Cornucopia > Ekonomi

Saturday, 28 November, 00:05

Cornucopia - 17 nov 20 kl. 12:40

Dagens Juridik: En av regeringskansliets sju (7!) stulna pistoler påträffad på foto hos kriminell - till salu för 35 000:-Dagens Juridik berättar nu att en tidigare råndömd man nu åtalats som misstänkt för grovt vapenbrott, då polisen hittat ett foto där mannen misstänkts hålla i en av de sju stulna pistolerna. Själva vapnet har dock inte upphittats, och var till salu för 35 000:- SEK, eller runt 4-5x vanligt nypris för metall- och plastbitarna.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Juridik, SEK, Glock, ArmémuseumDagens Juridik, Regeringskansliet, IT, Nationellt Forensiskt Centrum, NFC, EU, Dagens Juridik

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagens, JuridikEn av , regeringskansliets, sju7 , stulna, pistoler, påträffad på foto hos kriminell till salu för 35 000
Cornucopia - 14 nov 19 kl. 13:49

Dagens Juridik: Skjutvapen stulna från Rosenbad

Tidningen Dagens Juridik uppger att sex Glock 17 och 300 patroner halvmantlad ammunition för en  dryg vecka sedan stulits från ett vapenskåp inne på Rosenbad. Vapnen var så kallade extravapen, som skulle användas av regeringsbyggnadens skyddsvakter vid förhöjd terrorberedskap eller terrorangrepp. Rosenbad såväl som polisen verkar ovilliga att svara på tidningens frågor.

Resume - 14 feb 14 kl. 09:58

Dagens Juridik får eget tv-program


Veckans Juridik. Så kallar tidningen Dagens Juridik sitt nya tv-program. Programledare är chefredaktören Stefan Wahlberg, som också skriver juridikkolumner i Metro..

Dagens Media - 01 nov 19 kl. 10:10

Han blir ny chefredaktör på Dagens Juridik

Eric Tagesson tar i dag över efter Stefan Wahlberg som haft rollen i sju och ett halvt år..

Cornucopia - 16 nov 19 kl. 17:17

Dagens Juridik: Polisen har ej kontaktat fastighetsförvaltaren

Dagens Juridik följer upp sitt avslöjande om de från regeringskansliet sex försvunna pistolerna av typ Glock 17, med att polisen inte har kontaktat fastighetsförvaltaren  Statens Fastighetsverk, som rimligen har namnen på alla som under pågående renovering har haft tillgång till lokalerna. För att jobba där krävs det en säkerhetsprövning, som uppenbarligen brustit. Fast det finns ett undantag på personer som antagligen inte behöver säkerhetsprövas, nämligen politiker.

Sydöstran - 04 nov 19 kl. 19:00

Han är ny chefredaktör för Dagens Juridik

Den tidigare Sydöstranmedarbetaren Eric Tagesson är ny chefredaktör för Dagens Juridik..

ÖstersundsPosten - 20 jul 15 kl. 20:14

Dagens O-ringen: Sju år och gör redan sitt andra O-ringen

Dagens orienterare.

Dagens PS - 10 dec 19 kl. 13:12

Svindelbolagets vd riskerar sju års fängelse

Finansbolaget Allras grundare Alexander Ernstberger kan dömas till upp till sju års fängelse, meddelade en åklagare i dag. Allra var involverat i en uppmärksammad härva 2017, där man ska ha förskingrat pengar från pensionärer. Även tre andra står åklagade i samma brottsmål.

Dagens PS - 19 mar 18 kl. 11:30

Dagens PS rankar: Mest prisvärda bilar 2018

Årets vinnare i Car of the Year tog experterna på sängen när svenska Volvo XC40 vann den åtråvärda titeln Årets bil 2018. Men vilka är marknadens mest prisvärda bilar? Resultatet i Dagens PS granskning lär överraska.

Dagens PS - 18 okt 16 kl. 10:36

Sju kickstart-resmål för entreprenörer

”Alla kan yoga och meditera! Det handlar varken om prestation, perfektion eller flexibilitet, utan om att hitta harmoni i kropp och själ. Kombinationen att resa bort och lägga tid på yoga är ett fantastiskt sätt att komma närmare sig själv eller släppa en stressig vardag”, säger Josefine Bengtsson på Yogiakademin, som tillsammans med Momondo tagit fram listan på sju yogadestinationer.

Dagens PS - 24 jan 17 kl. 07:00

Sju fastighetsmäklare varnas

Totalt har Fastighetsmäklarinspektionen granskat 21 mäklare varav en tredjedel av dessa, sju mäklare, nu varnas för att ha använt sig av lockpriser, skriver Di.se och uppger att fem av de varnade mäklarna jobbar i Stockholm, en i Göteborg och en i Linköping. En av de mäklare som nu varnas ska enligt kartläggningen ha använt lockpriser i inte mindre än 25 av 30 granskade försäljningar.

Dagens PS - 28 aug 19 kl. 10:37

Hemköps vd lämnar: ”Sju år är lång tid”

Hemköps vd Thomas Gäreskog lämnar chefsposten hos livsmedelskedjan efter sju år, och går till Axfood. Det skriver Breakit. Thomas Gäreskog kommer nu att ta en roll inom affärsutveckling på Hemköps ägare Axfood.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.