PrivataAffärer > Ekonomi

Sunday, 29 November, 23:51

PrivataAffärer - 16 nov 20 kl. 14:51

K-Fastigheter ger fler möjlighet att bo i hyresrättFör tio år sedan startade Jacob Karlsson sitt bolag K-Fastigheter, idag noterat på Nasdaq Stockholm, ticker KFAST B. Redan från början var målet att med kostnadseffektiva metoder bygga bra bostadshus i områden med hög efterfrågan. – Vi arbetar utifrån ett evighetsperspektiv. Det betyder att vi i alla steg är så resurseffektiva som möjligt, vilket vi kan vara tack vare våra koncepthus och att vi har ett industriellt tänkande under hela byggnationen. Vi förbättrar oss ständigt och när hyresgästerna flyttar in ska de kunna känna sig trygga i sitt hem och med att vi kan hjälpa dem om de behöver förbättra något.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
fastigheter, Jacob Karlsson, Nasdaq Stockholm, KFAST, fastigheters, fastigheteters, Skåne, Småland, Köpenhamn, Mälardalsregionen, Största, Karlsson AB, Selin Fastigheter AB, Group, Fjärde AP, Av, fastigheter Detta, Privata Affärer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: K-Fastigheterger , fler, möjlighetatt bo i , hyresrätt
SvD - 17 mar 15 kl. 15:14

Så får vi fler och billigare hyresrätter

Det är helt nödvändigt att få igång byggandet av nya hyresrätter. Vi har räknat på hur flera förslag kan sänka produktionskostnaderna i byggandet med 19 procent och hyran med 12 procent. Det skriver författarna bakom boken ”Så får vi fler och billigare hyresrätter” som presenteras på ett seminarium på onsdagen..

Regeringen - 05 jun 17 kl. 10:47

Studiestartsstöd ger fler möjlighet att studera

Anna Ekström, gymnasie- och kunskapslyftsminister, debattartikel, Eskilstuna-Kuriren, 5 juni 2017. Jobben är grunden för den svenska modellen, och en förutsättning för att människor ska kunna leva de liv som de vill. Den socialdemokratiskt ledda regeringen tar krafttag för att knäcka arbetslösheten, så att fler människor får en anledning att gå upp på morgonen och möjlighet att bidra till att Sveriges ekonomi kan växa och välfärden stärkas..

Sydsvenskan - 09 jul 15 kl. 04:00

Ge fler möjlighet att bo i Stångby

I en insändare den 16 juni vill Sivert Axelsson stoppa bostadsbyggandet i Stångby, och i en annan insändare den 17 juni berättar Centerpartiets ledande företrädare i Lund att de vill begränsa Stångbys utbyggnad.Bostadsbristen är en stor utmaning, vi behöver öka bostadsbyggandet och då är Stångby med sin goda kollektivtrafik rätt plats att bygga nya bostäder.Byggnadsnämnden beslutade den 4 juni att skicka ut ett omarbetat förslag för Stångby Väster II på granskning, så nu är det åter möjligt att tycka till om planerna för Stångbys framtid.

DN - 02 sep 17 kl. 21:42

Regeringen vill ge fler möjlighet att få a-kassa

Två av tre arbetslösa får inte pengar från a-kassan. Nu utreder regeringen hur fler ska omfattas av arbetslöshetsförsäkringen..

Barometern - 27 feb 14 kl. 06:08

Värna hyresrätten

Hyresgästföreningens bestämda åsikt är att i en kommun med ett stort utbud av hyresrätter vill företag växa och etablera sig, dit vill och vågar människor flytta för att pröva ett nytt jobb eller för att studera. Hyresrätter bidrar till kommunernas utveckling och tillväxt.
Hyresrätten ger hyresgästen frihet och trygghet.

Helsingborgs Dagblad - 04 jul 18 kl. 18:54

Min mening: Landskrona behöver fler hyresrätter

”Vi behöver bygga fler små, billiga hyresrätter så både gamla och unga kan få ett boende eller få rörelse i flyttkarusellen”, skriver Jonas Karlsson (S)..

SR - 28 apr 17 kl. 05:00

Brist på mark – utmaning för framtidens allmännyttiga hyresrätter

Det kommer krävas fler allmännyttiga hyresrätter när befolkningen ökar, men det kan bli brist på mark i framtiden, säger ordföranden i Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, Sabo..

SmålandsPosten - 18 maj 16 kl. 18:31

"Genom detta kan fler få möjlighet att idrotta"

Att ta tillvara på idrottsutrustning som bara ligger hemma och inte används, det är syftet med projektet Ge vidare idrott. Efter tre insamlingstillfällen har nu ett förråd av prylar växt fram som ska ge fler möjlighet att idrotta..

LV - 22 nov 14 kl. 06:05

”Alla ska få möjlighet att dansa”

En bal kan vara alldeles underbar men den kan också blir rätt så dyr.
Nu har tre balkommittéer från tre av Linköpings kommunala gymnasieskolor tagit initiativet att anordna en balmarknad där vem som helst får sälja sina gamla balkläder.
– Att dansa bal har blivit en klassfråga.

GöteborgsPosten - 30 sep 16 kl. 16:25

Så kan fler känna framtidstro och tillit

Tudelningen på svensk arbetsmarknad riskerar att minska sammanhållningen och tilliten i samhället. Med vår jobbpolitik får fler möjlighet till en arbetsgemenskap och att bygga en tryggare framtid för sig och sin familj, skriver bland andra Ebba Busch-Thor (KD)..

Blekinge Läns tidning - 30 nov 16 kl. 16:44

Fler ska integreras i undersköterskeyrket

För att ge fler möjlighet att bli undersköterskor vävs svenskundervisning in i en ny utbildning på Komvux i Olofström..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.