Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 03 December, 02:37

Dagens Media - 18 nov 20 kl. 07:33

Fem frågor som kommer att prägla mediedebattenNya tider kräver nya tag. Politikerna möter en ny medievärld där pandemin påskyndat utvecklingen. Efter en serie artiklar här i Dagens Media sammanfattar vi och drar slutsatserna. Text: Jan Scherman och Leif Holmkvist.
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Dagens Media, Scherman, Leif Holmkvist

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fem, frågorsom kommer att , prägla, mediedebatten
SmålandsPosten - 26 maj 14 kl. 00:30

Ett rödare Sverige i ett blått Europa

Oaktat populistiska krafters framgång i valet finns det tre ideologiska huvudlinjer som fortsatt kommer att dominera politiken i Europaparlamentet de kommande fem åren. Det är den konservativa, socialistiska och liberala. På flankerna finner vi en växande andel extrema nationalister och en radikal vänster som samsas med revolutionära kommunister.

YLE - 12 aug 15 kl. 06:00

Sonja Kurtén-Vartio: Tortyr var min vardag

Sonja Kurtén-Vartio från Korsholm får ofta frågor om tortyr. Hon får också frågor om vad hon lärt sig under sina år som människorättsrapportör i olika hörn av världen och som fångvårdsexpert i Irak och Ukraina.
- Jag har lärt mig att våld föder våld och medmänsklighet föder medmänsklighet.

HBL - 23 feb 14 kl. 08:34

"Nationalstaternas Europa vore rena dynamiten"

EU-medlemskapets betydelse för finsk säkerhetspolitik består. Därför är det viktigt att kittet mellan länderna håller, säger Pertti Torstila, UM:s högsta tjänsteman.– Om man med pacifist avser en person vars hjärta klappar varmt för freden men som inte är naiv så kan jag kanske kallas så säger Pertti Torstila, 68, statssekreterare vid Utrikesministeriet.

YLE - 18 jun 15 kl. 09:00

Enkelbiljett till Europa - tjugofyra timmar mörker

Hur ska vi prata om människosmuggling? Vad kan vi göra åt problematiken runt det? Vem bär det yttersta ansvaret och hur ska vi få människor att reagera?

Skånskan - 17 dec 15 kl. 09:06

En höst full av tuffa beslut

PERSONLIGT Jennie Sörman har jobbat på Migrationsverket i 13 år, och är van vid det komplexa gränslandet mellan hårda lagparagrafer och mjuka människor. Hon är inte nöjd med alla beslut hon fattat under denna kaosartade höst, men är samtidigt trygg i att hon har gjort sitt absolut bästa.Namn: Jennie Sörman
Ålder: 38
Familj: Man och två bonusbarn
Bor: I lägenhet vid Drottningtorget i Malmö (men uppvuxen i lilla Trönninge mellan Halmstad och Laholm).

YLE - 05 dec 16 kl. 14:22

Nedslag i det självständiga Finlands historia

Nedslag i det självständiga Finlands historia Nationen Finland började skapas redan under den svenska tiden, och som storfurstendöme under Ryssland (1809-1917). Hur har den självständiga nationens historia sett ut? Vi gör några nedslag i 1900-talet och 2000-talet.

YLE - 10 jun 16 kl. 04:00

Stubb eller Orpo? Dags att frossa i politik!

Det vankas julafton för politiknördar. Ja, lystra till nu alla som är det minsta intresserade av politik och av vem som styr i vårt land! I helgen samlas nämligen fyra partier till sina partikongresser och hela tre av dem väljer ordförande.

Skånskan - 20 aug 18 kl. 04:30

”Disco är mer än bara glit­ter”

An­dre­as Lund­stedt be­skriver sig själv som en dis­co­nörd, så vad passade bättre än att göra en tv-se­rie med upp­drag att dyka ner i dis­co­gen­rens hi­sto­ria.
– Disco är så myc­ket mer än bara glit­ter och hap­py-hap­py som vi svenskar kan­ske tänker, säger An­dre­as Lund­stedt, som programleder den nya SVT-se­rien I will sur­vive.I sex av­snitt gräver An­dre­as Lund­stedt i discoeran, som hade sin stor­hets­tid un­der 1970-talet.

BT - 09 feb 13 kl. 08:30

Många uteslutna ur 25-åriga SD

Sedan valet 2010 har Sverigedemokraterna uteslutit 30 medlemmar. Jimmie Åkesson talade i dag på partiets framtidskongress. SD måste växa så att man får en "absolut vågmästarroll", menar han.

UT - 07 okt 14 kl. 06:36

Surfar på landbacken

På bräda genom livet. För Alexander Draschnar handlar det mesta om longboard. Han öppnar bagageutrymmet på sin bil och plockar fram en longboard.

Skånskan - 07 maj 19 kl. 17:59

Här träder det me­del­ti­da Lund fram

Lund.
Hur levde egent­li­gen de första Lun­da­bor­na?
Det som un­der drygt fem­tio år har varit par­ker­ings­plats ska nu ge svaren.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.