Resume > Ekonomi

Tuesday, 01 December, 09:23

Resume - 17 nov 20 kl. 08:35

Här är de högst rankade varumärkena i Sverige – hela listanE-handeln väntas slå rekord i jul, coronarelaterad verklighet stort tema i årets julkampanjer och dessa varumärken är de högst rankade i Sverige. Det är några av nyheterna i morgonsvepet..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är de högst, rankade, varumärkenai , Sverigehela , listan
Dagensanalys.se - 22 jan 19 kl. 14:41

De mest positivt omtalade varumärkena

Volvo är fortfarande i topp, medan ICA och IKEA hamnar på andra respektive tredjeplats. YouGov BrandIndex har undersökt vilka varumärken det pratades mest positivt om under 2018. I YouGov BrandIndex mäts cirka 300 varumärken dagligen i Sverige.

Dagensanalys.se - 25 sep 17 kl. 13:01

Lista: De 10 mest inflytelserika varumärkena i Sverige

Vilka varumärken påverkar oss mest i vårt dagliga liv? Vad är det egentligen som gör ett varumärke inflytelserikt? För femte året i rad publicerar Ipsos resultat från sin årliga studie Most Influential Brand.

Dagens Media - 19 dec 17 kl. 08:28

Här är de mest omnämnda varumärkena i Sverige

Sociala medier dominerar listan över de mest omnämnda varumärkena, först på femte plats hamnar ett traditionellt varumärke..

Dagens PS - 25 nov 19 kl. 10:01

Varumärkena som kunderna gillar mest

Spana in 10-i-topplistan över Sveriges mest rekommenderade varumärken. I Yougovs brandindex för 2019 framgår det att betaltjänsten Swish är bäst på att skapa ambassadörer för sitt varumärke. Bolaget toppar listan över rekommenderade varumärken från nöjda kunder till vänner och bekanta.

SvD - 07 apr 16 kl. 16:13

Varumärkena som svenskarna tycker sämst om

Tusentals konsumenter har gett sin syn på 750 nordiska varumärken i den årliga undersökningen Sustainable Brand Insight. Bland dem ingår 265 svenska bolag. Här är varumärkena som svenska konsumenter hissar och dissar inom hållbarhet..

Dagens Media - 28 feb 17 kl. 14:55

Här är de mest meningsfulla varumärkena

Tech-företag toppar listan över de mest meningsfulla varumärkena i världen. Samtidigt skulle en majoritet av alla varumärken kunna försvinna utan att någon brydde sig. Det visar undersökningen Meaningful Brands genomförd av Havas Group..

Resume - 06 feb 15 kl. 07:54

Varumärkena som ökade tack vare Super Bowl

Varumärkena vars reklam gav bäst effekt under Super Bowl, Jan Larsson från S till Brunswick och Twitter vänder till vinst. Det är några av nyheterna i morgonsvepet. .

DI - 25 jan 16 kl. 14:35

Här är varumärkena vi helst köper på Blocket

Blockets genomgång av de mest eftersökta möblerna och varumärkena visar att många drömmer om att fynda dyrgripar. Här är de mest eftertraktade tillverkarna..

Dagensanalys.se - 16 jun 16 kl. 10:47

Här är de största varumärkena på Instagram i april

Vi har tagit fram statistik som avslöjar de största varumärkena på Instagram, i antalet följare, under april månad. Som du kan se i nedan graf hade National Geographic över 47,8 miljoner följare. Sportmärket Nike kom in på andra plats med 42,9 miljoner följare.

Expressen - 18 aug 16 kl. 13:31

Varumärkena som svensken gillar mest

Volvo, Ica och Ikea – kan det bli mer svenskt? Här är varumärkena som svensken gillar mest, enligt Yougov..

VA - 06 okt 16 kl. 15:41

Här är de bästa varumärkena 2016 – Tesla nu med i topp 100

På konsultbyrån Interbands årliga lista av de bästa globala varumärkena finns få överraskningar – men Tesla är nu för första gången med i topp 100, på plats nummer 89. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.