GlobeNewswire > Ekonomi

Wednesday, 25 November, 22:53

GlobeNewswire - 18 nov 20 kl. 08:00

Fortsatt god utveckling – stort fokus på hållbarhet och målmedveten mobilisering begränsar effekterna av Covid-19 Omsättningen ökade med 6,9% till 19.461 Mkr (18.205 Mkr) Resultatet efter finansnetto ökade med 11,9% till 2.182 Mkr (1.950 Mkr) Vinsten per aktie uppgick till 3,28 kr (2,97 kr) Förvärv av serbiska TIKI Group, turkiska Üntes, nederländska Nathan, tyska Waterkotte, 
svenska VEÅ, italienska Termotech samt Pacific Energy (efter periodens utgång)  Styrelsen har föreslagit en utdelning på 1,40 kr/aktie för 2019 ”Den totala efterfrågebilden har av naturliga skäl präglats av ganska stora variationer under året.
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
Covid, Mkr, TIKI Group, Nathan, Waterkotte, VEÅ, Termotech, Pacific Energy, Gerteric Lindquist, NIBE, CEO Gerteric Lindquist, CFO Hans Backman, Lindquist, CEO, Hans Backman, CFO, NIBE Industrier AB, EU, Marknadsmissbruksförordning, Lagen, CET, NIBE Group, Group, Solutions, Stoves, Markaryd, Nasdaq Nordic, Cap, SIX Swiss Exchange, se-q3

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt god, utveckling, stort, fokus, hållbarhetoch , målmedveten, mobilisering begränsar effekterna av Covid-19
Regeringen - 14 maj 14 kl. 20:28

Migration och utveckling i fokus för statsministerns möte med FN:s Generalsekreterare

Det är viktigt att lyfta fram migrationens stora betydelse för ekonomisk utveckling. Framförallt i Europa, där invandringsfientliga strömningar är på frammarsch i flera länder. Det sade statsminister Fredrik Reinfeldt på presskonferensen efter sitt möte med FN:s generalsekreterare Ban Ki-moon.

Polisen - 22 mar 13 kl. 11:30

Satsningen mot livsstilskriminella har stort fokus

Polisens särskilda satsning mot livsstilskriminellas brottslighet har stort fokus. I Västmanland finns 14 individer som Polisen punktmarkerar..

Affärsvärlden - 26 mar 14 kl. 10:48

Nyrén: Stort fokus på regleringsfrågor

Handelsbankens styrelseordförande Anders Nyrén uppger att regleringar, av naturliga skäl, har tagit ett stort fokus under året i styrelsearbetet..

GT - 29 maj 14 kl. 09:03

"För stort fokus på försvarsspelet"

Medan IFK Göteborg tappar mark i guldstriden och kämpar för att få i gång sitt anfallsspel hyllas Häcken för allsvenskans roligaste fotboll. Inför derbyt berättar Peter Gerhardsson, tränare för Göteborgs just nu bästa lag, om sin filosofi och ger samtidigt en rejäl känga åt den svenska tränarkulturen. - Jag har alltid sagt att det är för stort fokus på försvarsspel, säger Gerhardsson..

Barometern - 05 apr 16 kl. 10:24

Stort fokus på näringslivet i kommunen

Under fullmäktiges sammanträde var det stort fokus på näringslivet i kommunen. Mest debatt blev det kring medborgarförslaget om en lättåtkomlig brygga för funktionshindrade..

SVT - 29 nov 16 kl. 23:16

Två av tre rektorer: Är för stort fokus på Pisa

I går kom Timss, undersökningen av hur det går för svenska elever i bland annat matematik. Och snart är det dags för Pisa. Men två av tre rektorer tycker att det är för stort fokus på Pisa.

SVT - 10 dec 16 kl. 23:33

Stort fokus på Dylan trots frånvaro under Nobeldagen

En nobeldag med nio pristagare på plats men stort fokus låg trots det på den som var frånvarande - Bob Dylan. Patti Smith sjöng till hans ära, tappade tråden, fick stående ovationer och en minister att börja gråta..

Sydöstran - 02 jun 17 kl. 10:32

Så blir den nya arenan – stort fokus på event

Hösten 2018 ska Karlskronas nya eventarena på Trossö vara klar. Det kommer vara ett stort fokus på att få dit flera event..

Barometern - 06 nov 18 kl. 21:37

Polisen: ”Vi har ett stort fokus”

Polisen har flera råd till den som är orolig för att drabbas av inbrott i sitt uthus. Lokalpolisen menar att de har ett stort fokus på den här typen av brott..

Sydöstran - 28 nov 18 kl. 06:00

”Stort fokus på det”

HIF Karlskrona brakade ihop mot jumbon AIK. Nu vill tränaren Robert Andersson se ett betydligt bättre försvarsspel i kvällens match mot HK Malmö. – Vi måste bli tajta igen.

Blekinge Läns tidning - 28 nov 18 kl. 06:00

”Stort fokus på det”

HIF Karlskrona brakade ihop mot jumbon AIK. Nu vill tränaren Robert Andersson se ett betydligt bättre försvarsspel i kvällens match mot HK Malmö. – Vi måste bli tajta igen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.