Cornucopia > Ekonomi

Monday, 30 November, 18:41

Cornucopia - 17 nov 20 kl. 13:56

Med mask på ICA - erfarenheter och förändrat konsumtionsbeteendeIbland villhöver man livsmedelsprodukter som inte erbjuds i byns annars utmärkta lokala livsmedelsaffär, alternativt via Internetköp från Willys. Då styr man stegen till ICA, och efter att ha gjort detta i mask, samt pratat med fiskhandlaren i Landvetter, finns material nog för ett blogginlägg.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
ICA, Internetköp, Willys, Landvetter, ICA LandvetterSom, ICA Landvetter, Bröderna Österbergs Fisk, Sedan, SEK, Österbergs Fisk, Också, Härryda, Mölnlycke, Hindås, ICA Kvantum, Kungsbacka

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Med mask, ICA, erfarenheteroch , förändrat, konsumtionsbeteende
Expressen - 14 feb 15 kl. 20:53

Nu berättar Ica-Stig om alla kärleksbreven

BROTTKÄRR. Visst har 14 år med Ica-Stig förändrat hans liv. Men medan Hans Mosesson trodde att han skulle få ilskna brev från gamla vänsterkamrater när han började göra reklamfilm är det i stället kärleksbrev som fyllt Hans Mosessons brevlåda i Brottkärr.

Cornucopia - 27 aug 15 kl. 11:28

Ockerräntorna - exempel ICA Bankens kort

Medan bolåneräntorna har fortsatt ner tillsammans med marknadsräntorna finns det ett annat skuldträsk, som inte följt med räntorna ner, nämligen kortkrediter. I detta inlägg exemplifieras de med ICA Bankens räntor om man handlar på kredit med deras kort.
Sedan 2011 har Riksbankens reporänta, som styr den sk utlåningsräntan, dvs till vilken ränta bankerna kan låna från Riksbanken, sänkts från 2.

BT - 04 jun 14 kl. 19:52

Ica har sagt ja till Ubbarp

Icas styrelse har fattat ett formellt beslut om att etablera ett Ica maxi på Ubbarp. Det beskedet lämnade Sören Ekman, etableringschef på Ica fastigheter igår. Fortfarande krävs godkännande av detaljplan och bygglov men Icas styrelse har alltså tagit det formella beslutet och ramavtalet kommer att skrivas på inom kort.

DI - 03 dec 14 kl. 08:19

Ica tar nya finansiella mål

Ica har ändrat på några av sina finansielle mål med anledning av köpet av Apotek Hjärtat och den pågående försäljningen av Ica Norge..

YA - 25 mar 20 kl. 06:00

Ica Supermarket vill stötta kunder i riskgruppen

Till skillnad från de större butikerna Ica Kvantum och Willys har Ica Supermarket i Ystad inte haft någon onlinehandel eller hemkörning tidigare. Men ett blixtbeslut och ett nytt samarbete har nu ändrat på det..

Dalarnas tidningar - 12 jun 14 kl. 16:30

Singelolycka vid Ica Maxi-parkeringen

De första uppgifterna talade om att olyckan skett på Islingbybron. Nu har SOS Alarm ändrat läget för olyckan till Ica Maxi-parkeringen..

Resume - 13 jun 14 kl. 11:28

”Epic split har förändrat branschen”

I år gör Pia Grahn sitt femtonde Cannes Lions. Den här veckan gästar hon Resumés podcast och delar med sig av sina erfarenheter från reklamfestivalen..

Cornucopia - 19 jan 18 kl. 08:09

Gästinlägg: Erfarenheter från dagens bostadsmarknad utanför Stockholm

Nedanstående är ett gästinlägg av en läsare.

Mot bakgrund av din betraktelse i dag gällande bostadsmarknaden i Stockholm tänkte jag ge dig några reflektioner från oss som springer runt på visningar på helgerna samt diskuterar med mäklare av försäljning av egen bostad. Vi har även vänner och bekanta som köpt och sålt fastigheter under det senaste året.

SVT - 17 jun 20 kl. 12:55

Så har Black lives matter förändrat tv-landskapet

Strömningstjänsten Netflix delar sällan med sig av tittarsiffror, men meddelar att strömningarna av regissören Ava DuVernays dokumentär om fängslade svarta män skjutit i höjden. Flera serier och filmer om rasism och erfarenheter om att vara svart i USA har ökat i popularitet. Samtidigt rensar strömningstjänsterna bort gamla filmer och serier som uppfattas som rasistiska i dagens kontext..

Helsingborgs Dagblad - 06 maj 15 kl. 09:31

Oförändrat på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen pendlade kring nollstrecket i den inledande handeln, efter gårdagens kraftiga nedgång. Klockan 9.15 hade OMXS-index stigit med marginella 0,1 procent till 528,6.

Sydsvenskan - 06 maj 15 kl. 09:31

Oförändrat på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen pendlade kring nollstrecket i den inledande handeln, efter gårdagens kraftiga nedgång. Klockan 9.15 hade OMXS-index stigit med marginella 0,1 procent till 528,6.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.