Resume > Ekonomi

Monday, 23 November, 20:38

Resume - 17 nov 20 kl. 15:27

Kraftfulla reaktioner mot Försvarsmaktens prisdumpning: ”Nord DDB urholkar branschens trovärdighet”Prisnivåerna i Försvarsmaktens upphandling har lett till stor upprördhet på Sveriges reklambyråer. Byråvalskonsulten Gunilla Bergh uppger att hon aldrig sett så låga priser och flera byråledare riktar nu skarp kritik mot prisdumpningen i offentliga upphandlingar..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Försvarsmaktens, DDB, Sveriges, Gunilla Bergh

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftfulla, reaktionermot , Försvarsmaktens, prisdumpning, Nord, DDB, urholkar, branschens, trovärdighet
SR - 13 jan 15 kl. 12:35

Försvarspolitikernas reaktioner på den andra ubåtskränkningen

Försvarspolitikerna är förvånade över att en ubåt tog sig in i skärgården och undrar varför det är möjligt. Men Försvarsmaktens biträdande insatschef tonar ner DN:s avslöjande:– Våra människor som jobbar med bildanalys kan inte slå fast att det här var en ubåt, även om uppgiftslämnaren var helt övertygad om att det var en ubåt..

DN - 11 apr 16 kl. 17:07

Anders Ygeman (S) om Försvarsmaktens it-attack: Djupt olyckligt


DN:s avslöjande om att Försvarsmakten ofrivilligt har attackerat amerikanska bankers it-system väcker starka reaktioner. Inrikesminister Anders Ygeman (S) tycker att situationen är "djupt olycklig"..

DN - 11 apr 16 kl. 17:07

Anders Ygeman (S) om Försvarsmaktens it-attack: Djupt olyckligt


DN:s avslöjande om att Försvarsmakten ofrivilligt har attackerat amerikanska bankers it-system väcker starka reaktioner. Inrikesminister Anders Ygeman (S) tycker att situationen är "djupt olycklig"..

Skånskan - 01 mar 17 kl. 16:54

Militärt på skolan – så tycker läsarna

Eslöv Kanonbra! Underbar läsning!
Läsarnas reaktioner på artikeln om Skånerektorn som införde militär disciplin i skolan och höjde betygssnittet har varit övervägande positiva.

Expressen - 26 apr 19 kl. 13:15

Svensk soldat misstänks för hemlig vapengömma

I mannens misstänkta vapengömma hittades delar till totalt sex kraftfulla automatvapen.Den åtalade mannen är en svensk soldat – som enligt åklagaren ingår i den vänsterextrema miljön. Mannen misstänks nu för synnerligen grovt vapenbrott.

BT - 22 apr 13 kl. 15:40

Rysk flygövning skakar om

Att ryska stridsflygplan i påskas ostört kunde öva anfall mot Sverige väcker starka reaktioner hos politiker och expertis. Men regeringen vill inte kritisera Försvarsmaktens beredskap.- Det är naturligtvis djupt oroande att Ryssland bedömer ett sånt här scenario som så realistiskt att man både förbereder sig för och övar på detta, säger Allan Widman (FP), försvarspolitisk talesman, som inte sett något liknande på länge.

YLE - 21 feb 17 kl. 13:11

Niinistö om dubbelt medborgarskap i utskottet - "Ingen rök utan eld, men saken har korrigerats"

Försvarsminister Jussi Niinistö (Sannf) tror att den allmänna tidsandan och en mer spänd säkerhetspolitisk situation står bakom enskilda personers misstankar mot anställda med dubbelt medborgarskap inom försvarsmakten. Riksdagens försvarsutskott har hört försvarsminister Jussi Niinistö (Sannf) om begränsade rättigheter för personer med dubbelt medborgarskap inom försvarsmakten. Yle rapporterade i slutet av januari att försvarsmakten har lagt personer med dubbelt medborgarskap under specialuppsikt.

Cornucopia - 24 mar 19 kl. 11:25

Scenario: Nedskjutning av svenskt signalspaningsplan

Nedan följer ett scenario där den fascist-kleptokratiska Putin-diktaturen i Kreml beordrar en nedskjutning av ett svenskt signalspaningsplan över Östersjön, för att höja populariteten för diktaturens president i Ryssland. Scenariot är hypotetiskt.
Ryska Mig-31 Foxhound.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.