PrivataAffärer > Ekonomi

Monday, 30 November, 11:13

PrivataAffärer - 18 nov 20 kl. 08:10

Skistar kan stänga i Sälen i jul”Om folkhälsomyndigheten skulle säga att vi ska stänga Sälen, då stänger vi Sälen”, säger Anders Bjernulf till SVT. Han tror och hoppas att de nya restriktioner, som regeringen ”tog i med storsläggan” och införde på måndagen, kan ge effekt och få ner spridningen, och menar att de nya restriktionerna är ett sätt att förbereda för att det ska kunna gå att genomföra en bra jul och nyår i Sälen. Destination Sälenfjällen är ett gemensamt bolag för utveckling av besöksnäringen i Sälenfjällen. Sammanlagt ingår 140 företag i organisationen, däribland Skistar.  .
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Sälen, Anders Bjernulf, SVT, Sälenfjällen, Skistar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skistarkan , stängai , Säleni , jul
BT - 18 dec 14 kl. 10:03

"Normalt" förlustkvartal för Skistar

Skistar, som driver skidanläggningar i bland annat Sälen, Åre och Vemdalen, har ökat sin beläggning med 3 procent den kommande vintern. Men under hösten gjorde bolaget - som vanligt - förlust.Skistar har brutet räkenskapsår och första kvartalet är perioden september-november.

PrivataAffärer - 07 sep 20 kl. 09:12

Skistar lyfter efter starka bokningssiffror

Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget. ”På Skistar ser vi ett stort intresse för skidsemester hos oss i Sälen där bokningsläget inför jul och nyår ligger på hela +33 procent jämfört med samma period föregående år. /…/ Det visar ett tydligt ökat intresse för julfirande i fjällen där många vill tillbringa tid i skidbacken med välmående och hälsa i fokus”, säger bolagets vd Stefan Sjöstrand.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Många åker till fjällen i jul

Det blir återigen nytt försäljningsrekord i julhandeln. Och den långa helgen gör att många åker till fjällen. Försäljningen under december spås landa på 66 miljarder kronor, 1,5 procent mer än i fjol.

BT - 01 nov 12 kl. 11:46

Många åker till fjällen i jul

Det blir återigen nytt försäljningsrekord i julhandeln.
Och den långa helgen gör att många åker till fjällen.
Försäljningen under december spås landa på 66 miljarder kronor, 1,5 procent mer än i fjol.

PrivataAffärer - 31 mar 20 kl. 19:01

Skistar stänger ned allt i Sverige

Beslutet fattades efter en uppmaning av Folkhälsomyndigheten på grund av risken för överbelastning i sjukvården i de berörda regionerna. Enligt Skistar kommer beslutet att få en negativ effekt på helårsresultatet, men att omfattningen ännu inte har analyserats. Skistars svenska alpindestinationer inkluderar Skistar Sälen, Vemdalen och Åre.

Dalarnas tidningar - 24 sep 17 kl. 08:00

Alltfler tar betalt för längdspår -Skistar i Sälen bjuder på skidspår

Att det kostar att åka alpint är många medvetna om, men numera tar allt fler skidanläggningar betalt även för längdskidåkning. Ett undantag är Skistar i Sälen som bjuder på längdspåren.

DalaDemokraten - 24 sep 17 kl. 08:00

Alltfler tar betalt för längdspår -Skistar i Sälen bjuder på skidspår

Att det kostar att åka alpint är många medvetna om, men numera tar allt fler skidanläggningar betalt även för längdskidåkning. Ett undantag är Skistar i Sälen som bjuder på längdspåren.

Dalarnas tidningar - 12 mar 20 kl. 17:30

Beskedet om Skistars anläggning i Sälen: ”Inga planer på att stänga”

Skidturismföretaget Skistar har stängt flera skidanläggningar i Norge. Skistar driver även en....

BT - 29 dec 14 kl. 05:30

Många backar öppna till nyår

Det kalla julvädret har gjort många glada - inte minst alla skidsugna. Under mellandagarna har många backar kunnat öppna. - Vi har ett fantastiskt vinterlandskap nu, säger Peter Augustusson, vd på Järvsöbacken.

BT - 29 dec 14 kl. 08:38

Många skidbackar öppna till nyår

Det kalla julvädret har gjort många glada – inte minst alla skidsugna. Under mellandagarna har många backar kunnat öppna. – Vi har ett fantastiskt vinterlandskap nu, säger Peter Augustusson, vd på Järvsöbacken.

Dalarnas tidningar - 08 jan 14 kl. 14:53

Snöbristen lockar många till dalafjällen

Den milda hösten sätter stopp för skidåkning i södra Sverige, men i fjällen finns snön. – Bokningarna ökar nu snabbt, säger Idre Fjälls VD Jocke Johansson, som delar den uppfattningen med Jonas Bauer som är destinationschef för Skistar i Sälen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.