Resume > Ekonomi

Sunday, 29 November, 11:02

Resume - 17 nov 20 kl. 09:49

Vår högsta krisledning får inte se ut som en dockteater”Om regeringen och FHM tycker att svenska folket dricker för många hotshots och skriker för högt om publik på Falkenberg-Varberg, så är rådet att förstärka allvaret i situationen med någon slags kommunikativ hygiennivå”, skriver Spoons Daniel Lagerqvist med anledning FHM:s presskonferenser..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
FHM, Falkenberg-Varberg, Spoons Daniel Lagerqvist

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vår högsta, krisledningfår inte se ut som en , dockteater
Skånskan - 14 mar 16 kl. 14:34

Suggestiv atmosfär när Golem blir dockteater

recension SCEN
Golem
Scen: Malmö Dockteater, Malmö
Regi/manus: Rikard Lekander
Scenografi och dockor: Hanna Rönnbäck
Ljusdesign: Johan Bergman
Dockspelare: Elin Rusk och Hanna NormannMalmö Dockteater är det senaste tillskottet på den generöst illuminerade teaterhimlen i Malmö. Med säte i en källarlokal i Sofielund öppnade här förra säsongen något så ovanligt – åtminstone i Sverige – som en dockteaterscen för vuxen publik.
Då fick vi ta del av en rykande färsk produktion, en dramatisering av sociologen Roland Paulsens bok ”Vi bara lyder – en berättelse som arbetsförmedlingen” en synnerligen kritisk granskning av meningslöst improduktivt arbete under titeln Funktionell dumhet.

SR - 18 maj 15 kl. 19:32

Funktionell dumhet på Malmö Dockteater gör dig lycklig

Redan för några år sen i regissören Erik Holmströms uppsättning på TUR-teatern i Kärrtorp av "Den nya gudomliga komedin" – Dante i den nya arbetslinjevärlden - så fanns sociologen Roland Paulsen med på ett hörn. En succé med Valeri Solanas SCUM-manifestet och en flytt till Malmö senare, så har Erik Holmström nu startat en ny teater, en dockteater för vuxna, vars första premiär "Funktionell dumhet" bygger på Roland Paulsens uppmärksammade intervjubok "Vi bara lyder". Maria Edström har varit på Malmö Dockteater..

Skånskan - 19 okt 16 kl. 14:00

Dockteater ingen skuggkultur

hög I snart 40 år har Staffan och Enid Björklund underhållit barn och deras föräldrar med sina underfundiga dockteaterföreställningar – han på scen, hon som kreatören bakom alla dockor.
De kommande två helgerna har nyfikna chansen att möta några av dem i Dockorna i Hög – en föreställning där de även använder dockor från Asien och Afrika.– Vi spelar med dockor från hela världen.

Kristianstadsbladet - 19 mar 18 kl. 00:01

Barn gjorde sina egna dockteater-dockor

Ett 100-tal barn jublade över dockteater och fick sedan göra egna dockor. Det var en festlig dag i Gamlegårdsskolans gymnastiksal med dockteater, pyssel, ballonger och popcorn..

SR - 15 maj 18 kl. 06:47

Dockteater som förvandlar publik till vittnen

I lördags var det premiär för ”Det nya riket” på Malmö Dockteater. Den beskrivs som ”En dokumentär dockteater för vuxna” och är skriven av Tove Olsson. För regin står Erik Holmström och i premiärpubliken satt Tor Billgren..

Barometern - 06 maj 20 kl. 10:08

Krisledning säkerhetsklassas

Krisledningsnämndens ledamöter får säkerhetsklass 2. Det är den högsta säkerhetsklassning som kan ske i en kommun..

Vimmerby Tidning - 14 mar 12 kl. 08:10

Kommunens krisledning sattes på prov

Kommunens krisledning sattes på prov vid en övning på tisdagen.
Ett katastrofscenario byggdes upp i flera steg. Från en misstänkt hackad hemsida och förorenat vatten i Södra Vi till en omfattande brand med katastrofala följder på ett äldrebonde..

SvD - 30 jan 15 kl. 09:52

Krisledning i norr efter snöfall

Snöfall har orsakat trafikproblem i stora delar av landet. Trafikverket har gått upp i krisledning i norra Sverige..

Länstidningen i Jämtland - 08 dec 15 kl. 14:24

Östersund avslutar krisledning – läget en ny "normalsituation"

Kampen med att bland annat få fram boende för asylsökande och personal gjorde att kommunen aktiverade sin krisledning den 14 oktober i höstas. Nu anser alltså kommunen att den inte längre behövs..

DI - 07 apr 20 kl. 10:00

Krisledning aktiverad – corona hot mot svenskarnas el

Coronapandemin kan i ett värsta scenario riskera elförsörjningen. Svenska Kraftnät har därför aktiverat sin krisledning..

Sydöstran - 26 feb 11 kl. 03:00

Wiehes dockteater fascinerade barnen

OLOFSTRÖM En enmansföreställning för barn med ömsedig glädje.
Igår var Thomas Wiehe tillbaka i Olofström igen med sin dockteater.
?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.