Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 01 December, 09:53

Dagens Media - 17 nov 20 kl. 07:38

Färre aktörer – med prenaffären i fokusDEL 6. Det finns 135 dagstidningar i Sverige. I fjol gick fyra med vinst utan statsstöd. I år kom coronan och staten delar ut 1,5 stödmiljarder. Nästa år väntar fortsatt konsolidering..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
DEL, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Färre, aktörermed , prenaffäreni , fokus
Affärsvärlden - 19 sep 18 kl. 18:00

”Större aktörer gynnas”

Han vann sin första lottovinst som tioåring och har de senaste åren flerfaldigat intäkterna för Kindred. Spelbolagets vd Henrik Tjärnström välkomnar omregleringen av marknaden..

Världen Idag - 27 okt 18 kl. 11:45

Färre pingstmissionärer men ökat fokus på onådda

Antalet pingstmissionärer i världen har minskat med 15 procent sedan 2012. Det visar en rapport som presenterades vid Världspingstkonferensen för mission i Madrid den 17-20 oktober..

YLE - 10 jan 14 kl. 13:53

Forskare: lärarutbildningen får ett lyft med två aktörer

Helsingfors universitet har planer på en ny flerspråkig klasslärarutbildning, som kunde starta hösten 2016. Det behövs lärare för det allt mer tvåspråkiga södra Finland, där det nu råder brist på behöriga klasslärare, säger forskare Fritjof Sahlström vid HU. Enligt Sahlström skulle klasslärarutbildningen i Svenskfinland må bra av fler aktörer.

Sydsvenskan - 18 dec 14 kl. 08:54

Släpp fram små aktörer som bygger billiga bostäder

Vi har i Sverige ett samarbetsklimat inom och mellan offentlig sektor och näringsliv som i många stycken överträffar vad som sker i andra länder. Men vi har samtidigt anledning att vara självkritiska när vi trots samarbete inte når de mål vi sätter upp. Särskilt problematiskt är det vad gäller inkludering av nya svenskar, hinder för unga att få fäste på arbetsmarknaden och inte minst den låga produktionen av nya bostäder till en växande befolkning.

Barometern - 31 maj 13 kl. 07:22

Ge fler aktörer chansen att driva företag

Slutreplik av Eva Bengtson Skogsberg (M) i debatt om kvinnligt företaget.
Vi ska ha en gemensam finansiering av välfärden och kvalitet ska stå i fokus. Detta delar vi nog med Hallengren och Bajraktarevic, men det som skiljer oss åt är framförallt två saker.

Dagensanalys.se - 08 feb 18 kl. 10:57

TV-aktörer går ihop för att skapa nya sätt att mäta rörlig bild.

Det är mediaföretagen Sky, Adobe Systems, TVBeat och Alphonso som nu startar ett konsortium under ledning av konsultbyrån MTM. Målet är att tillsammans med TV-aktörer i Europa ta fram nya sätt att mäta rörlig bild, och fokus ligger på målgruppsprofilering, viewability, samt avancerad analys. Med utgångspunkt i det arbete som Europas Joint Industry Committees (JIC) och TV-mätningsföretag gjort vill den nya gruppen skapa enhetliga mätningar för såväl linjära som digitala tv-sändningar.

PrivataAffärer - 24 apr 20 kl. 10:44

Vänd dig till seriösa aktörer på spelmarknaden

Att casinovärlden står i full blom kommer knappast som någon nyhet. De senaste åren har vi, bokstavligt talat, sett hundratals spelsajter dyka upp på den svenska marknaden. Inte minst efter att spelmonopolet reviderades den 1 januari 2019, som öppnade upp för icke-statliga aktörer.

Kristianstadsbladet - 30 maj 12 kl. 06:30

Fem aktörer är intresserade av att köpa Sanitec

Det finns fem aktörer som är redo att köpa Ifö Sanitärs ägare Sanitec. Enligt Reuters har EQT satt en prislapp på ungefär nio miljarder kronor för det finska företaget.
I mitten av december 2011 berättade Kristianstadsbladet att ett av Bromöllas stora företag troligen skulle komma att få en ny huvudägare under 2012.

SVT - 28 apr 20 kl. 22:34

Tegnell: ”Massa aktörer borde arbetat mer för att förbättra äldrevården”

Statsepidemiolog Anders Tegnell säger i Aktuellt att coronaviruset varit mycket mer oförutsägbart än förväntat, och att han ångrar att mer fokus inte lades på äldrevården från början. – En massa olika aktörer borde ha jobbat mer med att förbättra äldrevården innan vi hamnade i situationen vi är i idag, säger Anders Tegnell..

DI - 24 okt 17 kl. 22:45

Byggdirektören oroas av nya "fiffiga" aktörer på marknaden

Nya aktörer i fastighetsbranschen tar till grepp som riskerar att leda till kraschade projekt och skada förtroendet för branschen. Det anser Veidekke-direktören Lennart Weiss, som oroas av utvecklingen och vill se åtgärder..

DI - 07 jan 19 kl. 16:13

MTG för samtal med nya aktörer rörande försäljning av Nova-innehavet

MTG för diskussioner med nya aktörer om försäljningen av Nova sedan PPF Group inte kommer att köpa den bulgariska mediegruppen i spåren av att landets konkurrensmyndighet sedan tidigare motsatt sig affären..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.