Resume > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 01:11

Resume - 16 nov 20 kl. 08:35

Tyska regeringen hyllar soffpotatisar som hjältar – coronareklamen sprids över hela världenTyska regeringens udda coronakommunikation viral, Turkiet pressar Google och svenska handlare hoppas på Black Friday. Det är några av nyheterna i morgonsvepet..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Google, Black Friday

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tyska, regeringen, hyllar, soffpotatisarsom , hjältar, coronareklamen, spridsöver , hela världen
BT - 15 dec 13 kl. 19:48

Tyska regeringen presenterades

Den nya tyska koalitionsregeringen tar form. Landet får sin första kvinnliga försvarsminister och socialdemokraternas ledare, Sigmar Gabriel, blir Angela Merkels vice förbundskansler och näringsminister. Den tyska regeringen presenterades efter det att de tyska socialdemokraterna SPD i lördags röstade ja till en koalition med förbundskansler Angela Merkels kristdemokrater.

Nyhetsverket - 19 sep 12 kl. 14:26

Tyska regeringen varnar folket för Internet Explorer

En allvarlig bugg har fått den tyska regeringen att uppmana befolkningen att inte använda Microsofts webbläsare Internet Explorer. Efter att BILDERBERG företaget > Microsoft meddelat att hackare kan utnyttja säkerhetshålet för att ta kontroll över användarnas datorer så rekommenderade den tyska regeringen samtliga 81 miljoner tyskar att byta webbläsare. Enligt forskare finns det även tecken som tyder på att hackare försöker utnyttja buggen för att göra riktade angrepp, bland annat mot försvar....

DN - 04 jan 16 kl. 14:49

Tyska regeringen: Vi behöver en europeisk lösning

Den tyska regeringen reagerar diplomatiskt återhållsamt på de danska gränskontrollerna vid den tyska gränsen. Regeringschefen i den närmast berörda tyska delstaten säger sig dock vara ”bestört” över beslutet..

DI - 25 nov 14 kl. 15:22

Tyska regeringen orolig - vädjar till Stefan Löfven

Den tyska regeringen är orolig för att Vattenfall inte vill satsa på sin brunkolsverksamhet i Tyskland. Sigmar Gabriel, vicekansler och ansvarig för energifrågor, har skrivit ett brev till partikamraten Stefan Löfven (S) där han ber om den svenske statsministerns hjälp att rädda tyska jobb..

SR - 27 apr 15 kl. 14:49

Tyska regeringen kände till flygfara över Ukraina

Tyska medier avslöjar i dag att den tyska regeringen hade fått information om ökade risker med att flyga över Ukrainas luftrum förra sommaren då ett malaysiskt passagerarplan sköts ner över Ukraina men ledde inte informationen vidare till flygbolagen..

DI - 17 okt 16 kl. 09:53

Tyska regeringen klagar på Tesla-reklam

Den tyska regeringen vill att Tesla ska sluta att använda ordet "autopilot" i sin reklam. Det framgår av brev från det tyska transportdepartementet till biltillverkaren, enligt Reuters..

Expressen - 01 mar 18 kl. 17:51

Hackerattack pågår mot tyska regeringen

En hackerattack pågår mot den tyska regeringens nätverk, rapporterar AFP.Ryska hackare rapporteras ligga bakom attacken, men det bekräftas inte av den tyska regeringen..

DN - 27 aug 18 kl. 19:05

Tyska regeringen fördömer högerextrem demonstration i landet

På söndagen höll högerextrema grupper en våldsam demonstration i den tyska staden Chemnitz och polisen befarar att ytterligare våld kan följa. Händelserna fördömdes starkt av den tyska regeringen på måndagen. .

DI - 05 sep 18 kl. 10:36

Uppgifter: Tyska regeringen ger upp om Googleskatt

Den tyska regeringen har gett upp försöken att tvinga amerikanska internetgiganter som Amazon, Apple, Googleägaren Alphabet och Facebook att betala mer skatt, enligt dokument som den tyska tidningen Bild har tagit del av..

DI - 25 sep 19 kl. 08:05

Tyska regeringen stöttar Thomas Cooks flygbolag Condor

Den tyska regeringen går nu in med ett brygglån till konkursade Thomas Cooks tyska flygbolag Condor..

SR - 06 jul 15 kl. 14:20

Tyska regeringen: Inte aktuellt med skuldavskrivning

Den tyska regeringen ökar nu trycket på den grekiska regeringen och kräver att den ska komma med förslag om hur man vill gå vidare efter folkomröstningen igår..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.