Resume > Ekonomi

Friday, 27 November, 20:56

Resume - 17 nov 20 kl. 12:22

Fler missbrukar spel under corona – Spelinspektionen släpper kampanjEn ny kampanj från Spelinspektionen ska öka kännedomen om Spelpaus.se, om möjliggör för spelmissbrukare att stänga av sig från spel om pengar. Bakom kampanjen står Blomquist Communication..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Spelinspektionen, Spelpaus, Blomquist Communication

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, missbrukar, spelunder , corona, Spelinspektionen, släpper, kampanj
Västerbottens Folkblad - 29 jan 16 kl. 10:29

Allt fler missbrukar möjligheten till friåkning

Tre av tio snöskoterförare kör oftare utanför markerade leder i dag jämfört med för några år sedan. Nära sju av tio anser att allt fler missbrukar möjligheten till friåkning och att det förstör för dem som sköter sig. Många är positiva till initiativ där sådan åkning styrs till avgränsade områden.

YA - 31 maj 20 kl. 06:00

Inga fler fall av corona på äldreboenden

Inga fler fall av corona har konstaterats på äldreboendena. Sjukfrånvaron bland personalen har stundtals varit hög och inför sommaren försöker kommunen överanställa..

YLE - 17 jun 13 kl. 15:23

Allt fler missbrukar ADHD- mediciner

Uppmärksamhetsstörningen ADHD behandlas i vissa fall med hjälp av läkemedel som innehåller dexamfetaminsulfat. Enligt medicinalrådet Markus Henriksson från tillstånds- och tillsynsverket för hälso- och socialvården Valvira missbrukar allt fler ADHD-medicinerna som uppiggande medel. - Missbruket av ADHD-mediciner utgör fortfarande en rätt så liten del av missbruket av mediciner, men eftersom det hela tiden ökar är det tid att tala om det, säger Henriksson.

Helsingborgs Dagblad - 18 maj 11 kl. 14:52

Fler missbrukar narkotiska läkemedel

Missbruket av tung narkotika i form av läkemedel har fått fäste bland svenska ungdomar. Förra året beslagtog Tullverket 300 000 fler narkotikaklassade tabletter i postförsändelser än året innan. Det är ett av de största missbruken och det ökar hela tiden, enligt Cecilia Fant hos Rikskriminalen.

Nerikes Allehanda - 03 feb 14 kl. 07:10

Beroendecentrum: Allt fler missbrukar hasch

Trenden är tydlig. Allt fler ungdomar söker hjälp för sitt haschmissbruk.– Det har ökat rejält de senaste två åren, säger Lina Delin, kurator på Beroendecentrum..

Nerikes Allehanda - 03 feb 14 kl. 07:10

Allt fler missbrukar hasch i Örebro

Trenden är tydlig. Allt fler ungdomar söker hjälp för sitt haschmissbruk.– Det har ökat rejält de senaste två åren, säger Lina Delin, kurator på Beroendecentrum..

Dagensanalys.se - 10 aug 17 kl. 19:44

Allt fler spelar spel på sociala medier och i mobilen

Svenskarna tycker om att spela spel. De tycker samtidigt om att surfa på sociala medier. Men kombinationen av sociala medier och spel har inte alltid varit vinnande och när spelförfrågningarna först började att dyka upp på Facebook var det många som blev irriterade och undrade hur man kunde få bort dem.

GöteborgsPosten - 03 jun 20 kl. 20:02

Efter GP:s granskning: Kommunen ger fler detaljer om corona på äldreboenden

Göteborgs stad berättar mer om corona på stadens äldreboenden..

Skånskan - 12 feb 20 kl. 08:04

Fler insjuknade på corona-fartyg

Utrikes Ytterligare 39 personer har diagnostiserats med det nya coronaviruset på kryssningsfartyget Diamond Princess, som ligger förtöjt i Japan.Sedan den 2 februari har de över 3 000 personerna ombord hållits kvar på fartyget, som ligger förtöjt vid kajen i Yokohama söder om Tokyo. Sedan det blev känt att en passagerare ombord smittats av coronaviruset sattes hela fartyget i karantän och tilläts inte anlägga den japanska hamnen.

Expressen - 30 mar 20 kl. 21:23

Tegnell: Därför behöver vi fler tester av corona

I kväll beslutar regeringen om att anslå resurser för fler coronatester i landet.Ett positivt besked, menar statsepidemiologen Anders Tegnell.– Med mer omfattande testning skulle vi framför allt kunna skydda de äldre ännu bättre än i dag, säger han till SVT Nyheter.

Aftonbladet - 12 jun 20 kl. 06:16

Fler fimpar under corona

▸ Fler har slutat röka sedan coronapandemins start. Samtalen till Sluta-röka-linjen har ökat med 30 procent under våren….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.