Resume > Ekonomi

Saturday, 05 December, 00:19

Resume - 16 nov 20 kl. 13:04

Lidl driver med andra julkampanjer – gör blinkning till konkurrentLidl sticker ut hakan och vänder sig emot konkurrenternas julkampanjer med en reklamfilm som inte lovar en magisk jul..
Läs mer på Resume

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lidl, drivermed andra , julkampanjer, gör, blinkningtill , konkurrent
HBL - 05 aug 14 kl. 03:05

Nu för Lidl ut surskorpor i världen

Det tog tio år för många finländare att överkommafördomarna som florerade kring den tyska affärskedjan Lidl. Nu stiger kundantalet stadigt i takt med att alltfler affärer grundas.Den tyska livsmedelsjätten Lidl hade det mycket motigt att etablera sig i Finland.

SvD - 20 okt 16 kl. 22:52

Lidl hånar Johaug i kampanj

Den tyska matvarukedjan Lidl slog aldrig igenom i Norge. Nu har kedjans finska butiker gått ut med en kampanj som driver med norska Therese Johaug efter att hon åkt fast för dopning..

YLE - 10 nov 15 kl. 10:23

Lidl uppmanas bli öppnare och ta mer ansvar

Finnwatch har tillsammans med Föreningen för etisk handel Eetti inlett en kampanj där handelskedjan Lidl uppmanas till större transparens och ökat ansvar. Organisationernas mål är att samla in bilder från alla 147 Lidl-butiker i Finland och skicka dem till huvudkontoret i Tyskland tillsammans med en vädjan. - Lidl är den enda riksomfattande dagligvarukedja i Finland som inte ger ut uppgifter om sin underleverantörskedja.

SmålandsPosten - 08 sep 14 kl. 06:05

Lidl hotas av vite men vill bygga större butik

Nu hotas matkedjan Lidl av vite om de inte river bort resterna av sitt gamla butiksbygge vid Sandsbrovägen.
Men – Lidl går i stället på offensiven och vill fullfölja planerna på en ny butik i området. En ännu större än den som en gång påbörjades.

Skånskan - 25 feb 20 kl. 15:25

Lidl på gång med butik i Eslöv

eslöv Den tyska livsmedelskedjan Lidl har visat intresse för att etablera sig i Eslöv. Frågan var på tisdagen uppe till politisk behandling.Det är marken vid cirkulationsplatsen där Prenad och en biltvättsanläggning finns idag, nära Willys och Circle K och inte långt från Flygstaden, som företaget vill åt.

YLE - 29 sep 14 kl. 14:19

Butikskunderna allt nöjdare med Lidl

Den tyska butikskedjan Lidl har allt nöjdare kunder jämfört med övriga kedjor inom den finländska dagligvaruhandeln, visar en ny jämförelse över kundtillfredsställelse och kundlojalitet. Undersökningen har genomförts årligen sedan 2009 och Lidl har stigit kraftigt genom åren och ligger nu hack i häl med S-butikerna, som till skillnad från Lidl stampade på stället under det gångna året. Lidl är nu klart populärare än K-butikerna.

YLE - 30 aug 13 kl. 09:31

HS: Lidl vill ha Alko i sina butiker

Lidl vill ha Alko i sina affärer, skriver Helsingin Sanomat. För tillfället är det byråkratin som hindrar Alkos och Lilds samarbete. Nu finns Alko endast i S-gruppens och Keskos butiker.

SmålandsPosten - 28 apr 14 kl. 06:10

Lidl måste återställa tomten

Sex år har gått sedan Lidl köpte fastigheten vid Sandsbrovägen/Österleden för att bygga en ny matvarubutik.
Men det enda som har byggts är en bottenplatta. Och nu har bygglovet löpt ut.

YLE - 01 aug 14 kl. 16:54

Lidl bekräftar byggfel i väggen

Butikskedjan Lidl uppger i ett pressmeddelande att den glasvägg som föll över en äldre man i Lempäälä på torsdagen hade ett konstruktionsfel. Det var under en åskstorm som en glasvägg utanför en Lidl-affär i Lempäälä på torsdagen föll över en äldre man som skadades allvarligt. En expert har nu granskat olycksplatsen och kan bekräfta att väggen var byggd på fel sätt.

YLE - 19 jan 15 kl. 11:00

Också Lidl kastar sig in i priskriget

Priskriget mellan matbutikerna trappas upp ytterligare. Nu meddelar Lidl att också de går med. Orsaken är att de finländska konsumenterna blivit allt mera prismedvetna på grund av det svåra ekonomiska läget.

YLE - 08 dec 15 kl. 12:37

Lidl återkallar kräftsoppa

Lidl Finland återkallar produkten Deluxe kräftsoppa med saffran i förpacknignsstorleken 570 ml, meddelar butikskedjan. Det är fråga om en julsäsongvara och endast ett parti finns ute i butikerna. Produkten har funnits till salu i alla Finlands Lidl-butiker.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.