Resume > Ekonomi

Wednesday, 25 November, 12:49

Resume - 16 nov 20 kl. 10:29

NK tar fasta på hållbarhet i årets julskyltningEmballage, kartonger, påsar, papper och tidningar. Årets julskyltning på NK är skapad av överblivet material från varuhuset. ”I årets skyltfönster får vi se granar gjorda av vita presentförpackningar, djur och skogsväsen tillverkade av returpapper och emballageplast har blivit magiska snöflingor”, säger Cilla Winbladh från JoAnnTan Studio som formgivit skyltningen..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
NK, Cilla Winbladh, JoAnnTan Studio

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NK tar, fasta, hållbarheti årets , julskyltning
BT - 13 dec 14 kl. 10:15

Årets julskyltning ? klappad och klar

En modernare och påhittigare julskyltning – det bjuds boråsarna på den här vintern. – Sociala medier har blivit en viktig del i årets skyltning, säger Lina Månsson på Hjärterum i Borås. Girlanger, granar och ljus fyller gatorna i centrum, där pyntet på vissa håll suttit uppe sedan allhelgonahelgen.

Skånskan - 24 nov 16 kl. 10:17

Kulturföretag ger nycklar till hållbarhet

ERWP.fif(0)Konstnärliga, kulturella och kreativa verksamheter är viktiga i samhället -på många sätt. De bidrar till innovationer och ger oss nya lösningar till att tackla vår tids utmaningar.

Kristianstadsbladet - 23 sep 14 kl. 16:02

Hållbarhet svår fråga för sparare

Intresset för att handla ekologiskt ökar. Men i sitt sparande ägnar många väldigt lite intresse åt hållbarhetsfrågor.Förvirring om vad som kan definieras som hållbart försvårar för spararna, anser ekonomen Günther Mårder.

TA - 23 sep 14 kl. 16:10

Hållbarhet svår fråga för sparare

Intresset för att handla ekologiskt ökar. Men i sitt sparande ägnar många väldigt lite intresse åt hållbarhetsfrågor.Förvirring om vad som kan definieras som hållbart försvårar för spararna, anser ekonomen Günther Mårder.

BT - 23 sep 14 kl. 16:10

Hållbarhet svår fråga för sparare

Intresset för att handla ekologiskt ökar. Men i sitt sparande ägnar många väldigt lite intresse åt hållbarhetsfrågor. Förvirring om vad som kan definieras som hållbart försvårar för spararna, anser ekonomen Günther Mårder.

PrivataAffärer - 04 sep 19 kl. 13:44

Avkastning och hållbarhet går hand-i-hand

Danske Invests Horisontfonder är en enkel och hållbar investeringslösning. Förvaltarna justerar löpande innehaven i fonderna för att på bästa möjliga sätt återspegla Danske Banks syn på den ekonomiska utvecklingen och världsmarknaderna. Dessutom är hållbarhet en viktig aspekt av fondernas sammansättning.

Skånskan - 24 nov 15 kl. 15:45

Årets julskyltning blir av även i år – på en lördag

SVALÖV Det vankas jul även i år i Svalöv.
Och i vanlig ordning blir årets julskyltning av–på en lördag.– Ja, vi kör samma koncept som tidigare.

Skånskan - 06 dec 15 kl. 17:20

Julskyltning med mycket att välja på

KÄVLINGE Söndagens julskyltning bjöd inte på någon värme vädermässigt men i värdshuset fanns både glögg och medkänsla.Miljöpartiet bjöd på glögg och pepparkakor. I värdshuset pågick också ett lotteri till förmån för Smile som är en hjälporganisation för barn med gomspalt.

Nyan - 09 okt 19 kl. 09:14

Femtio Paf-miljoner för tillväxt och hållbarhet

50 Paf-miljoner reserveras för satsningar på hållbar ekonomisk tillväxt under kommande år. I går tillsattes en parlamentarisk kommitté som ska grunna på hur målet ska nås. När finansminister Mats Perämaa och finanschef Conny Nyholm kallade till pressinformation var ämnet tillväxt och hållbarhet.

Skånskan - 08 aug 19 kl. 16:50

Ungdomar jobbar med hållbarhet

Veberöd Föreningen Unga Smarta Byar håller på med sitt första projekt – hur vattnet i Veberöd mår.
Tillsammans med VA Syd har de tagit prover på vattnet och nu väntar de på resultatet.Unga Smarta Byar är en förening med fokus på hållbarhet på landsbygden som riktar sig till ungdomar.

Supermiljöbloggen - 03 jul 14 kl. 12:00

Anna Kinberg Batra (M): Tillväxt och hållbarhet går hand i hand

Resan mot tillväxt och välstånd som Sverige och världen gjort - och gör - måste fortsätta, men utan att överskrida vår planets ekologiska gränser. En av våra största utmaningar är att skapa hållbar tillväxt ur ett ekologiskt, ekonomiskt och socialt perspektiv. Sverige ska vara ett föregångsland för god miljö och visa ledarskap i klimatfrågan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.