PrivataAffärer > Ekonomi

Monday, 23 November, 20:49

PrivataAffärer - 16 nov 20 kl. 14:38

Hyresbostäder – en väg till långsiktig förmögenhetSBF Fonder har investerat i hyresbostäder sedan starten 2003 och äger i dag fastigheter på ett tjugotal attraktiva tillväxt- och pendlingsorter i Sverige. Fonden SBF Bostad har ett årligt avkastningsmål om 6–9 procent och beräknas dessutom ge en utdelning om 2–3 procent varje år. Bolagets vd Johan Grevelius gästade nyligen Småbolagspodden där han bland annat berättar varför fonden kan betraktas som trygg. – Historiskt, och det tror vi även kommer att fortsätta, har fastigheter stigit i värde och det med mer än inflationen. Det gör det här till en intressant placering, säger han och utvecklar: – Vad gäller investeringar i fastigheter är bostäder det segment som har den absolut lägsta risken.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
SBF Fonder, Sverige, SBF Bostad, Johan Grevelius, Småbolagspodden, NGM, ISK, SBF, Faktasmåbolagspodden, Jonathan Furelid, Borg Owilli, Av, SBF Fonder Detta, Privata Affärer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hyresbostäderen , vägtill , långsiktig, förmögenhet


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.