PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 28 November, 17:07

PrivataAffärer - 18 nov 20 kl. 08:14

Hemestereffekt lyfte Garos resultatFörsäljningen inom affärsområde Sverige var något högre, drivet av en stark utveckling inom produktområdet E-mobility. Affärsområde Övriga marknader hade en bra tillväxt inom samtliga produktområden, skriver bolaget. ”Vi har under sommarmånaderna haft en bra försäljning av fritidsprodukter inom Installation då många har semestrat i sitt hemland. Den starka tillväxten inom affärsområdet Övriga marknader var i huvudsak ett resultat av att marknaderna öppnade upp efter att, i olika grad, ha varit nedstängda under ett par månader i det andra kvartalet”, skriver vd Patrik Andersson i rapporten. Rörelseresultatet uppgick till 37,5 miljoner kr (23,6) och marginalen ökade till 15,2 procent (10,0).
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Garos, Sverige, Övriga, Installation, Patrik Andersson, ROT, Garo

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hemestereffektlyfte , Garos, resultat
DI - 26 aug 16 kl. 07:41

Garos resultat lyfte

Garo, som utvecklar och tillverkar produkter och helhetslösningar för elinstallationsmarknaden, redovisar ett resultat efter skatt på 15,4 miljoner kronor för det andra kvartalet 2016 (9,7)..

DI - 19 maj 20 kl. 14:39

Norska kronan påverkar Garos resultat

Garo, som utvecklar och tillverkar produkter och helhetslösningar för elinstallationsmarknaden, redovisar ett resultat efter skatt på 14,6….

Affärsvärlden - 19 feb 19 kl. 08:12

Försämrat resultat i Garo - vd får gå

Garos resultat minskar. På måndagen meddelade elbolaget att vd Carl-Johan Dalin får lämna bolaget med omedelbar verka..

PrivataAffärer - 07 nov 19 kl. 07:56

Garos vinst sjönk

Garoredovisar ett resultat efter skatt på 17,9 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019 (22,7). Resultatet per aktie minskade till 1:79 kronor (2:27). Nettoomsättningen steg till 235 miljoner kronor (213).

Affärsvärlden - 16 mar 16 kl. 07:16

Garos erbjudande kraftigt övertecknat

Erbjudandet i Garos börsnotering blev kraftigt övertecknat..

PrivataAffärer - 09 jun 16 kl. 13:08

Elbilar ger Garos extra fart

Garos kursstegring efter rapporten blev stark, men nu har kursen fallit tillbaka en del igen. Är det köpläge för tillväxtraketen eller är aktien för högt värderad? Privata Affärer ser närmare på en av vårens succéartade noteringar....

DI - 04 maj 17 kl. 15:13

Garos siffror åt rätt håll

Garo, som utvecklar och tillverkar produkter och helhetslösningar för elinstallationsmarknaden, redovisar ett resultat efter skatt på 18,5 miljoner kronor för det första kvartalet 2017 (12,1). Resultatet per aktie uppgick till 1:85 kronor (1:21)..

Affärsvärlden - 04 maj 17 kl. 15:37

Garos vinst stiger

Garos omsättning samt vinst steg i det första kvartalet..

VA - 19 feb 19 kl. 08:51

Garos vd får sparken precis innan rapportsläpp

Garos vd Carl-Johan Dalin lämnar efter mindre än två år. .

Nyan - 16 nov 16 kl. 08:22

Sämre resultat för Viking Line

Ett sämre resultat än i fjol, det räknar styrelsen för Viking Line med enligt den delårsrapport som publiceras idag.

Viking line-koncernens omsättning uppgick till 397,3 miljoner euro under perioden 1 januari – 30 september i år, en minskning med över fem miljoner jämfört med samma period ifjol. Övriga rörelseintäkter var 2 miljoner euro.

Ekonomistas - 21 apr 16 kl. 09:24

Dags att höja kraven på statistiska resultat?

Alla forskare som vill dra slutsatser från sina kvantitativa forskningsresultat måste först försäkra sig om att resultaten är statistiskt säkerställda. Det finns lyckligtvis regler, och tumregler, som anger vad som krävs för att resultat ska anses säkra. Men i takt med att datamängder vuxit, det som ibland kallas “big data”, och att dagens datorer möjliggör omfattande analyser för att hitta bästa förklaringsmodellen kan vissa av de gamla tumreglerna ha blivit förlegade.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.