Cornucopia > Ekonomi

Friday, 27 November, 20:59

Cornucopia - 17 nov 20 kl. 13:32

God litterär smak? Fantastisk skånsk före detta lanthandel till salu med enorma preppingförrådHar du god litterär smak? I så fall finns nu en anrik före detta skånsk lanthandel till salu just nu, ombyggd till ett stort villaboende med enorma biytor för preppern eller den verkstadsintresserade.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Lund, Ideon, Stångby, Malmö, Kastrup, SEK, Ni

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: God, litterär, smak, Fantastisk, skånsk, föredetta , lanthandeltill , salu med enorma preppingförråd
Cornucopia - 20 maj 18 kl. 16:06

God litterär smak - här är tre bostäder till salu i Täby, Uddevalla och Göteborg

Med vår verkar det vara säljtider för läsare av mina böcker. Kanske passande då min nästa roman efter kommande Höstregn blir thrillern och feelbad-romanen Bolånetorskarna. Håll till godo nedan med lite läsarbostäder till salu i Täby och på Stjärnklartmark på Ammenäs några kilometer från Filip Stenviks ö Stenviken (Kråkholmen i verkligheten), samt Göteborg.

Cornucopia - 01 sep 19 kl. 21:31

Perfekt liten tvåa i Bagaremossen för studenten med god litterär smak

Ska din telning börja studera och behöver en egen liten lägenhet i Stockholm? Har telningen dessutom god litterär smak? Då finns en fantastisk tvåa på 28 m2 i mysiga Bagaremossen, bara 200 meter från tunnelbanan.

Cornucopia - 11 feb 17 kl. 15:06

Orolig för kärnvapenkriget? Köp denna lägenhet med god litterär smak!

Nu finns den perfekta lägenheten i Linköping för dig som är orolig för det kommande kärnvapenkriget. Säljaren har dessutom god litterär smak i detta unika objekt som måste ses! För endast 895 000:- SEK (eller priset av en garageplats i centrala Stockholm) kan detta underverk på 70 m2 bli ditt (eller din telnings).

Cornucopia - 12 mar 17 kl. 15:55

Fantastisk lägenhet i Österåker om du har god litterär smak

Har du god litterär smak? Då bosätter du dig i en fantastisk tvåa i Åkersberga som nu finns ute på marknaden. Den är så exklusiv att den till och med inte går att värdera!

Cornucopia - 05 maj 18 kl. 21:44

God litterär smak? Preppervilla med lyxbunker i Luleå

I Luleå hittas en villa till salu, där säljaren har mycket god litterär smak. Villan har en fantastiskt fin lyxbunker under sig, som med ståndsmässiga utrymmen borde locka preppern och göra att man klarar en 150 kt luftbrisad över den närliggande flygbasen på Kallax flygplats.Har dessvärre fortfarande aldrig varit i Luleå, så det får bli ett foto från Keb istället.

Cornucopia - 19 sep 15 kl. 12:12

BR-ägare med god litterär smak säljer lägenhet i Danderyd

Det finns ju en bostadsrätt till salu i Danderyd, där ägaren har mycket god litterär smak. Den hittas på Soltorpsvägen och passar exempelvis KTH-studenten med besuttna föräldrar utmärkt.
Jag har, vad jag vet, aldrig varit
i Danderyd och har alltså inte några
foton i min bildbank.

Cornucopia - 14 jun 17 kl. 12:34

Borås - Bromma: God litterär smak

God litterär smak går att hitta överallt. Exempelvis i lägenheter till salu i såväl Borås som Bromma. Vad sägs om 80 m2 i Borås för 1.

Cornucopia - 16 feb 18 kl. 13:39

Hus för dig med god litterär smak i Karlskoga

En läsare med god litterär smak säljer ett hus i Karlskoga. För den som bor och jobbar i Örebro men har en bättre hälft med jobb i Karlskoga finns möjligheten att sänka sin månadskostnad rejält - och framför allt fallhöjden när (inte om) bostadsmarknaden kraschar.

Bloggen illustrerar detta inlägg med ett arkivfoto från Karlstad, fast inlägget handlar om Karlskoga.

Cornucopia - 20 okt 19 kl. 12:24

God litterär smak? Lägenhetsvisning i Sollentuna idag!

Har du god litterär smak? Letar du efter en fantastisk trea på 81 m2 i Sollentuna? Då har du visning idag klockan 15:30 - 16:00.

Cornucopia - 10 aug 18 kl. 15:10

God litterär smak? Prisvärd lägenhet i Växjö något för dig?

Långt bortom alla kärnvapenmål och storstädernas bostadsbubblepriser hittar man god litterär smak i en prisvärd lägenhet i Växjö. För endast 1 396 000:- SEK kan du flytta från ditt nuvarande kärnvapenmål eller storstad till en fantastiskt litterär trea på 88.5 m2 i Växjös Fagrabäck.

Cornucopia - 17 apr 19 kl. 12:34

Villa i vackra Kåhög, Partille, för hemmaföretagaren med god litterär smak

Hemmaföretagare, som vill kunna betala hyra för arbetsplats i bostaden, och som har mycket god litterär smak? Då finns en riktigt vit och fin villa till salu i Kåhög, Partille, just nu.Visar sig att min bildbank saknar bra foton från Partille.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.