Realtid > Ekonomi

Saturday, 28 November, 08:30

Realtid - 16 nov 20 kl. 09:36

Spintso utser Mikael König till ny koncernchefSpintsos nuvarande vd och koncernchef Peter Evertsson ersätts av Mikael König, som närmast kommer från Medclair..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Mikael König, Peter Evertsson, Medclair

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spintso, utser, Mikael, Königtill ny , koncernchef
Expressen - 14 jun 18 kl. 01:30

Mikael König hade central roll på bolag nära Allra

Den förre HQ Bank-vd:n Mikael König har haft en central roll på ett bolag med nära kopplingar till Allra, skriver Dagens industri.Han sa att han var konsult åt bolaget – men var anställd.König hävdar ändå att han inte alls hade insyn i affärerna..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Mikael König hörd i HQ-målet

Nu har HQ Banks tidigare vd Mikael König hörts i HQ-målet. Rätten fick bland annat höra om de turbulenta tiderna på finansmarknaden 2008 och hur det påverkade HQ Bank. .

Dagens Media - 30 mar 17 kl. 09:14

Mikael König blir ny vd för Metro

Mikael König tillträder som ny vd för Metro Nordic. Han tar över efter Leif Eliasson, som lämnar bolaget..

Dagens Media - 04 maj 18 kl. 09:30

Koncernchefen Mikael König lämnar Metro

Mikael König lämnar Metro efter en kort tid som koncernchef för verksamheten..

DI - 13 jun 18 kl. 20:58

König fick nyckelroll i bolag kopplat till Allra

Kraschade HQ Banks tidigare vd Mikael König har sagt att han bara var konsult åt Allrakopplade DS Platforms på Malta. I själva verket var han anställd i en central roll – men till Di säger han att han ”under inga omständigheter” hade insyn i affärerna..

Dagens PS - 02 mar 17 kl. 07:00

HQ-topp konsult åt skandaltoppar

Mikael König, en av huvudpersonerna i HQ-härvan, har som även DagensPS.se tidigare berättat friats från åtal tillsammans med fem andra i ledningen för kraschade HQ Bank. König och kompani stod åtalade för grovt bokföringsbrott och grovt svindleri.

DI - 30 jun 18 kl. 14:43

HQ-topparna återförenas: "Jättekul"

De tidigare HQ-topparna Mikael König och Fredrik Crafoord återförenas i styrelsen för mobiloperatören Wifog. Men Mikael König ser ingen risk för dålig stämning på grund av deras olika roller i HQ-rättegångarna..

SvD - 01 mar 17 kl. 13:22

HQ-topp kopplas till PPM-upplägg på Malta

Den kraschade banken HQ:s tidigare vd Mikael König kopplas till PPM-jättarnas mäklarfirma på Malta. König var konsult åt mäklarfirman DS Platforms som ägdes av Allras vd Alexander Ernstberger och Solidars vd Roland Johansson, kan SvD nu avslöja..

SvD - 09 jan 15 kl. 18:10

”Ett åtal som går till historien”

”HQ-männen som riskerar fängelse." Så löd en av flera rubriker dagarna efter att HQ Bank blev av med sitt tillstånd sommaren 2010. Under rubriken i en av kvällstidningarna fanns porträtt på de tre HQ-cheferna Mats Qviberg, Stefan Dahlbo och Mikael König..

Realtid - 18 feb 16 kl. 15:05

"Preussisk ordning"

tors, 2016-02-18 15:05"Preussisk ordning"Samstämmigheten var total när Stefan Dahlbo, Mikael König och Curt Lönnströms försvarare tog ordet i rättssalen..

E24 - 09 mar 16 kl. 16:07

Blek utfrågning av förre vd:n i HQ

Det var många frågor och få svar när tidigare vd:n Mikael König förhördes om sin roll i HQ-härvan under HQ-rättegångens tionde dag. Åklagaren Martin Tidéns frågebatteri träffade inte alltid målet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.