Realtid > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 22:55

Realtid - 17 nov 20 kl. 09:14

Söderberg & Partners tar andel i fintech-bolaget DatiaSöderberg & Partners har investerat i fintech-bolaget Datia som idag lanserar en företagstjänst för hållbarhetsrapportering..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Datia

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Söderberg, Partners, tar, andeli , fintech-bolaget, Datia
Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Söderberg & Partners tar strid för jämförelseindex

Fondförmedlaren Söderberg & Partners har granskats i flera artiklar i Svenska Dagbladet. Företaget kritiserats för att ha brutit mot marknadsföringslagen. Konsumentverket har inte fattat beslut i ärendet ännu men nu varnar Söderberg & Partners för att Konsumentverkets iver att värna konsumenten kan leda till sämre möjlighet för sparare att jämföra investeringar..

PrivataAffärer - 03 sep 19 kl. 11:32

Söderberg & Partners: Vinsttillväxten avgörande för börsen

Det makroekonomiska landskapet fortsätter att sätta käppar i hjulen för Riksbankens normaliserade penningpolitik, skriver finansrådgivaren Söderberg & Partners som bland annat kommenterar det stundande räntebeskedet från Riksbanken i en veckoanalys. ”Trots Riksbankens enögda penningpolitik går det inte att komma ifrån det faktum att den globala konjunkturen håller på att mattas av”, skriver rådgivaren. Samtidigt ställs frågan om vilken nytta en sänkning på 25 ränktepunkter faktiskt kan bidra med när styrräntan redan är på negativt territorium.

Realtid - 07 feb 20 kl. 09:25

Söderberg & Partners förvärvar del i Linné Kapitalförvaltning

Söderberg & Partners har förvärvat en andel på strax under 10 procent i Linné Kapitalförvaltning..

PrivataAffärer - 26 mar 19 kl. 13:37

Söderberg & Partners ser begränsad uppsida för aktier

Som orsaker till den avvaktande hållningen nämns att värderingarna har stigit i takt med börserna lyft, samtidigt som prognoserna för vinsttillväxt justerats ned från drygt 10 till 5 procent. ”Givet den begränsade uppsidan ska det mer till för att vi ska vikta upp aktier på kort sikt”, skriver Söderberg & Partners, som även pekar på fredagens inverterade amerikanska räntekurva som ett tecken på att vi befinner oss sent i konjunkturcykeln. Rådgivaren är mer positiv till räntor och alternativa investeringar.

Realtid - 29 maj 19 kl. 11:08

Söderberg & Partners i expansionsfas

Söderberg & Partners rekryterar 40 nya pensionsrådgivare. "Det är en spännande resa vi gör mot ett ännu mer konkurrenskraftigt Söderberg & Partners", säger Gustaf Rentzhog, vd och koncernchef på Söderberg & Partners..

Realtid - 29 maj 19 kl. 11:08

Söderberg & Partners anställer 40 nya rådgivare

Pensionsrådgivning växer så det knakar för Söderberg & Partners som nu rekryterar 40 nya rådgivare. "Det är en spännande resa vi gör mot ett ännu mer konkurrenskraftigt Söderberg & Partners", säger Gustaf Rentzhog, vd och koncernchef på Söderberg & Partners..

DI - 12 sep 17 kl. 08:19

Söderberg & Partners hissar Assa Abloy

Goda långsiktiga förutsättningar och fortsatt förvärvspotential är två av skälen till att Assa Abloy tar plats bland Söderberg & Partners favoritaktier. Samtidigt petas en teleoperatör ur portföljen..

DI - 20 dec 18 kl. 08:20

Söderberg & Partners: pensionsbolagen bör ta hänsyn till sakfrågor som är viktiga för spararna

Även om många pensionsbolag tar hänsyn till kundernas preferenser i pensionssparandet, är det fortfarande lång bit kvar för att spararna ska få ett större inflytande över sitt pensionskapital. Det visar Söderberg & Partners femte hållbarhetsanalys av pensionsbolag, som publiceras idag. Analysen visar även att svenska pensionsbolag i en jämförelse arbetar aktivt med att motverka barnarbete och att minska såväl företagens koldioxidutsläpp som portföljernas koldioxidavtryck..

DI - 04 apr 17 kl. 21:06

Söderberg & Partners utreds av Konkurrensmyndigheten

Försäkringsförmedlaren Söderberg & Partners utreds av Konkurrensverket för att ha riggat offentliga upphandlingar. ”Vi anser att det inte finns någon grund för misstankarna, men vi samarbetar fullt ut med Konkurrensverket i deras utredning”, säger Rasmus Löwenmo Buckhöj, informationschef på Söderberg & Partners..

SvD - 24 apr 17 kl. 10:19

Söderberg & Partners misstänks för konkurrensfusk

Konkurkurrensverket utreder försäkringsmäklaren Söderberg & Partners för brott mot konkurrenslagen. Myndigheten misstänker att bolaget har riggat upphandlingar av försäkringar i stor skala, rapporterar SR Ekot. Men Söderberg & Partners uppger att KKV har fel i misstankarna.

DI - 13 nov 18 kl. 07:45

Söderberg & Partners och Wassum blir ett inom rådgivning till institutionella kapitalägare

Wassum och Söderberg & Partners går samman och bildar Wassum/Söderberg & Partners Institutional Advisors. Därmed bildas en av norra Europas största aktörer inom fondförmedling och institutionell rådgivning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.