Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 01:56

Dagens Media - 16 nov 20 kl. 13:25

Carl Wåreus: Digital acceleration lämnar varumärken vid nya vägskälVarumärken befinner sig vid en kritisk tidpunkt då de behöver knyta an till såväl sin kärnpublik som framtida kunder. De digitala möjligheterna växer hela tiden – och ger möjligheter att accelerera ur krisen, skriver Googles Carl Wåreus..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Wåreus, Googles Carl Wåreus

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Carl, Wåreus, Digital, acceleration, lämnar, varumärkenvid nya , vägskäl
Dagens Media - 25 jan 17 kl. 15:25

Carl Wåreus: "Jag hade inga tankar på att lämna"

Tidigare vd på OMD och DDB. Senast vd på produktionsbolaget Forsberg & Co och nu headhuntad av Google. Carl Wåreus hade inga tankar på att lämna parhästen Patrik Forsberg förrän Google ringde på dörren..

Dagens Media - 15 apr 20 kl. 07:34

Carl Wåreus: 5 tips för att lyckas inom onlinevideo

Tv-tittandet flyttar i rask takt till digitala kanaler. Det ställer nya krav på hur annonsörer jobbar med rörligt innehåll. Här levererar Carl Wåreus på Google fem tips för att lyckas..

Dagensanalys.se - 17 apr 18 kl. 13:01

Så här tycker andra om vår onlineutbildning i digital marknadsföring

Här är kommenterar från vår första kull som genomfört onlineutbildningen i Digital Marknadsföring. Om du också vill gå den här onlineutbildningen ska du klicka här.  Jag tyckte denna kurs är riktigt bra för man får ta den i sitt eget tempo, kursunderlaget är lätt att förstå och den är marknadsmässigt utformad har jag förstått av andra i branschen.

Dagensanalys.se - 08 sep 16 kl. 12:05

KIA-index förstärker regelgrupp med ny vass digital kompetens

KIA-index har förstärkt regelgruppen med Carl Grape en ny vass digital person som har lång erfarenhet av som chefredaktör och som webbchef som kan bidra med utvecklingen av KIA-index.
Läs intervju med Carl här där han berättar vad han har gjort tidigare och vad han ser för möjligheter i framtiden för KIA-index. Vad gjorde du innan du började jobba på Bonnier Tidskrifter?

Dagens PS - 02 jan 18 kl. 08:21

Carl Bildt: ”Finns skäl att vara oroad”

Grundpelarna för den globala utvecklingen håller på att rubbas, varnar den tidigare statsministern. När den tidigare statsministern och utrikesministern Carl Bildt summerar det gångna året, och världsläget inför 2018, målas en dels ljus och dels mörk bild upp. Å ena sidan går världsekonomin starkt med växande handel, populismen i Europa har bromsat in något och Trump har inte startat något krig – ”ännu”.

Dagensanalys.se - 12 okt 17 kl. 14:30

6 viktiga saker som du måste ha koll när du skall lansera en ny digital plattform

Digital1 har sammanställt de sex viktigaste punkterna när du skall lansera en ny digital plattform. Carl Zetterberg från digitalbyrån Digital1 har skrivit denna checklistan… ”Jag fick i uppdrag av ett företag som omsätter 70 mkr per år att städa upp deras synlighet på Google efter en misslyckad lansering. De tappade ca 50 % av sin trafik under två månader pga av en helt ny påkostad och väldigt tilltalande hemsida.

Sydöstran - 21 apr 11 kl. 03:00

Digital teknik förstärker påskbudskapet

KARLSHAMN Påskropet ?Kristus är uppstånden? rimmar inte särskilt väl med altartavlan i Carl Gustafs kyrka föreställande den döde Jesus.

Dagensanalys.se - 01 mar 16 kl. 11:31

Nästa steg i digital marknadsföring är här – dags för neuromarknadsföring!

Jobbar du med digital marknadsföring består ditt jobb sannolikt till stor del av att försöka klura ut hur en annons ska utformas, var den ska placeras och hur länge den ska exponeras för att få maximal respons från de potentiella kunderna. Nu är nästa steg i att förstå dina kunder här. Det är dags att seriöst börja titta på neuromarknadsföring.

Affärsvärlden - 10 jan 18 kl. 12:11

H&M: Chef för digital utveckling lämnar

Axfood har rekryterat Carl Stenbeck till ny chef för strategi och affärsutveckling. Han kommer närmast från H&M där han varit chef för digital utveckling..

Dagensanalys.se - 02 okt 19 kl. 08:00

Oracle skapar digital transformations-studio hos Epicenter

Oracle flyttar in hos Epicenter i hjärtat av Stockholm city. På Epicenter skapas en studio för möten, affärer och innovation med syfte att bistå bolag oavsett storlek att göra den digitala transformationsresan. Oracle har redan gjort den digitala transformationsresan.

Sydsvenskan - 14 feb 13 kl. 06:30

Bildt lobbar för digital diplomati

Sverige ska gå i spetsen för den ?digitala diplomatin?, förkunnade utrikesminister Carl Bildt i riksdagen i går.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.