Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 29 November, 11:22

Dagens Media - 18 nov 20 kl. 13:17

Lokaltidningen drar i gång betalsajter: ”Hoppas kunna möta publiken i prisnivå”Efter årsskiftet, samtidigt som Lokaltidningen går ned i utgivning, gör Bonnier News Local om några av de 26 titlarna till betalsajter..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Lokaltidningen, Bonnier News Local

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lokaltidningendrar i , gång, betalsajter, Hoppaskunna , möta, publiken, i prisnivå
Resume - 23 feb 15 kl. 14:15

Crowdfunding ska stärka Burlövs Nyheter

Den skånska lokaltidningen Burlövs Nyheter hoppas att läsarna – via ett crowdfunding-konto – självmant ska skänka bidrag till tidningens sajt. På så sätt ska de stärka sin ställning gentemot annonsörerna..

Sydsvenskan - 15 maj 11 kl. 06:30

P gränsen å

Författaren Per Hagman tar tåget till Italien och ser den europeiska flykting­politiken kollapsa.
Det vi i Europa kallar för pass fyller hundra om tre år. Usama bin Ladin femtiofem.

Sydsvenskan - 15 maj 11 kl. 06:30

På gränsen

Författaren Per Hagman tar tåget till Italien och ser den europeiska flykting­politiken kollapsa.
Det vi i Europa kallar för pass fyller hundra om tre år. Usama bin Ladin femtiofem.

SVT Debatt - 02 maj 14 kl. 13:20

Farlig utveckling när politikerna styr nyhetsrapporteringen

MEDIA Vi kan på goda grunder anta att vår tidningsledning på Norra Skåne utsatts för påtryckningar från kommunledningen i Hässleholm. Om makthavarna kan regissera innehållet i lokaltidningen har vi inte längre någon fungerande demokrati. Pressfriheten är en av demokratins grundvalar.

Uppsalanyheter.se - 30 mar 15 kl. 20:09

Mika Kohonen nobbas av Storvreta

Redan tidigare under måndagen avslöjade lokaltidningen UNT att Mika Kohonen inte skulle få förnyat kontrakt i Storvreta, under kvällen bekräftas detta av Storvreta i ett pressmeddelande.Redan tidigare under måndagen avslöjade lokaltidningen UNT att Mika Kohonen inte skulle få förnyat kontrakt i Storvreta, under kvällen bekräftas detta av Storvreta i ett pressmeddelande.   På måndagkvällen meddelade Storvreta IBK att man inte förlänger kontraktet med Mika Kohonen, det är efter ett samråd mellan chefstränaren Stefan Forsman och klubben som beslutet har tagits.

YLE - 15 maj 16 kl. 06:00

Nazistledaren som slutade tro

Nazistledaren som slutade tro
Esa Henrik Holappa har vigt nästan halva sitt liv åt nationalsocialismen. I dag har han lämnat nazismen och ångrar åren när han predikade hat och våld. Nu vill Esa Holappa tala ut och göra offentlig avbön, trots de faror det kommer att medföra.

YLE - 31 aug 16 kl. 16:44

Kulturlivet lider när Västra Nyland skär ner – ”Små projekt har inte råd med fina annonser”

Det rika kulturlivet i Västnyland kommer att lida när kulturbevakningen på tidningen Västra Nyland läggs om. Kulturutövare befarar att kulturlivet kommer att drabbas hårt om andra tidningar och Yle inte förbättrar sin kulturbevakning. - Inom kulturfältet är vi beroende av recensioner och skriverier, säger Annette Ström som är verksamhetsledare för Luckan Raseborg.

YLE - 28 nov 16 kl. 04:57

Chefredaktör: Regionaltidningen har ingen framtid

Det är lokaltidningen som är framtidens vinnande koncept, säger Kenneth Myntti chefredaktör på Österbottens tidning som nu satsar på en tidning i två versioner. Våren 2015 skar HSS Media kraftigt ner på personalen. Sju redaktionellt anställda i Jakobstad och Karleby sägs upp och en går i pension.

YLE - 14 sep 17 kl. 14:56

Lovisabor nöjda med valet av stadsdirektör – ”nya vindar blåser ofta bättre”

Yle Östnyland besökte Lovisa för att kolla vad invånarna där tycker om sin nya stadsdirektör Jan D. Oker-Blom. Många verkar vara nöjda med politikernas val.

Dagen - 15 nov 11 kl. 03:00

Romerna i Uppsala får stöd i kyrkan

Uppsala. Efter ett års väntan har Uppsala pingstkyrka beviljats bidrag från kommunen för att kunna fortsätta vara ett stöd för stadens romer. Nu satsar man framförallt på att motivera unga romer till skolgång.

YLE - 07 mar 13 kl. 10:27

Hon lurades på framtidsdrömmen

Sandhya Thomas drömde om att jobba utomlands. Därför var annonsen hon såg i lokaltidningen i Bangalore i Indien nästan för bra för att vara sann: ?Sjukskötare till Finland, fritt uppehälle, ett mål mat om dagen?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.