Realtid > Ekonomi

Wednesday, 25 November, 20:28

Realtid - 18 nov 20 kl. 08:23

Gränges genomför fullt garanterad emission om 1,7 miljarder kronorFör att finansiera förvärvet av polska Aluminium Konin genomför industrikoncernen Gränges en emission med företrädesrätt för befintliga aktieägare..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Aluminium Konin, Gränges

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gränges, genomför, fullt, garanterad, emissionom , 1,7, miljarderkronor
DI - 20 jun 19 kl. 11:00

Gunnebo har ingått avtal om att förvärva det Tjeckien-baserade tillträdeskontrollföretaget Cominfo och meddelar sin avsikt att genomföra en fullt garanterad företrädesemission om 360 Mkr

Gunnebo-koncernen har idag tecknat avtal om förvärvet av tjeckiska Cominfo a.s. Förvärvet är i linje med koncernens strategi om lönsam tillväxt och kommer att ytterligare stärka marknadspositionen för affärsområdet Entrance Control.

DI - 12 maj 20 kl. 19:14

Advenica gör fullt garanterad nyemission

Advenica har beslutat att genomföra en fullt garanterad nyemission om cirka 27,6 miljoner kronor med företrädesrätt för befintliga….

Affärsvärlden - 20 nov 12 kl. 08:29

Nordic Mines: Ny vd, garanterad emission

Nordic Mines genomför en fullt garanterad företrädesemission på 282 miljoner kronor, och tillsätter Thomas Cederborg som ny vd, bådadera som en del av en på tisdagen offentliggjord åtgärdsplan..

DI - 22 nov 18 kl. 11:00

Styrelsen i Ovzon föreslår garanterad företrädesemission om högst 750 MSEK för att finansiera Bolagets första satellit

Styrelsen i Ovzon AB (publ) ("Ovzon" eller "Bolaget") offentliggör idag kallelse till extra bolagsstämma den 21 december 2018. Bolagsstämman föreslås besluta om att bemyndiga styrelsen att bland annat genomföra en fullt garanterad företrädesemission av aktier om högst 750 MSEK ("Företrädesemissionen")..

DI - 15 maj 20 kl. 09:27

Nextcell Pharma gör garanterad emission på 25 miljoner

Nextcell Pharma har beslutat att genomföra en fullt garanterad nyemission om cirka 25,1 miljoner kronor med företrädesrätt för bolagets….

Affärsvärlden - 23 jun 14 kl. 08:34

Oniva Online Group genomför nyemissioner

Styrelsen för Oniva Online Group har beslutat att föreslå genomförandet av såväl en riktad nyemission samt en fullt garanterad nyemission med företrädesrätt för nuvarande aktieägare, båda till kursen 24 kronor per aktie..

Affärsvärlden - 17 feb 16 kl. 07:32

Bioinvent genomför emissioner

Bioinvent har beslutat att genomföra en riktad nyemission och en fullt garanterad företrädesemission om sammanlagt 234 miljoner kronor..

DI - 12 dec 18 kl. 09:09

Africa Resources genomför nyemission på 8,9 miljoner kronor

Africa Resources, som utvinner rådiamanter ur floder i Demokratiska Republiken Kongo, genomför en fullt garanterad nyemission som tillför bolaget drygt 8,9 miljoner kronor före emissionskostnader..

Affärsvärlden - 25 feb 19 kl. 08:28

Fortsatt förlust för Bioinvent - genomför emission

Bioinvent har beslutat att genomföra en kapitalisering om cirka 240 miljoner kronor genom en fullt garanterad nyemission om 210 miljoner kronor med företrädesrätt för bolagets aktieägare, och därutöver riktad emission om 30 miljoner kronor genom svensk pensionsfond och en svensk life science-fond..

DI - 28 feb 19 kl. 22:55

Xbrane Biopharma genomför företrädesemission om 60 miljoner

Styrelsen i Xbrane Biopharma har beslutat att genomföra en fullt garanterad företrädesemission om högst cirka 60 miljoner kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.