Cornucopia > Ekonomi

Thursday, 26 November, 10:32

Cornucopia - 18 nov 20 kl. 06:27

Börsnsdagen inleds positivt i Asien trots nedgångar i USA - Tesla upp på indexbeskedOnsdagsmorgonen inleds positivt i de asiatiska tidszonerna, trots måttliga nedgångar i USA och stillastående börser i Sverige och Tyskland under tisdagen. Tesla steg kraftigt på beskedet om  inkludering i indexet S&P-500.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Asien, USA, Sverige, Tyskland, TeslaBörserna, Stockholm, Nasdaq, ASX, Seng, Straits Times, SEK, USDSEK, Tesla

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsnsdagen, inleds, positivti , Asientrots , nedgångari , USA, Tesla upp på indexbesked
Cornucopia - 07 nov 16 kl. 08:24

Börsveckan inleds positivt

Stockholmsbörsen bör öppna positivt och stödområdet runt 1400 ger sig till känna. Utvecklingen i Asien är positiv under morgonen och husse S&P-500 pekar uppåt i USA.
Dagschart OMXS30.

PrivataAffärer - 28 dec 18 kl. 06:30

SEB: ”Asien en imponerande region inför 2019”

Årets dystra börsutveckling har slagit extra hårt mot många tillväxtmarknader, men flera asiatiska aktiemarknader har ändå klarat sig förhållandevis väl. Investment Strategy inom SEB ligger därför kvar med en grundläggande positiv syn på börsförutsättningarna i denna region inför 2019. Den region som avses i SEB:s placeringstips är den som täcks av indexet Asien ex Japan, vilken är imponerande på många sätt, skriver banken under rubriken Positiv syn på en imponerande region.

Cornucopia - 26 feb 20 kl. 07:06

Rött över hela linjen - fortsatta nedgångar i Asien - årets uppgång utplånad

Det är rött i indexen över hela linjen såväl i Europa, USA igår kväll och Asien nu på morgonen. För de flesta index är årets uppgång utplånad. Även marknadsräntorna steg och sänkte obligationsfonder, och guldet föll tillbaka, de senare två förvisso mindre nedgångar än börsen.

Cornucopia - 18 maj 20 kl. 06:50

Uppåt i Asien - guldet mycket nära prisrekord

I de asiatiska tidszonerna stiger börserna i lugnt tempo under morgonen. Samtidigt nosar guldpriset på prisrekord mätt i svenska kronor och det högsta sedan 2012 i amerikansk dollar.Chinatown, Melbourne, Australien.

Cornucopia - 01 jul 20 kl. 08:04

Kraftiga uppgångar i USA - blandat i Asien - nya börsrekord för Tesla

Börserna steg kraftigt i USA under gårdagen, medan börsen var svag i Stockholm. Bland annat slog Tesla nytt börsrekord på spekulationer om inkludering i indexet S&P-500. I Asien är börsutvecklingen blandad under morgonen.

Cornucopia - 17 aug 20 kl. 07:03

Blandat i Asien efter måttligt positiv börsvecka - små rörelser i valutor och ädelmetaller

Börsveckan inleds blandat i de asiatiska tidszonerna, med positivt i Kina och negativt hos övriga. Valutarörelserna är än så länge små, liksom rörelserna i ädelmetallerna. God morgon!

VA - 15 sep 11 kl. 08:32

Miskad oro lyfte Asien

15 september Börserna i Asien avancerade i huvudsak under torsdagen sedan kommentarer från mötet mellan ledarna för Grekland, Frankrike och Tyskland minskat oron för en betalningsinställelse av det skuldtyngda Grekland. Svagast utveckling sågs i Kong Kong och Bombay. Omkring klockan 7.

Cornucopia - 05 aug 14 kl. 08:23

Uppåt i USA - nedåt i Asien - guld bättre än börsen 2014

De amerikanska börserna steg under gårdagen och stängde högre än vid europeisk stängningstid. Samtidigt är börserna nedåt i Asien.

Det breda amerikanska börsindexet S&P-500 stängde +0.

Cornucopia - 26 aug 19 kl. 07:30

Börserna: Skarpt nedåt i Asien - rekordpris för guldet

Börserna i Asien faller skarpt på morgonen, samtidigt som guldpriset slår nya prisrekord i svenska kronor.
Guldpris i kronor per gram senaste året. Källa: Liberty Silver.

Cornucopia - 24 sep 19 kl. 07:16

USA-börserna återhämtade sig - uppåt i Asien

De amerikanska börserna följde efter Europa ner, men återhämtade sig mot slutet och stängde nära oförändrat. I Asien stiger börserna något under morgonen, och vi kan vänta oss en positiv initial börs i Stockholm. Tung statistik under dagen kan dock snabbt ändra det mesta.

Dagens PS - 31 okt 19 kl. 07:38

Överlag glada tongångar i Asien

Här är börsindexen som klättrar i dag på morgonen. Den amerikanska centralbankens räntesänkning med 0,25 procentenheter på onsdagen bidrar till att sätta positivt avtryck på Asiens börser nu på torsdagsmorgonen. Vid 05.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.