Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 25 November, 20:07

Dagens Media - 16 nov 20 kl. 11:23

SR-journalister är ”Årets berättare”Sveriges Radios Emelie Rosén och Ylva Lindgren kammar hem Stora Journalistpriset i kategorin ”Årets berättare” för radiodokumentären ”Gamer”..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Årets, Radios Emelie Rosén, Ylva Lindgren, Stora Journalistpriset, Gamer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SR-journalisterär Årets , berättare
YLE - 30 sep 14 kl. 14:02

Bestyrsam berättare krockar med mustig epik

I Lars Sunds nya roman Tre systrar och en berättare befinner vi oss i slutet av 1940-talet i en liten cellulosaluktande hamnstad vid Bottenvikens kust. Här skall det lokala amatörteatersällskapet sätta upp Anton Tjechovs pjäs Tre systrar, men kaos uppstår. Det doftar damm, lack, teatersmink och det låter knarr och gnissel när salongen fylls.

Skånskan - 20 mar 19 kl. 10:00

En berättare som lyssnar

VARNING. Man ska tänka sig för innan man öppnar munnen. Henrik Bergkvist kan finnas i närheten – han är berättare och använder allt möjligt som han snappar upp i vardagen till att bygga sina historier.

Skånskan - 28 okt 16 kl. 14:00

Landets bästa berättare gör upp om SM-titeln

Kävlinge Vill du veta vem landets främsta berättare är, och samtidigt höra hen utföra konstformen?
Då kan du bege dig till Lilla Kulturhuset på lördag. Där gör de bästa berättarna upp om årets SM-titel.

Sydsvenskan - 11 feb 13 kl. 06:30

God berättare värnade om de små

Agneta Nordberg, 70 år, Lund, har, som tidigare meddelats, avlidit.Agneta bjöd in till det första mötet i vår bokcirkel. Dagordningen var lätt fastslagen: vi läser böcker, träffas var femte vecka, äter något enkelt, dricker vin och diskuterar litteraturen.

Barometern - 02 jul 13 kl. 09:53

Inspirerande berättare ställer ut tillsammans

Inlevelse och fantasi, myt och verklighet. Det lilla formatet och naturen som inspirationskälla.
Konstnärsvännerna Bodil Göransson, Kalmar, och Kicken Ericson, Ölands Smedby, har mycket gemensamt och de lärde känna varandra redan då de gick på Konstfack.

BT - 05 jul 14 kl. 11:01

Recension: En god berättare, men lätt att tappa koncentrationen

I tre år tänkte Morton Narrowe stanna som rabbin i det fjärran Stockholm, men det blev ett helt liv. Morton Narrowe, överrabbin emeritus i judiska församlingen i Stockholm, berättar i sitt sommarprogram hur han 1965 kom till Sverige från USA och om sina första intryck av Stockholm och det nya landet – en idyll som känns väldigt avlägsen i dag. Efter denna inledning ägnar han större delen av programmet åt att svepa över flera teman som har med judisk teologi och allmänmänskliga frågor att göra.

Resume - 21 nov 13 kl. 20:22

Josefin Hökerberg – Årets berättare


DN:s reporter Josefin Hökerberg och fotografen Roger Turesson tog hem kategorin ”Årets berättare” i Stora Journalistpriset för reportaget om tiggarna i Stockholm..

Nya Wermlands Tidningen - 04 okt 14 kl. 06:00

En färgstark berättare

Bengt Jahnsson-Wennberg är en berättare. Han målar med såväl färger som ord och den som besöker Karlskoga konsthall kan ta del av bådadera eftersom han hängt upp textfragment intill ett antal målningar. Inget konstigt med det när det är texten som gett den avgörande impulsen till bilden..

Resume - 20 nov 14 kl. 18:21

Årets berättare blir Måns Mosesson

Måns Mosesson kammade hem segern i kategorin Årets berättare i Stora Journalistpriset för P1-dokumentärserien "Rädda Sverige"..

Västerbottens Folkblad - 20 nov 14 kl. 18:36

Årets berättare heter Måns Mosesson

I kväll delas Stora journalistpriset ut. I kategorin årets berättare var det Måns Mosesson som tog hem priset för sin P1-dokumentär ”Rädda Sverige”. Juryn skriver i sin motivering: ”För att nyfiket och respektfullt ha lyssnat, och i rätt tid ställt rätt frågor, till det rädda Sverige.

SmålandsPosten - 26 okt 15 kl. 12:56

Alexander Mahmoud kan bli årets berättare

Alvestabördige Alexander Mahmoud har nominerats till Stora journalistpriset i kategorin Årets berättare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.