Realtid > Ekonomi

Friday, 27 November, 12:22

Realtid - 17 nov 20 kl. 07:43

Carl Montalvo: ”Rekordår att se fram emot”SEB:s chef för Corporate Finance tror på ännu fler börsnoteringar under 2021..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Montalvo, SEB, Corporate Finance

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Carl, Montalvo, Rekordåratt se fram , emot
Nya Wermlands Tidningen - 17 mar 13 kl. 09:27

Carl Jan ser fram emot 40-årsjubileet

På den plats som Grythyttans gästgivaregård finns i dag hade det kunnat bli en parkering till varuhuset Domus. Men en folkopinion satte stopp för de planerna. I stället bevarades byggnaden och blev starten på ett centrum i Sverige för mat- och måltidsupplevelser.

Expressen - 16 dec 15 kl. 09:56

Här tar Carl Philip och Sofia emot julgranar

Titta vilka som är ansvariga för granen i år på slottet! Carl Philip och Sofia smygstartade julen nu på morgonen med att ta emot julgranen som ska vara i centrum för kungafamiljens julfirande. Men om det är kungen eller prinsen själv som ska pynta granen förblir en hemlighet..

Expressen - 03 mar 14 kl. 07:48

Carl Bildt går emot Reinfeldts uttalande

Krisen i Ukraina har lett till en spricka mellan statsminister Fredrik Reinfeldt och utrikesminister Carl Bildt. Carl Bildt tar avstånd från Reinfeldts kommentar om konflikten - precis som flera experter. – Jag är förvånad över uttalandet, säger Ove Bring, professor i internationell rätt vid Försvarshögskolan..

SVT - 29 jan 11 kl. 15:27

Skadad Carlén ser fram emot bronsmatch

Trots att Oscar Carlén åkte på en ny skada i semifinalen i går har han inga planer på att avstå bronsmatchen mot Spanien i morgon..

DN - 26 maj 11 kl. 15:32

Bildt: Ser fram emot att hjälpa till

Carl Bildt ser fram emot att återvända till Haag och ICTY, FN:s domstol, för att bidra med den hjälp jag kan i Mladics rättegång..

Nerikes Allehanda - 27 sep 17 kl. 10:58

Kungen besöker Örebro universitet för att ta emot sin 70-årspresent

Under onsdagen får kung Carl XVI Gustaf ta emot sin 70-årspresent av Örebro universitet – en unik föreläsning om plast. NA rapporterar på plats..

Expressen - 01 apr 16 kl. 18:00

Svenskens rekord togs emot som skämt

Erik Wickström slog världsrekord i längst skidåkning under ett dygn. Men bedriften misstogs för ett aprilskämt. – Det är synd, säger Wickström..

Helsingborgs Dagblad - 23 jan 17 kl. 11:34

Toppmöte när Rekord tar emot Söderhamn

Han är bäste Helsingborgsspelare efter nio matcher..

Helsingborgs Dagblad - 08 feb 20 kl. 14:23

Ödesmatch när Rekord tar emot jumbon

”De har ett lurigt lag”.

Politologerna - 19 mar 18 kl. 16:49

Carl Melin svarar Anders Sundell: Javisst är Sverigedemokraternas väljare emot invandring

Det här är ett gästinlägg av Carl Melin, fil dr i statskunskap och forskningsledare på Futurion. *** Men bara för att deras väljare är det så förklarar inte invandringen det ökade stödet för Sverigedemokraternas och andra populistiska partier. Det är skillnad mellan samvariation och kausalitet.

Dagen - 21 jan 11 kl. 09:33

?Föräldrar som är helt emot aga använder ändå milt våld i sin uppfostringsmetod?

? Jag tror det är mycket ovanligt att kristna utifrån Bibeln använder aga som uppfostringsmetod. Däremot kan jag tänka mig att många föräldrar, kristna som icke kristna, ibland tar till metoder man egentligen inte vill, säger Carl-Henrik Karlsson, verksamhets-ledare för ett kristet föräldranätverk.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.