Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 25 November, 18:23

Dagens Media - 16 nov 20 kl. 13:25

De finansierar KvartalTidskriften Kvartals finansiärer har länge varit hemliga, men nu berättar chefredaktör Jörgen Huitfeldt vilka det är som pumpar in pengar..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Kvartal, Kvartals, Jörgen Huitfeldt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De finansierar, Kvartal
Cornucopia - 30 aug 19 kl. 16:30

Freadgsmys: Skattebetalarna finansierar försvaret!

Dags för lite fredagsmys, på det goda beskedet att skattebetalarna finansierar en svensk partiell återrustning. Socialdemokraterna försökte på Twitter ta åt sig äran för finansieringen, men den ska ske via skattepengarm, inte via partikassan eller LO:s strejkfonder, och inte ens via socialdemokratins A-lotteri.
Finansieras av skattebetalarna.

SR - 11 apr 19 kl. 05:46

Trendbrott i hur svenskarna finansierar husköp

Antalet nya inteckningar i fastigheter har minskat med elva procent, under årets första kvartal jämfört med samma period året innan. Det är ett tecken på att hushållen som köper småhus har ändrat sitt beteende, enligt Lantmäteriet..

Cornucopia - 01 maj 18 kl. 14:38

Hur vanligt är det att föräldrar finansierar barns bostad - är du drabbad?

Det talas vitt och brett om att föräldrar finansierar åtminstone kontantinsatsen åt sina barns (första) bostad, eftersom det krävs åtminstone 15% av köpeskillingen i insats. Hur vanligt är detta egentligen? Är du som läsare drabbad?

Sydsvenskan - 04 jun 15 kl. 05:17

SKB finansierar kommunchefens lön

En möjlig jävssituation har uppstått i relationen mellan Östhammars kommun och Svensk kärnbränslehantering (SKB), som planerar att slutförvara svenskt kärnavfall i kommunens berggrund. Företaget finansierar största delen av kommunens näringslivschefs lön, rapporterar Sveriges Radio P4 Uppland.— Jag har aldrig hört talas om en liknande konstruktion.

Helsingborgs Dagblad - 04 jun 15 kl. 05:17

SKB finansierar kommunchefens lön

En möjlig jävssituation har uppstått i relationen mellan Östhammars kommun och Svensk kärnbränslehantering (SKB), som planerar att slutförvara svenskt kärnavfall i kommunens berggrund. Företaget finansierar största delen av kommunens näringslivschefs lön, rapporterar Sveriges Radio P4 Uppland.— Jag har aldrig hört talas om en liknande konstruktion.

Cornucopia - 17 apr 19 kl. 20:35

USA finansierar fortsatt stöd för glidbomber på Gripen

USA:s försvarsdepartement ("Pentagon") har gett Boeing ett kontrakt på 65 MUSD för att fortsatt stödja glidbomben GBU-39/B åt svenska Försvarsmaktens Gripen-plan. Glidbomben fyller delvis det gap som lämnades när Sverige skrotade den yttäckande Bombkapsel 90.
En glidbomb är ett avståndsvapen, som inte behöver ytterligare stöd från fällande flygförare utan tar sig till sitt mål på egen hand (eng standoff weapon).

Expressen - 18 apr 11 kl. 08:39

"USA finansierar de upproriska i Syrien"

USA finansierar i hemlighet den syriska oppositionen mot diktatorn Bashar al-Assad. Det rapporterar Washington Post och hänvisar till dokument från Wikileaks. Bland annat stöds de genom den London-baserade satellit-tv-kanalen Barada..

Realtid - 19 apr 11 kl. 16:31

Wallenbergare finansierar budet på New York-börsen

Två nordiska banker är med och finansierar lån på motsvarande 23 miljarder kronor för att finansiera budet som Nasdaq-OMX och ICE lagt på New York-börsen..

Dalarnas tidningar - 03 maj 11 kl. 08:04

Kronprinsens bolag finansierar ny borrning

[FALUN] Abu Dabis kronprins har köpt majoriteten i guldprojektet i Falun. Hans intressebolag finansierar nya borrningar i sommar. Hittills har man hittat guld och koppar i alla borrhål och prinsens pengar ska nu räcka till en malmberäkning..

SVT - 08 dec 11 kl. 16:13

Staten finansierar brottsling

Arbetsförmedlingen i Strömsund finansierar den ekonomiska brottslingen Thomas Östenssons bolag. SVT kan idag avslöja att det kommer fortsätta..

Sydsvenskan - 24 jan 12 kl. 06:30

Pågen finansierar diabetesforskning

Nya uppfinningar kostar pengar att genomföra och lansera. Därför har AFC tagit hjälp av externa finansiärer för att lättare nå ut med sitt budskap, samtidigt som de stöttar företagen i att ta fram hälsosam mat.
LUND.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.