Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Thursday, 03 December, 08:57

Expressen Dina Pengar - 16 nov 20 kl. 23:27

Strejken uteblir – avtal klart för Hotell- och restaurangfacketBesöknäringens bransch- och arbetsgivarorganisation Visita har tecknat ett nytt kollektivavtal med Hotell- och restaurangfacket. Hotet om konflikt är därmed borta och kostnadsökning är i linje med övriga arbetsmarknaden, skriver Visita i ett pressmeddelande..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Visita, Hotell

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Strejken, uteblir, avtalklart för , Hotelloch , restaurangfacket
SR - 18 apr 17 kl. 17:27

Avtal i restaurangbranschen klar – strejken uteblir

I avtalsrörelsen har parterna i hotell- och restaurangkonflikten i dag kommit överens – därmed uteblir morgondagens strejk..

YLE - 14 aug 17 kl. 19:20

Tågen står stilla i Åbo – strejken har börjat

Tågtrafiken stannade på måndag klockan 18 på grund av lokförarnas strejk. Aktionen avslutas vid midnatt på tisdag och tågtrafiken kommer i gång på onsdag morgon. Vid järnvägsstationen i Åbo var det lugnt – endast ett par turister hade missat strejken.

Västerbottens Folkblad - 05 apr 17 kl. 15:30

Umeåhotell hotas av strejk

Hotell- och restaurangfacket hotar med stridsåtgärder om inte en lönesatsning accepteras av arbetsgivarsidan. Strejkvarslet gäller även ett hotell i Umeå. Hotell- och restaurangfacket (HRF) varslar om strejk på 19 företag i sex städer.

Trelleborgs Allehanda - 18 jun 14 kl. 21:33

Parterna överens - strejken avblåst

Foto: Bosse Nilsson
Både Seko och Almega tackar ja till medlarnas bud i tågkonflikten. Därmed är strejken avblåst och tågen kommer åter att börja gå så snart som möjligt.
I förra veckan sade arbetsgivarorganisationen Almega ja medan fackförbundet Seko avvisade ett första medlarbud.

BT - 18 jun 14 kl. 21:33

Parterna överens - strejken avblåst

Både Seko och Almega tackar ja till medlarnas bud i tågkonflikten. Därmed är strejken avblåst och tågen kommer åter att börja gå så snart som möjligt. I förra veckan sade arbetsgivarorganisationen Almega ja medan fackförbundet Seko avvisade ett första medlarbud.

BT - 12 apr 12 kl. 18:44

Strejken avblåst - i sista stund

Den varslade strejken inom handeln bryter inte ut. Båda parter sade ja till medlarnas bud efter att ha förhandlat in i det sista. Handelsstrejken blåstes av i sista stund på torsdagskvällen.

BT - 12 apr 12 kl. 18:44

Strejken avblåst i sista stund

Den varslade strejken inom handeln bryter inte ut. Båda parter sade ja till medlarnas bud efter att ha förhandlat in i det sista. Handelsstrejken blåstes av i sista stund på torsdagskvällen.

Dagens PS - 14 sep 17 kl. 07:26

Klart i natt: Strejken avblåst på SAS

Efter en långdragen nattmangling har parterna enats. SAS har, strax efter klockan 04.00 i natt, fått till ett nytt avtal med de två norska pilotföreningarna NSF och SNF, enligt ett pressmeddelande.

Skånskan - 16 mar 17 kl. 05:00

Facket: Man följde inte vårt avtal

HÖÖR Bakgrunden till att ägarstyrelsen krävde att Ann-Marie Magnhagen lämnar vd-stolen är att hon ska ha brutit mot ett avtal med Hotell- och restaurangfacket (HRF).
– Det kom till vår kännedom att man inte följde det här avtalet, säger Andreas Johansson på HRF. ERWP.

BT - 07 jun 12 kl. 21:21

Strejk på flera hotell och krogar

En strejk inom hotell- och restaurangbranschen slår sannolikt till klockan 14 på fredagen. Hotell- och restaurangfacket (HRF) avvisade på torsdagskvällen medlarnas bud. Om inget oväntat sker kommer 1 080 personer att gå ut i strejk på elva hotell och restauranger i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.