GlobeNewswire > Ekonomi

Saturday, 05 December, 06:07

GlobeNewswire - 17 nov 20 kl. 08:30

ZetaDplay ingår ett tioårigt leverans­avtal med SJ i NorgeMalmö - ZetaDisplay AB (publ) (Nasdaq Stockholm: ZETA) meddelar att koncernen har ingått ett tioårigt leveransavtal med SJ Norge, ett dotterbolag till SJ (Statens Järnvägar) i Sverige. Leveransen omfattar ombord Digital Signage-lösningar för kundens järnvägsvagnar som ska trafikera sju linjer i Norge. Det totala kontrakts­värdet uppskattas till 40 MSEK och projektet startar omedelbart.
"Under de senaste åren har vi fokuserat på komplicerade uppdrag inom transportsektorn, där vi har byggt en stark referensbank som sträcker sig från konceptutveckling, mjukvarukrav till hårdvarukompetens och systemövervakning", säger Ola Saeverås, Country Manager Norway. "Vi driver digital transformation i fysiska miljöer och vi är mycket stolta över förtroendet som SJ visar oss
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
SJ, Norge, AB, Stockholm, ZETA, SJ Norge, Järnvägar, Sverige, Digital Signage, MSEK, Ola Saeverås, Manager Norway, Per Mandorf, ZetaDisplay, ZetaDisplay AB, EU, Per Mandorfs, Mandorf, Telefon, Stjernfält, CFO Telefon, Oelker, CCO Telefon, SaaS, Malmö, Mkr, Stockholmsbörsen Nasdaq, ZD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ZetaDplay, ingårett , tioårigt, leverans, avtalmed SJ i , Norge
Sydöstran - 18 apr 18 kl. 18:30

Tioårigt avtal tecknas för skogsområde

Ronneby kommun och länsstyrelsen i Blekinge ingår ett tioårigt naturvårdsavtal för skogsområdet söder om Gärestad. .

DI - 25 apr 18 kl. 07:15

Kungsleden tecknar tioårigt avtal med Region Skåne

Fastighetsbolaget Kungsleden har ingått ett tioårigt hyresavtal med Region Skåne. Värdet är cirka 6 miljoner kronor och avser lokaler för allmänpsykiatri om totalt cirka 2.900 kvadratmeter.

YA - 10 maj 14 kl. 06:30

Dafgårds leverans håller inte måttet

Varudistributionscentralen, som finns i Ystad, samordnar sedan oktober varuleveranserna till skolor och äldreboenden i Simrishamn, Tomelilla och Ystad.
Till centralen är det Dafgårds som levererar färskt kött, men ända sedan starten har det varit problem. – I vårt avtal med Dafgårds står att två tredjedelar av hållbarhetstiden ska återstå när köttet levereras till centralen.

YLE - 26 sep 14 kl. 04:40

Hälsovårdsreformen kan stoppa nybygge

Det behövs fler platser för funktionshindrade i Pedersöre. Men hälsovårdsreformen gör att Kårkulla inte får teckna långa hyresavtal, och nu är hela projektet hotat. Det handlar om nio helt nya boendeplatser i Sandsund för funktionshindrade och utvecklingsstörda vuxna.

Cornucopia - 15 nov 19 kl. 17:16

Fredagsmys: Just-in-time-leverans av författare till Danmark

Dags för lite fredagsmys. I brist på något riktigt får jag konstatera att jag med en minuts marginal levererades till signeringsbordet i HOI Förlags monter på mässan Bogforum i Bella Center mellan Köpenhamn och Kastrup, för danskt försläpp av Stjärnklart. Tipsa alla era danska bekanta om boken!

YLE - 20 jun 16 kl. 13:24

Allaktivitetshall kan bli verklighet i Jakobstad

Den efterlängtade allaktivitetshallen i Jakobstad kan bli verklighet för innebandy och andra sporter. Stadsstyrelsen i Jakobstad behandlar frågan på måndagkväll och förslaget är att staden skall hyra utrymmen för tio år av de företagare som köpt Rettighallen och planerar att renovera den för idrottsändamål. Ifall stadsstyrelsen säger ja till planerna kommer hallutrymmena att tas i bruk i två skeden.

Dagens PS - 16 apr 18 kl. 17:22

Allt om Intrum-affären – handeln återupptas i dag

Börshandeln i kredithanteringsbolaget Intrum återupptas i dag som normalt efter måndagens handelsstopp. Under eftermiddagen meddelade bolaget att de avser att genomföra en affär i Italien tillsammans med Intesa Sanpaolo. Efter rykten i medier bekräftar Intrum Justitia att styrelsen har lämnat ett bindande bud till Intesa Sanpaolo rörande skapande av en gemensam serviceplattform för hantering av förfallna fodringar (NPLs) i Italien, skriver Intrum i ett pressmeddelande.

SmålandsPosten - 21 okt 13 kl. 11:43

Ett steg på vägen till att förstå hjärnan

En hjärna ska byggas. Superdatorer ska skapas. Sjukdomar ska kunna botas.

IDG - 11 nov 12 kl. 08:42

Uppgörelse mellan Apple och HTC

Apple och taiwanesiska Androidtillverkaren HTC har nått en förlikning i sina patentstridigheter och ingår ett tioårigt licensavtal med varandra..

Datormagazin - 12 nov 12 kl. 10:32

Apple sluter fred med HTC

HTC och Apple har bekräftat att de har löst alla sina pågående patenttvister, avslutar alla stämningar och ingår ett tioårigt licensavtal..

Corren - 29 apr 13 kl. 15:26

Saab + Chalmers = Sant

Saab och Chalmers tekniska högskola i Göteborg har ingått ett tioårigt samarbetsavtal för att stärka forskningen inom radar- och sensorteknologi..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.