Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 03 December, 08:12

Dagens Media - 16 nov 20 kl. 15:38

Nytt slag mot eventbranschen – max 8 personer får samlasFrån och med nästa vecka begränsas antalet personer på allmän sammankomst och offentlig tillställning till åtta. Förbudet slår hårt mot en redan pressad eventbransch..
Läs mer på Dagens Media

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyttslag mot , eventbranschen, max8 personer får , samlas
GöteborgsPosten - 23 maj 19 kl. 07:10

Eventbranschen i Kungsbacka får tillskott – nytt bolag startar

Enligt AB Krut och Sill själva kommer deras verksamhet bestå i att "- bedriva musik och textproduktion - utöva, arrangera och skapa musik - bedriva konsultverksamhet inom musik- och eventbranschen - utöva handel med souvenirer - förvalta fast och lös egendom - bedriva musikutgivning - ävensom idka därmed förenlig verksamhet.".

YLE - 18 nov 14 kl. 12:00

Seriekarikatyrer får nytt liv

Under 20 år kunde Vasabladets läsare, och senare också Västra Nylands och Åbo Underrättelsers läsare, låta sig roas av den dagspolitiska serien Folkets Dagblad. Nu när det snart gått tre år sedan upphovsmannen Leif Sjöströms bortgång går serien in i ett nytt skede. Karikatyrerna Ole Norrback, Ulla-Maj Wideroos, Stefan Wallin och Håkan Malm samlas på Wasa Teaters scen för att än en gång fundera på hur det ska gå för kustsvenskarna.

Kristianstadsbladet - 14 jul 14 kl. 06:30

Gothia Cup jubilerar med nytt rekord

1 660 lag från 73 nationer, ett nytt deltagarrekord för 40-åringen Gothia Cup. I dag kickar den veckolånga fotbollsfesten i Göteborg i gång med invigning och gruppspel.
Från starten 1975, med 275 lag, har Gothia Cup växt till världens största fotbollsturnering.

Trelleborgs Allehanda - 14 jul 14 kl. 06:30

Gothia Cup jubilerar med nytt rekord

1 660 lag från 73 nationer, ett nytt deltagarrekord för 40-åringen Gothia Cup. I dag kickar den veckolånga fotbollsfesten i Göteborg i gång med invigning och gruppspel.
Från starten 1975, med 275 lag, har Gothia Cup växt till världens största fotbollsturnering.

Skånskan - 28 jul 16 kl. 20:11

Max bytte till jolle och siktar på medalj

Max Salminen tog guld tillsammans med Fredrik Lööf i en Starbåt i OS i London, och är nu en medaljkandidat med en helt annan båt som han seglar ensam. På fyra år har han tagit sig in i världseliten i Finnjolle, som påminner honom om hur det var att segla optimistjolle som sjuåring eftersom han bestämmer allt själv.
– För mig är det ”back to the roots”, säger han.

SR - 21 okt 13 kl. 11:10

Eventbranschen tappar fart

Eventbranschen har vuxit mycket kraftigt de senaste åren. Men det första halvåret i år gick det lite trögare med nedgång på nära tio procent..

Dagens Media - 25 jan 19 kl. 15:30

Så reagerar eventbranschen på storaffären mellan rivalerna

Att de forna hårda konkurrenterna Occasion och PS Communication går samman väcker reaktioner i eventbranschen. "Det ska bli intressant att se hur de ska laga relationen", säger Patrick Walldén, som grundade PS Communication..

Dagens Media - 25 jan 19 kl. 15:30

Så reagerar eventbranschen på storaffären

Att de forna hårda rivalerna Occasion och PS Communication går samman väcker reaktioner i eventbranschen. "Det ska bli intressant att se hur de ska laga relationen", säger Patrick Walldén, som grundade PS Communication..

SmålandsPosten - 06 nov 14 kl. 10:02

Nu planerar Max att bygga ny restaurang

Efter år av tvekan. Nästa år ska hamburgerkedjan Max öppna en restaurang vid Willys stormarknad på Teleborg. Åtminstone är detta ambitionen.

Magazin24 - 14 nov 12 kl. 08:47

Nu öppnar Max

Många har nog längtat efter att Max hamburgerrestaurang ska öppna i Köping, efter att skyltarna har suttit uppe i flera år. Nu är restaurangen färdigbyggd och personalen anställd. På onsdagskvällen blir det VIP-kväll på restaurangen och på torsdagen slår Max i Köping upp portarna för allmänheten.

Skånskan - 13 aug 18 kl. 18:15

Festivalstyling ett nytt och populärt inslag

Malmö När Malmö festivalen är igång finns det många som vill ta festivalstämningen ett steg högre. Glam stationen är ett styling initiativ som gör att festivalbesökarna kan bli festligare antingen bara med en frisyr eller med smink och glitter.
Första gången den mobila skönhetssalongen gjorde entré i större sammanhang var under Big five festivalen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.