Cornucopia > Ekonomi

Tuesday, 01 December, 04:01

Cornucopia - 16 nov 20 kl. 11:21

I praktiken omöjligt att införa DB:s felaktiga distansarbetesskattI praktiken skulle det vara omöjligt att införa Deutsche Banks (DB) felaktiga tänk kring en skatt på distansarbetare. Inte bara därför att banken har fel om kostnadsbesparingarna, utan också därför att det finns så många sätt att komma runt den och en skatt som uppfattas som orättfärdig kommer skatteplaneras runt.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
DB, Deutsche Banks, ICA, Ska, SEK, Om, Det, Miljöpartiet, Sverige, Medelhavsländerna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: I praktiken, omöjligtatt , införa, DB:s, felaktiga, distansarbetesskatt
DN - 11 aug 20 kl. 11:28

Oro på gymnasieskolor inför terminsstarten

Läraren Malin Edlund: ”Det är i praktiken omöjligt att hålla avstånd.”.

Expressen - 16 dec 12 kl. 22:35

Moinho: "Är omöjligt att vinna ligatiteln nu"

Real Madrid låg under och vände till 2?1 mot Espanyol hemma på Santiago Bernabeu i Madrid. Men Espanyol kvitterade sent till 2?

Expressen - 16 dec 12 kl. 22:35

Mourinho: Är omöjligt att vinna ligatiteln nu

Real Madrid låg under och vände till 2?1 mot Espanyol hemma på Santiago Bernabeu i Madrid. Men Espanyol kvitterade sent till 2?

SR - 25 maj 14 kl. 12:57

Omöjligt att rösta i östra Ukraina

I de två östra regionerna av Ukraina, Donetsk och Lugansk, var det i praktiken omöjligt att rösta. Beväpnade män från separatiströrelsen har trakasserat valarbetare och slagit sönder eller konfiskerat deras utrustning..

YLE - 17 jan 18 kl. 16:25

Omöjligt att rädda sig ur lotsbåten - utredningen om olyckan utanför Borgå är klar

Det var i praktiken omöjligt att rädda sig från den lotsbåt som kantrade utanför Borgå i december, anser utredarna vid Olycksutredningscentralen..

YLE - 17 jan 18 kl. 16:25

Omöjligt att rädda sig ur lotsbåten - ny information om olyckan utanför Borgå

Det var i praktiken omöjligt att rädda sig från den lotsbåt som kantrade utanför Borgå i december, anser utredarna vid Olycksutredningscentralen..

Skånskan - 15 maj 19 kl. 05:00

Hörby inför språktester – undervisning kan dras in

HÖRBY Kommunen vill skärpa kraven för att få modersmålsundervisning.
Eleverna ska bland annat tvingas att göra ett språktest för att få lektioner i sitt hemspråk Om de inte klarar testet kan undervisningen dras in.Sverigedemokraterna fick igenom sin budget för 2019 i fullmäktige i höstas och drog bland annat in halva anslaget till modersmålsundervisningen.

BT - 20 jan 14 kl. 13:48

Så nära mellan kök och mun som möjligt

Maten i Borås stad skall lagas så nära de personer som skall äta dem som möjligt. Det slås fast i den kostutredning som fullmäktige beslutade om i slutet på 2013. Anna Svalander skriver i BT 12/1 att de rödgröna säger nej till ett tillagningskök vid Almåsgymnasiet.

YLE - 04 jun 13 kl. 16:08

"Sannfinländarna profilerar sig inför EU-valet"

Sannfinländarnas kritik av Greklandspaketet ska ses som profilering av partiet inför EU-parlamentsvalet om ett år, säger Lauri Karvonen som är professor i statskunskap vid Åbo Akademi. Sannfinländarna kritiserade på förstasidesannons i söndagens Helsingin Sanomat regeringen för att det i Greklandsavtalet inte skulle finnas några säkerheter för de finländska åtagandena. Regeringspartierna har konsekvent avvisat den här kritiken.

Dagensanalys.se - 26 jul 18 kl. 15:56

Trots osäkerheten och rädslan inför GDPR upptäcker annonsbranschen nya möjligheter

GDPR är för tillfället ett hett diskuterat ämne hos företag som har hela eller delar av sin affär på internet. Europas nya lagstiftning berör i stort sett alla företag idag och har lett till drastiska åtgärder hos några av världens största plattformar. Här delar Sizmeks Nordenchef, Magnus Johansson, med sig av sina tankar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.