Resume > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 20:12

Resume - 16 nov 20 kl. 14:56

Spektra gör julkampanj för NaturskyddsföreningenÖnskningar från Naturskyddsföreningens medlemmar har lagt grunden till årets julkampanj..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Naturskyddsföreningen, Naturskyddsföreningens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spektra gör, julkampanjför , Naturskyddsföreningen
Supermiljöbloggen - 13 maj 14 kl. 14:07

Mikael Karlsson, Naturskyddsföreningen: En del GMO-produkter kan få grönt ljus och andra rött.

 SMB har pratat med Naturskyddsföreningens ordförande Mikael Karlsson om deras syn på GMO. För närvarande håller föreningen på att revidera sin policy kring GMO, men vad kommer det innebära? Förra veckan skrev Supermiljöbloggen om att Naturskyddsföreningen håller på att arbeta med  om vad de anser om GMO.

Supermiljöbloggen - 31 jul 14 kl. 15:01

Naturskyddsföreningen totalsågar alliansen

Blockpolitiken är ett miljöproblem. Det menar Naturskyddsföreningen som har granskat den senaste mandatperioden. Allianspartierna har brutit sina löften i 13 av 18 miljöfrågor- och föreningen kallar rapporten " Fyra förlorade år för miljön".

Supermiljöbloggen - 08 maj 14 kl. 17:50

Naturskyddsföreningen på väg att ändra sig om GMO

Är inte kritiska till GMO som teknik, utan hur tekniken används. Naturskyddsföreningen har nu en kampanj om att man ska miljörösta i EU-valet. Som en del i den kampanjen så har de betygsatt de svenska EU-parlamentarikernas miljöarbete.

Supermiljöbloggen - 26 sep 14 kl. 08:15

Naturskyddsföreningen: Statliga Sveaskog brister i transparens

Ett statligt bolag som skulle kunna gå i bräschen för Sveriges hållbarhetsarbete men som ändå inte gör det, känns det igen? Det är inte bara Vattenfall som ständigt är i blåsväder, även Sveaskog har kritiserats flera gånger de gångna åren, som 2010 då riksrevisionen kritiserade bolaget för att inte aktivt nog sälja av sina skogsindustrier eller 2006 då de sålde mark till en privatperson som jakt- och fiskevårdsföreningen arrenderade.
Nu går Naturskyddsföreningen ut i ett öppet brev till styrelsen för Sveaskog och kritiserar deras bristande öppenhet och transparens.

Supermiljöbloggen - 22 okt 13 kl. 10:05

Eko-bråk mellan Centerpartiet och Naturskyddsföreningen

Riksdagsledamoten Staffan Danielsson varnar för att en omställning till ekologiskt jordbruk globalt skulle leda till kaos. Naturskyddsföreningen driver just nu en kampanj för att få svenskarna att äta mer ekologisk mat. I dagsläget är endast fyra procent av de livsmedel som svenskarna köper ekologiska.

Supermiljöbloggen - 20 jul 15 kl. 10:21

Naturskyddsföreningen om Rockströms förslag: ”Gillar det verkligen”

Svante Axelsson, föreningens generalsekreterare, stödjer idén om att Sverige ska bli första fossilfria nationen i världen. Supermiljöbloggen har mejlat till representanter för samtliga riksdagspartier, men också till ett antal företag och miljöorganisationer för att höra hur de ser på det förslag som professor Johan Rockström vid Stockholm Resilience Centre lyfte upp i förra veckan, där han skriver att det behövs ett nytt svenskt klimatmål: Vi behöver en ny berättelse för Sverige. Denna är av global betydelse, eftersom vi är ett så viktigt föredöme för många länder i världen.

Cornucopia - 04 mar 16 kl. 16:45

Naturskyddsföreningen uppmärksammar lögnerna i Cowspiracy

Svenska Naturskyddsföreningen har granskat lögnerna i den hypade "dokumentären" Cowspiracy. Man skriver om en del av felaktigheterna i sin tidning Sveriges Natur.
Svensk köttindustri.

Kristianstadsbladet - 11 jun 13 kl. 01:30

Naturskyddsföreningen vann arvstvist


Växjö tingsrätt ger Naturskyddsföreningen rätt till ett arv på 5,7 miljoner kronor, skriver Smålandsposten. Det handlar om ett testamente från 1965 skrivet av en man som dog för några år sedan. Enligt de anhöriga hade mannen själv glömt bort testamentet och delat ut lappar, som inte var underskrivna, där det stod hur arvet skulle fördelas.

Dalarnas tidningar - 25 okt 13 kl. 20:39

Naturskyddsföreningen kritiska till skogsavverkning

Lungsjöån hotas av utbyggnad och skogen i trakten av Marnäs skövlas utan hänsyn till den biologiska mångfalden anser Naturskyddsföreningen. ? Politiker och myndigheter är helt uddlösa i det här, säger Karin Åström, vice ordförande nationella Naturskyddsföreningen..

Nerikes Allehanda - 18 nov 13 kl. 10:47

Naturskyddsföreningen fick gård med skog i gåva

Naturskyddsföreningen har fått en gård med skog i gåva.– Vi har fått donationen för att skydda skogen där från att huggas ned, berättar Kajsa Grebäck från Naturskyddsföreningen..

Supermiljöbloggen - 22 nov 13 kl. 14:30

COP19 SPECIAL: Sven Hunhammar, Naturskyddsföreningen: Vi lämnar COP 19

När jag i går kväll lämnade den stora konferensanläggningen efter klockan tio och försökte samla mina intryck var jag frustrerad, naturligtvis. Nästan ingenting händer och utvecklingen är mera negativ än positiv. Men huvudintrycket var overklighet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.