing har delgivits misstanke för mord på sin hustru Eva Rausing, uppger The Telegraph.Rausing har inte kunnat förhöras än, efter att polisen hittade hans hustru död i parets bostad i London. Han har varit i för dåligt skick, för att kunna höras.

Kristianstadsbladet - 08 maj 14 kl. 16:09

Sigrid Rausing lever med sitt förlag

En karriär i familjeföretaget Tetra Pak var aldrig aktuell för Sigrid Rausing. I 20 år har hon verkat för mänskliga rättigheter genom sin stiftelse, men nu ägnar hon dag och natt åt sitt förlag Granta.
För två decennier sedan köpte Sigrid Rausing en gammal Volvo - för att inte sticka ut för mycket - packade den och körde till kolchosen på den estländska landsbygden.

Trelleborgs Allehanda - 08 maj 14 kl. 16:09

Sigrid Rausing lever med sitt förlag

En karriär i familjeföretaget Tetra Pak var aldrig aktuell för Sigrid Rausing. I 20 år har hon verkat för mänskliga rättigheter genom sin stiftelse, men nu ägnar hon dag och natt åt sitt förlag Granta.
För två decennier sedan köpte Sigrid Rausing en gammal Volvo - för att inte sticka ut för mycket - packade den och körde till kolchosen på den estländska landsbygden.

Nyhetsverket - 11 jul 12 kl. 00:12

Eva Rausing hittad död vid knarkrassia

Eva Rausing, 48 år, hustru till Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausing, 49 år, har hittats död i parets hem i Cadogan Place i Chelsea, London. Hans Kristian Rausing ska först ha gripits i södra London för narkotikainnehav och när polisen sedan skulle söka igenom hemmet hittades Eva Rausing död i ett sovrum på husets övervåning, enligt Sky News. Dödsorsaken är ännu ej fastställd.

BT - 10 jul 12 kl. 18:15

Eva Rausing hittad död

49-åriga Eva Rausing, USA-född hustru till Hans Kristian Rausing, hittades död i sin fashionabla Londonbostad på tisdagen, rapporterar Sky News.
Hans Kristian är son till Hans Rausing och är en av arvingarna till Tetrapak-förmögenheten.
Omständigheterna kring dödsfallet är oklara men enligt Sky News förhörs en man av Londonpolisen under tisdagskvällen.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Rausing fick panik när hustrun dog

Tetra Pak-arvtagaren Hans-Kristian Rausing fick panik och kunde inte ta in att hans hustru Eva Rausing avlidit. I stället gömde han kroppen under sängkläder och plast i parets lägenhet i stadsdelen Belgravia i London. Där låg den ruttnande kroppen i två månader tills polisen kom dit den 9 juli.

Expressen - 27 jul 13 kl. 16:16

Lisbet Rausing bröt med sin bror

Lisbet Rausing, medlem av Tetra Pak-familjen och syster till Hans Kristian Rausing var värd för lördagens "Sommar i P1". I sitt sommarprogram berättar hon om hur hennes svägerska Eva Rausing dog av en överdos förra sommaren - och hur hon inte längre träffar sin missbrukande bror Hans Kristian. ?

Expressen - 26 apr 14 kl. 15:59

Förbannelsen över familjen Rausing

LONDON. Det förmögna livet för kvinnorna i miljardärsfamiljen Rausing har skuggats av skandalrubriker, en bitter släktfejd - och tragik. För snart två år sedan hittades Eva Rausing död efter en överdos.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.