Realtid > Ekonomi

Monday, 30 November, 18:49

Realtid - 18 nov 20 kl. 13:00

Offentliga Hus: "Investment Grade redan om två år"Med an stark kassa och fortsatt fokus på renodling siktar Offentliga Hus på investment grade-rating redan om två år, säger bolagets vd Fredrik Brodin till Realtid..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Hus, Investment Grade, Offentliga Hus, Fredrik Brodin, Realtid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Offentliga, Hus, quot;Investment, Graderedan om , två, år"
Skånskan - 30 mar 16 kl. 06:00

Skulder och ostädat hus kvar till ägaren

STAFFANSTORP Den husägare som hyrt ut en bostad till en familj som inte kunde betala hyran men vägrade flytta, fick i påskhelgen åter tillgång till sitt hus som nu är sålt.Men när husägaren och bostadsrättsföreningens ordförande skulle besiktiga huset vid överlämnandet blev det ingen rolig upplevelse.
– Huset var i en enda röra, möbler och sopor stod kvar och inget var städat, berättar husägaren Mia Schall-Jönsson som fick en smärre chock.

SvD - 29 jul 14 kl. 21:30

North Investment Group fullföljer uppköpserbjudande

North Investment Group fullföljer sitt offentliga uppköpserbjudande till aktieägarna och konvertibelinnehavarna i ACAP Invest. Samtidigt förlängs acceptfristen med fyra veckor, till och med den 26augusti 2014..

Nyan - 08 feb 19 kl. 10:38

JK: Fastighetsverkets protokoll är offentliga

Ålands fastighetsverks protokoll är offentliga och Fastighetsverkets handlande fel när man vägrade lämna ut protokoll till juristen Marcus Måtar för ett år sedan. Det slår Justitiekanslern (JK) fast i ett beslut. JK anser att landskapsregeringens hållning i frågan är korrekt, alltså att Fastighetsverket är en del av den juridiska personen landskapet Åland.

YLE - 13 aug 12 kl. 06:01

Polisen belägrade hus i Storkyro

Polisen belägrade en bostad i Storkyro i går kväll klockan 18-21. Mannen i bostaden hotade skjuta människor. Han ringde själv till alarmcentralen och sa att han kommer att använda skjutvapen mot människor.

VBL - 23 nov 12 kl. 07:49

Kinesiskt par vägrade lämna sitt hus

Luo Baogen, 67, och hans fru vägrade att lämna lägenheten i ett hus till förmån för en ny väg i Wenling, Kina. Hus som sticker upp i nya vägar har blivit ett så stort fenomen i Kina att det fått ett namn..

Kristianstadsbladet - 10 sep 12 kl. 06:02

På besök i hus, trädgårdar och lägenheter

Foto: Lasse Ottosson
Att bo kan vara att ha en trädgård, ett hus eller en lägenhet. På Bodagen i helgen gjordes ett flertal besök på platser där folk bor.
Under några timmar hade en familj på Ivetofta öppnat sin dörr för vem som helst, men själva var de inte hemma Strax efter öppningstid för Bodagarna var farstun full av skor och huset fullt av människor som gick runt och såg sig omkring.

Kristianstadsbladet - 28 maj 14 kl. 08:00

Åhus TK i skandalmatch

Hårda ord, spelare som vägrar tacka för match och anklagelser om fusk. Seriemötet mellan Ystad och Åhus har förvandlats till en praktskandal. ”Jag har aldrig varit med om något liknande”, säger Ulf Samuelsson, rutinerad tränare i Åhus TK.

Kristianstadsbladet - 07 sep 14 kl. 14:05

Thomas Pynchon vägrade håna Homer


Hundratals stjärnor från alla genrer har genom åren lånat ut sina röster till rollfigurer i den tecknade humorserien "The Simpsons". Nu berättar seriens producenter att en av de mest namnkunniga gästerna på eget initiativ skrev om sina repliker, skriver Washington Post."Sorry, Homer är min förebild och jag kan helt enkelt inte tala illa om honom", lyder en handskriven kommentar i manuset till det avsnitt som Thomas Pynchon var med i och som man kunde se på bild på Twitter i veckan som gick.

Trelleborgs Allehanda - 07 sep 14 kl. 14:05

Thomas Pynchon vägrade håna Homer


Hundratals stjärnor från alla genrer har genom åren lånat ut sina röster till rollfigurer i den tecknade humorserien "The Simpsons". Nu berättar seriens producenter att en av de mest namnkunniga gästerna på eget initiativ skrev om sina repliker, skriver Washington Post."Sorry, Homer är min förebild och jag kan helt enkelt inte tala illa om honom", lyder en handskriven kommentar i manuset till det avsnitt som Thomas Pynchon var med i och som man kunde se på bild på Twitter i veckan som gick.

YLE - 09 maj 16 kl. 20:00

Panamadokumentens företagsfiler offentliga – nya finska namn offentliggörs

Den internationella organisationen för grävande journalister ICIJ har publicerat namnen på över 200 000 bolag som har verkat i skatteparadis. Det som publiceras är bland annat namnen på de nominella aktieägarna i bolagen samt en del av företagens verkliga ägare och förmånstagare. Med finns också de så kallade mellanhänderna – till exempel jurister – som har hjälpt sina klienter att grunda och förvalta skatteparadisbolag.

YA - 11 nov 13 kl. 11:06

67-åring förlorade strid om hus

I huset som kvinnan köpte bodde en man som vägrade flytta ut. Nu har saken avgjorts i Ystads tingsrätt, som slår fast att mannen både får söka ny bostad och betala samtliga rättegångskostnader.
Den 67-årige mannens talan om att äga bättre rätt till den aktuella fastigheten väljer tingsrätten att bortse från.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.